Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
Helló!
Nálatok is történnek mostanság furcsa dolgok? Nálam mindenkit folyamatosan kidob az MSN velem együtt. És a net is gyakran elmegy. Ez kb negyed órája tart. Ki EnterNet-es még rajtam kívül? -
VoDaFoNe
aktív tag
jájjanyám
nemröhög 
-
FehérHolló
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Csak nehogy közben csődbe menjen a cég. Akkor már tényleg a te dolgod lenne.
-
RoyalFlush
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
Nem
Ezért is írtam a pénztárnak, hogy ezt nem velem kellene lelevelezniük. -
FehérHolló
veterán
válasz
RoyalFlush
üzenetére
Biztos, hogy neked kell ezt elintézned?
-
RoyalFlush
őstag
Cseszeget a magánnyugdíjpénztár, mert a cég ahol közel 1 éve dolgoztam, nem fizette megfelelően a tagdíjat. Tőlem a bérjegyzék szerint helyesen vonták. Most írtam egy levelet, hogy korábban arról tájékoztattak, felvették a kapcsolatot az APEH illetékes osztályával, nekem nincsen semmilyen teendőm az üggyel kapcsolatban. Később kaptam tájékoztatást, hogy ó minden oké, jó vállalkozó befizetett mindent. Erre a mostani levelükben már azt írják keressem fel a rendezés érdekében a munkáltatómat, ahol a díjegyenleg fenáll.
Nem értem, tán én hajtsam be a hátralékot?

-
kem
addikt
Bazeg miért kellett megint fölkelnem hajnalban?!
Anyám barátja, feljön, hogy nemtud CD-t írni, mert "eredetiséget akar csinálni a windows ha el akarja kezdeni". Mondom mivan?
Lemegyek, erre nézem, hogy a cd meghajtón felirandó fájlként (sajátgépben) ott áll egy néró munkafájl. hmmm.Elkezdem a cd írást, erre mondja, hogy jaaa nem kattintottam a NERO-ban az "Új"ra...
BAAAAAAAAAAAZEEEEEEEEEG
Az agyam eldobom ezeken.Meggyitja a nerot, aztán bezárja az új project ablakot, és elmenti a nagy semmit a cd-re projectként
kb hetetne eljátsza ezt

-
VoDaFoNe
aktív tag
Valaki már?
Hajnali 4-kor felpattantak a szemeim.. nem tudok alunni...

-
BlacKSouL
addikt
Nos, a hétvége igen sűrűre sikerült. Pénteken Pestre utazás melóügyben, már felborult az életritmusom. De már gondolatban készültem tovább, mert este megint összejöttünk páran, és buliztunk egyet a városban. Nem volt rossz. Sőt, jó volt. Hajnalban hazaértem, kis alvás, majd volt egy kis dolgom, de rögtön utána mentünk bevásárolni kaját+piát, mert haversrác születésnapját ünnepeltük, meg azt hogy hazajött 1 hétre Angliából, meg a nyarat, meg mindent, az életet, mindezt egy kertiparti+bográcsozás keretében. Marha nehéz volt ám leszervezni 2-3 nap alatt, de azért összejöttünk vagy 20-an. És nagyon jól éreztük magunkat. (fél üveg 5*görög ital, és 9 doboz soproni nedű halt általam szörnyű halált
) Kár hogy órára pontosan akkor volt a majdnemvihar, mikor még a gondolkodók jöttek volna, így ők nem jöttek, pedig úgy 25-ös létszám ki lett volna. Hajnali fekvés, reggeli takarítás, aztán hazajövés, még egy kis alvás, és azóta csak lesek ki a fejemből. Annyira utálom hogy 1-2-3 napig pörög az ember, készül az eseményekre, aztán az események folyama sodorja nagy erővel, és amikor aztán vége, akkor hirtelen leül minden, kiürülnek a fejben a tervezési pufferek, felszívódik az utolsó molekula alkohol is, és aztán utána legalább 1 napig kicseszett szar. Na ma ilyen volt. És most a rövid-középtávú terveim között a munkábamenésen kívül nem nagyon szerepel semmi. Következő valamirevaló esemény a nyaralás lesz júli végén. De addig
Húú, a képeket még várom, de aztán télleg semmi
-
Olcsi
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Mert a kedves vezetőség nem hajlandó kicseréltetni a kamerákat, vagy felvenni 2 tankolósgyereket, vagy akármi...nem! Ahelyett, ha elhajtás van, akkor ti vagytok a felelősek, miért nem figyeltek oda, blablabla. Miért is? Lássuk csak...mert kasszázniuk kell, rendben kell tartaniuk a shopot és a platzot egyaránt, polcokat kell takarítaniuk, stb, és emellett még persze az autókat is figyelgetniük kell. Ráadásul az egész kút idiótán van megcsinálva. Normális kútaknál ez úgy néz ki, hogy van a shop, és az autók a shoppal szembe állnak be, vagy ha nem akkor legalább normálisan ki lehet látni. Nem. Itt úgy van, hogy van a shop és az autók oldalra állnak, a kilátást a polcok nehezítik, amelyek kb 165 cm magasak, tehát egy átlagos emberkének kb lábujjhegyen kell állnia, hogy kilásson. Ezek meg vannak pakolva mindenféle földi jóval ráadásként. A kasszákkal kb egyvonalban pedig van egy 1 méter széles felület, ahol nem üveg van, hanem konkrétan egy bazi vastag fal... Tehát benzinkútnak pont alkalmas a hely...
-
Olcsi
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Hátööö...hogyismondjam? Nerm túl korszerű a benzinkút "kamerarendszere", szint használhatatlan, az autó színét sem lehet meghatározni, ugyanis fekete-fehér, zoomolni nem lehet, rendszámot leolvasni meg főleg nem...
Tankolós gyerek, meg aki figyelje az autükat nincs, így csak a shoposok felelnek érte. Ami szó szerint is igaz, mert ki kell fizetni... Ebből a 16e-ből másfél tank benzin belement volna a mi kis szuzinkba...
-
ngabor2
nagyúr
válasz
poffsoft
üzenetére
nincs összehasonlítási alapom, rókagombát még nem ettem. viszont a szegfűgomba kifejezetten aromás, szegfűbors ízű dolog, tavasztól őszig eső után gyűjthető jó helyről.
AMD Power: nekem egy személyes ismerősöm adott így egy telefont, most épp anyukám használja. nekem is nagyon jól esett.
-
poffsoft
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
látod, előfordul ilyen kolléga is!
Apróságokkal már én is jártam így, hogy ajándékba hozzámvágták, tök ismeretlenül is innen PH!-ról
oldman: megnyugodtam. Melyik csetkülős totyikban jelzett? a 'kórház a ph! szélén és barátai [Intenzív ellátás elérhető] ' topikban???

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
én nem értettelek félre, szerintem te sem. Csak jeleztem, hogy észre szoktam venni a próbálkozásiadat, és soxor jót mulatok a reakciókon
A nem piszkálást csak azért írtam, nehogy annak vedd a commentemet
2. sor: igazad van, teljesen!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
qdak: öröm és bodottág!
Text_ : Akarsz róla beszélni?AMD_power: Szépen megköszönni!

NG2: Azért remélem holnap is írsz még a PH!-ra
/A szegfűgomba finomabb mint a rókagomba???/ -
AMD Power
titán
El tudjátok azt képzelni ,hogy a mai világban kap az ember Ingyen egy mobiltelefont? Egy tök idegentől? Nem is láttuk egymást soha. Csak itt a PH-Arénán "ismerjük" egymást.
Egy tök szép állapotban lévő SE J210i-t. Nem hiszem el....

-
ngabor2
nagyúr
lehet drukkolni, hogy valóban csak szegfűgomba legyen az, amit gyűjtöttem, mert épp az abból készült finomságot tolom az arcomba galuskával.
ki kér? (fotó nincs, mert bátyámnál van a fényképezőm...)
-
qdak
addikt
Hál' Isten nem lett baj főzővel.
-
qdak
addikt
kösz Eastman
jujjj
megyek cigizni -
qdak
addikt
még mindig nem ébredt fel

-
TexT-BoY
addikt
szakitottunk
-
poffsoft
veterán
najó, ha nem vagy valami állatinagy mázlista, persze hogy nem lesz tűz!
Azért holnap nyugtass meg minket!Vágányzár: miiiivaaan? Ezzel a hangsúlyt próbáltam képiesíteni,

Winner_hun: Eszem ágában semnem volt piszkálni téged! Csak azon szoktam ulatni, hogy te belejavítasz, oszt lektöppsző simán ehajtanak.
Engem nem zavar, ha nekem beszósz
!mostmá akkor is meek alunni.

-
vágányzár
tag
ha eccerű jószág, és nincs hőkioldó, akkó leég a fűtőszál, gondolom....
Bukottsisak: mán fáradsz, kacsóid némejljjy nyúlványi ráragadtak a kibaszott klaviatúra meghatározott hejljyleire, mi betűk és egyébbbbb jelek megjelenítését hivatott közvetíteni.vagy mi a csöcsömmel magyarázod azt a sok: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa betűt? aszem beteg vagyok.......

-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
bmeg, elb..tam, persze hejesen egyenlőre...
Hát-tot még úgy tanultam, nem mehet előre

Amúgy semmi nincs , csak valahogy kevesebb idő jutott fecsegni
Muszáj benéznem, mert lassan elfelejtik a pofázmányomat a kollégák
mod: viszont elálmosodtam, holnap meló, uh.
Jojcakkát! -
poffsoft
veterán
válasz
vágányzár
üzenetére
kb 'mivaaaaaan???'

qdak: Ha hőtagos, leégni nem fog, de nem valószínű hogy jót tesz neki. ha csak valami sima melegítő, akkor azért feltelefonálnám a szomszédot.... vágányzár optimista a fűtőszál-elégéssel kapcsolatban, az én pesszimista verzióm picinység nagyobb lángokkal számolna....
-
qdak
addikt
ha a kv fözöt nem zárod le egész éjjel nem le7 baj belöle ?

-
poffsoft
veterán
válasz
tiv83us
üzenetére
hehe, jó a jogsid!
Inkabb az lebegjen a szemed elott ha a kis szivecsket meglatod, milyen vidam szimbolum. Masreszt hidd el, a mar a majadat rakjak befele a fel tudom helyere (mer inkabb a szesz mint a cigi, ugyebar!), teged az mar nem naon fog izzgatni, viszont en minden EKS utan orommel fogok gondolni rad, aki megajandekoztal meg nehany hekto jofele blend whiskey lehetosegevel
-
poffsoft
veterán
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
norbiphu
őstag
hol vagytok kooollééégááák?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
poffsoft
veterán
-
Árulok valamit, megkérdezik, hogy mégis mennyit gondoltam érte, mondok egy összeget, erre közlik, hogy - 500.- Ft-ért OK. Azt nem értem, hogy mi a francért kell alkudozni pár száz forintokért egy amúgy is kb. 1-2000.- Ft-os tételnél?! Meg amúgy is. Egyáltalán miért kell alkudozni?! Ha mondok/kiírok egy árat, akkor ha hajlandó kifizetni érte annyit, akkor írjon, hogy kell, ha meg nem, akkor hagyjon a p****ba.

-
Winner_hun
félisten
up

-
válasz
FehérHolló
üzenetére
http://www.mba.bme.hu/, ez ilyen nagy okosság

-
neduddki
nagyúr
válasz
FehérHolló
üzenetére
HI!
az egyetmi kepzes a bsc-msc-ben nem ot eves hanem aktivan epiotve a bsc-re 2, na most innentl kedve bsc-rol jovok - ha megflelnek az alkovetelmeneyknek - akarhova mehtnek msc-re ennyit akart lenni
udv
neduddki
mod: jaaa ha bogyos fonokasszony akar akkor meg ott az mba mint msc
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Viccrovat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

). Akkoriban még nem volt divat.
Ezért is írtam a pénztárnak, hogy ezt nem velem kellene lelevelezniük.

) mér jó, ne tedd, a veres szív a bukó alatt nem erre termett..