Új hozzászólás Aktív témák
-
tbs
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Jóaza 4-6 a nyugatiból...

#38200:
Elvileg... -
ngabor2
nagyúr
jelenleg nincs, csak szárítva tudtam venni, de az drááága.
más: csütörtökön mennék pestre a csodák palotájába (tudom, az budán van, kisrókus u. 16-20). úgy hallottam, hogy békávéék épp akkorra időzítették a gumikerekűek sztrájkját. ha ez így van, akkor a 4-6-tól való gyalogláson kívül van valami alternatíva? a nyugati pu-tól indulunk. feltúrtam a bkv.hu-t, de vagy nem voltam alapos, vagy tényleg nincs egy közlekedési térkép rajta...
-
ngabor2
nagyúr
jó reggelt mindenkinek. lehet, hogy valaki a hétvégén galád módon elrontotta a hetemet... majd kiderül. de akkor az ő hete is elég keserves lesz, az biztos

-
válasz
bolondember
üzenetére
házidolgozat egy újabb faszságról.
öröm a 'zélet.
de ne cseteljünk, mer' mindjárt jön a zacskófejű, és ránk szórja az infós átkot!
-
és igen, már 786 szónál járok a 3000-ből, és még van legalább 8 órám!

-
bbazsy
őstag
válasz
bolondember
üzenetére
ugyseugyseugyse...
linkelés óta nem játszottam, majd keddi vizsga után végetek

btw VladimirR -nek grat
-
Sátán44
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Tiramisunál nincs jobb a világon

-
VladimirR
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
bonuszok nalam mind mentek az interest novelesere, s ha nem luzerkedem el, lehetett volna boven 1M felett a zsetin a vegere
azert erdekes volt nezni, hogy ez a 6M pont a napi top10-hez sem eleg... -
Tim82
félisten
jó éjt mindenkinek - holnaptól back to work.

-
bbazsy
őstag
'estét
nem kell vkinek egy számítógépasztal ?

ingyen házhozszállításal BP-Pécs vonalon?
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
jó éjt,
holnap korán lesz korán, azt mondja a Korán.... -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
naná - ilyen hiperédesszájú, mint én?
De lehet az "édességkedvelő" jobban passzol ide..

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
mifelénk négerbugyogó a beceneve. felétek?
Foolman:Mézeskrémes 5 lapos, lekváros-tejbegrízes?? az se rossz

-
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember
üzenetére

Ettél már ilyet?

-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
azt mondtam, félreérthető, nem azt, h félreértettem

a süti kegyetlen jól néz ki, szeretem.. Mondjuk egy jó mézes krémesnél nem sok süti jobb, de ja...

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Gyilkos vagy!!!
ilyenkor már nem állok neki sütni

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
nem csípem már a túl édes cuccokat, az a baj, én tutira örexem

-
Winner_hun
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor értsd félre

-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor Te azt szoktad mondani, "fürgyé le" ?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére

kicsit félreérthető megfogalmazás...
Amúgy én sokszor jobban felhigítva jobban szeretem - öregszem, a jelekből ítélve...

-
gamer0101
aktív tag
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy a tegnap esti EuroVision döntöt (magyar m1), illetve ugyanerről a csatornáról rögzített két elődöntőt, honnan lehetne szép minőségben leszedni?

-
poffsoft
veterán
nincsen azzal semmi baj, majd jön az abc, a sk@'la, a rajfenzen, és akkor már sinen leszünk.
Csak a szocpolitikába ne kelljen költeni

csapos2: nem, csak naponta egyszer megnyitod, és hálám üldözni fog
. Az építős flash kicsit átverős az elején, de a population nem nő, ha többedszer nyitod meg...Winnerhun: Én naaaagyon hígan iszok minden ilyesmit, 10-15x-ös higítással

Retro11: ok, majd holnap benézek a növényeidre is (nem sértődik meg senki, ha fényképet is linkelsz
). Ja, a tornyosok reggel (hajnalban) is mindig a falon vannak...
Amúgy jó 8! -
Retro11
senior tag
válasz
poffsoft
üzenetére
Igen. Arra törekszem, persze attól még messze vagyok.
Most megyek lefekszem, de holnap igérem, az akvarisztikás topicba leírom a listát milyen növényeim vannak.Na jó éjt Mindenkinek!
Mod: Tudom durva, és nem jó a halaknak, de én úgy csalom őket "hálóba", hogy "villany oltás" után 1órával újra felkapcsolom. Láss csodát a kis szemetek a falon is vannak.
-
poffsoft
veterán
Nem is kell sokat várnod, látod 30 lakosnál már a paneleket építik
Winnerhun: Fincsi! Én soxor kostoltam már...
Retro11: ezaz, túl sok kaja ment az aljzatba. diétáztass.
Holland akksi???
Milyen növényeid vannak? /én nagyon amatőr vok, most telepítgetem az első 'nagy' (80l) akksimat.../mod2: hosszabb távon meg fognak fogyatkozni, hidd el!
Léteznek 'automata' csigacsapdák is..., valahol olvastam, hogyan kell barkácsolni. -
Retro11
senior tag
válasz
poffsoft
üzenetére
Persze jó dolog. Jó takarítok, csak éppen kicsit sokan vannak már. Csak szaporodnak, és szaparodnak.
PH! tökéletes, hely van (250liter), lebontásra váró dolgok vannak, növény van dögivel, mi kell még?
Ha nem vadásznám (napi egy teljes hálónyi csiga!) akkor szerintem, maguk a csigák alkotnák a talajt.

Mod: Igen szoktam, meg más oldalakon is. Eléggé benne vagyok a témában. Inkább növényes az akksi. Imádom. Rengeteg van. Nehéz megtartani az egyensúlyt.
Hát lefekvés előtt rámegy egy fél óra

Mod2: De attól még sokan maradnak. Nem halnak meg maguktól
-
Winner_hun
félisten
Bodza szörp
50 darab nagy, még nem elvirágzott bodzafejet (a bodzavirágpor a lényeg!) beleteszünk 8 liter felforralt és lehűtött vízbe. 14-15 óra áztatás után a bodzafejektől megszűrjük a vizet, és teszünk bele 5 kg cukrot, 1 kis tasak tartósítószert (10 g) es 10 kis tasak citromsavat (10x10 g). A szörpöt fogyasztás előtt ízlés szerint kb. 1:8 arányban vízzell hígítjuk.Itt az ideje egyszer elkészíteni.
-
poffsoft
veterán
válasz
poffsoft
üzenetére
Köszönöm !

Retro: sajnos? Én hetekig vadászgattam, míg beszereztem őket. Lazítják az aljzatot, takarítanak. Diétáztasd az akksit, akkor nem szaporodnak annyira.
Meg le tudod vadászni őket. A leg dúúúvább, ha kihipózod az aljzatot , de a menő akksiban is kiszedhetőek
Errefelé szoktál járni?csacsi: http://gandlandria.myminicity.com/ , mindennap egyszer, amíg a kedved tartja

-
poffsoft
veterán
Hölgyekurak!
Nagy kérés lenne az aláírásomban lévő linkre egy-két (ezer) klikket kérni? Hadd nőjön a városom
Tim82: Wow! Alakul a testvérvárosi kapcsolatfelvétel
/megtettem!
/ -
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
hát, ha a főnök minden bakit azzal torolt meg, hogy sípcsonton vágott egy-egy jófajta CRT-vel... jut eszembe, a munkahely "akadálymentesített"?
-
Tim82
félisten
válasz
bolondember
üzenetére
már értem, miért volt sürgős a munkahelyváltás.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Nekem mondod? Mehetek gályázni

Ég Veletek

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Sűrűn csinálnak Veled ilyesmit? Mert ha igen, elkezdhetnél gyanakodni, hogy valami nem stimmel körülötted

-
ngabor2
nagyúr
válasz
bolondember
üzenetére
erről még nem hallottam, de nem is bírnék egyszerre meginni belőle több litert. majdnem minden évben csinálunk ilyen cuccot, nagyon finom az íze, és jó szomjoltó, ha vízzel van hígítva. de nem csak azzal lehet... a mézest majd megkínálom egy kis híg piával (aminek a fele víz...), el biztos nem rontja.
no, elhúztam oda, ahova a király is csak fürgyeni jááár...
-
Retro11
senior tag
válasz
bolondember
üzenetére
Akkor én már halott vagyok.
Ahoz képest jól megy még a foci. Meg az edzések is.

Mod: Jó, agyilag tényleg.
Mod2: Szerintem a nitráthoz lehet köze, ami ugye le/meg köti a vas atomok elől az oxigént, így lecsökken a vér által szállított friss oxigén mennyisége.
Ez okozott már halált. Amikor a srác futás előtt 4-5liter vizet megivott.
Mondjuk akkor az agyával lett valami. De annak is köze volt a nitráthoz.
Jó, de mondjuk, ahoz olyan víz is kell.
Mod3: De lehet abszolúte hülyeséget írtam.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
ngabor2
üzenetére
az a szörp féleség az nem rossz nagy mennyiségben a szívnek?
vagy ez valami falusi legenda, amit hallottam?!
Amúgy felétek 6,5k a felnőttbérlet?
És akkor ezek után sokallják a BP-i árakat? Kicsit több lehetőség, éjjel is...Mondjuk minden viszonyítás kérdése - az ember a kutya legjobb barátja..

-
ngabor2
nagyúr
válasz
Retro11
üzenetére
a bodzatea is jó, de a bodzaszörp (ami nem igazi szörp, mert 1:1 arányban érdemes hígítani) is finom. a teakeverékemnek is fontos része a bodzavirág, szárítottam annak idején. idén sajnos a régi gyűjtőhelyek megszűntek, ahova meg tudtam menni, elég kevés volt.
amúgy elkapott ma az ellenőr, hogy jegy nélkül mentem a buszon. túl sokmindent nem tudott csinálni, csak leszállítani. tudom, hogy igaza volt, hogy ez lopás, meg miegymás, de úgy vagyok vele, hogy amíg a bűnözőknek kedveznek a jogok, addig nem visszaélés velük élni... az elmúlt 1 évben 3x találkoztam összesen ellenőrrel... ha kiszámolom, hogy a havi 6.5k-s bérletet sokszor hónapokig csak "becsületből" vettem meg, és jobban járok a helyszíni bírság kifizetésével is, addig nem sok visszatartóerőt látok az ellenőrökben. különösen, hogy alig van joguk. kérte az igazolványomat... nem adtam. nem tudott megbüntetni.
megj.: ez nem rendszeres, igen ritkán járok tömegközlekedésileg, akkor is általában jeggyel (igaz, a múltkor is írtam, hogy 3x blicceltem 1 nap...)
vén: ez nem fétis, mindössze nagyon szeretem a gombát. és minél többféléből van egy gombás étel elkészítve, annál jobb. különösen, ha aromás gombák (szegfű, shii-take, tinóruk, vargányák) is vannak benne kultúrált mennyiségben. de csak "töltelékgombákból" (csiperke, laska) is lehet finomságokat csinálni. meg vannak a kettő között levő, ízes, de nem ízesítő gombák (kucsmagomba, őzláb, stb). különösen akkor finomságos a cucc, ha van benne egy kis füstölt sajt is...
-
Retro11
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Ehh...
Bifidus essensis-t nyomtam még bele, ha véletlen nem hatna meg a tea. Hát Nehogymáá.Egyébként ma nem dolgozol?
nike_: 30 kiló? Akkor az én 21" Fujitsu Siemens monitorom 35kiló? Mert én a debreceni vasútállomás hatodik peronjáról vittem el, a parkolóba.
Nem éreztem annyinak, pedig volt lépcsőzés is.
Bubu79: Najóleszmán.
-
Retro11
senior tag
válasz
ngabor2
üzenetére
Xirtam: Még kiveheted a szmájlikat.
ngabor2: Miért szörp?Érdekel!Nekem mamám, mindig teát csinál. Abból nyáron (tavaly) 1óra alatt 5 nem tévedés, 5litert ittam meg. (jó mondjuk ez kit érdekel
)Ahh, na szólok is neki, Vértesen úgyis van dögivel. Hidegen, kortyolni a finom bodza teát. Nincs is annál jobb.
Jó, mondjuk ki is dolgoztam a belem aznap.
Bubu79: Az ötödik liter végén, már valóban éreztem valamit. De nem voltam rosszúl. Semmi. Nagyon jól esett. -
ngabor2
nagyúr
no, a mai egy jófajta nap volt. kimentem acsádra, kicsit tettem-vettem, néhány farönköt beoltottam shii-take gombával... remélem megmarad. aztán kimentem a mezőre szegfűgombáért meg bodzavirágért. remélhetőleg nem keveredett közé parlagi tölcsérgomba, gondosan néztem, hogy csak ritka lemezű dolgot szesjek (sűrű lemezűt egyet találtam, azt nem is tettem bele). sajnos nem volt sok, de egy ízesítésre elég lesz, nemsoká megint lesz csiperkém.
a bodzát most csinálom meg szörpnek, méghozzá egy részét mézzel. kiváncsi leszek, hogy jó lesz, vagy alaposan elrontom...
-
Retro11
senior tag
válasz
Bubu79
üzenetére
Ha más már nem segít.
Egyébként jó dolog az akvarisztika. Van amikor mégse. Pl most. Teli van csigával az akksi alja, az agyamra megy.
Lehet újra rakni az egészet.

Mod: Nyeles tojás------>Buzogány. Ezt így még nem hallottam.

Xirtam: Látom a tegnapi 4perc elvette az eszed.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mod2: Tényleg semmi olyan, de kevesebb szmájlit. Még ez is sok amit én írok. Mert anélkül félre értés is lehetne

-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Bizonyára nagy gonddal telepítették Neked, odafigyeléssel és szeretettel

#38117: Nem ér meg egy ötméteres hálókábelt a cég Neked?
Retro11: Ólmot mi? Azzal nehéz gyorstüzelni nyelestojásba töltve

Ja és a halak jók - nem beszélnek vissza, nem piszkítanak a szőnyegre, ráadásul a macska is szereti
Bash: Én egyszerű ember vagyok, nem dolgozom otthon, így elég egy gép és egy monitor is

-
Bash
őstag
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Bubu79
üzenetére
pénteken már nézegettem az új poziciómban lévő gépemet (el se hiszem, saját gép, saját, ZÁRHATÓ konténer), két monitor, hát elég szokatlan - főleg, h a jobb oldali 1024*768ra volt állítva felbontásügyileg, míg a bal meg (ahol a tálca is van) 1280*1024...
Először csodálkoztam, h hogy a pékbe lehet sokkal nagyobb egy ablak a jobb képernyőn, mint a balon...
Na jó, csak 10 másodperc volt rájönni, mi nem stimmel - bámul, csodálkozik, leellenőriz, javít..
-
Retro11
senior tag
válasz
Xirtam
üzenetére
Nono...
Egyébként, még a kertben is sok kárt okoznak az állatok.. Sose értettem ezt a házban állatot tartani dolgot.Jó persze értem, csak nem tudnám megszokni. Már.
Halaim vannak.
Xirtam: Neked meg az újjaidra kellene ólom, hogy ne tudjál írni. Ide se.
De máshol még jól jöhet.
-
Bubu79
addikt
válasz
bolondember
üzenetére
Ááá, ez nem ilyen egyszerű - csak az egyik monitorkedvelő, a másik jobban preferálja a radiátort...
Tim82: És ha tudnád milyen élesek a karmai
Bash: Az asztal bírná és el is férne, de nem tervezem a dupla monitoros rendszer kiépítését itthonra

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Elvileg...

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)