Hirdetés
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbazsy
őstag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
pont akartam kérdezni, h megint 144 pontos rendszer van-e.
embert nem találtam még, aki érti ezt a 4xx -est, meg úgy amúgy az értelmét.
Te mint jelenleg belsős: van neki?btw van ismerősöm, aki infót választotta orvosi helyett, eddig nem bánta meg

és van ismerősöm, aki orvosit, és látom, h iszonyú nagy szívás az egész... megcsinálható, biztos jó szakma, de sztem akiben felmerül a kérdés, h "orvos legyek-e", az már ne legyen. egy orvos legyen szívből orvos, kérdés nélkül. enélkül valszeg az egyetemet is végigsz*pod.
lehet lemaradtam, de melyik egyetemekről is beszélünk(BMEről tudok, másik SOTE?)mod: sry, előbbit akartam módosítani

Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple Pencil USB C bontatlan
- GMKtec G3 Plus - N150 - Barebone
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest