Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- MWC 2026: Kezünkben a most bemutatott Nothing Phone (4a)
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Varázslatos kínai B-brand telefonok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborbol
őstag
válasz
DeFranco
üzenetére
USPS ( ugyan az mint a magyar posta) qrva nagy trogerek ok is. Ami csomag belefer a postaladaba, azt bedobjak ami nem, arra a kis fecnit dobjak be, hogy bocsika nem voltal otthon, de a lofaszt nem voltam otthon.
Nyitvatartas 9:00- 4:30 ig. Tehat vagy kesel melobol, vagy elobb jossz el, vagy varsz szombatig, legutobb pl pont szombaton dobtak be a fecnit ismet, pedig otthon voltunk.Eddig ketszer szoptam meg, ott voltam reggel 9 kor es zar ajtot talatam, nincs kiirva semmi. Mondom biztos kesnek, vasarlok jonnek-mennek, hogy-hogy zarva, biztos kesnek csak, stb,aztan 9:30-fele egyszer valaki rajon, hogy ma veteranok napja van, es azert lehetnek zarva, szoval masnap megint mehettem visssza.
UPS, Fedex barmilyen erteku csomagot siman lerak az ajto ele, es kuldik az emailt, meg az sms-t, hogy ott a csomag a bejarati ajto elott, ha esik az eso akkor berakjak ket extra muanyag tasakba-zsakba es ennyi. Soha nem kestek meg, soha nem veszett el semmi. Ha lehet kerulom azokat a cegeket akik csak USPS-szel szallitanak.
bobsys: a 15 %-os emeles az durva, meg az a makom,hogy a feleseg allami biztositasan vagyok, de ha koltozunk akkor ez se lesz igy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Macska topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Revolut
- BestBuy topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Egérpad topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest