Hirdetés
- Yettel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Apple Watch
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Google Pixel topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gambit
őstag
válasz
<NewL>
üzenetére
Már mondták mások is.
Tudod, veled az a probléma szerintem, hogy alighanem nem vagy olyan fiatal, mint amilyennek a gyermeteg viselkedésed alapján tűnsz. Csak azt nem tudtam még pontosan eldönteni, hogy az infantilizmusod oka vajon az intelligencia hiánya, vagy egyszerűen csak még nem jöttél rá, hogy ez a stílus itt nem bejövős, és ezért erőlteted még egy darabig. De az idő majd úgyis eldönteni, hogy mi az igazság.
Szerk: Persze ez csak az én személyes magánvéleményem.
Janoska: Te inkább most maradj ki egy picit ebből és menj vissza az ontopikba, jó? Köszi!
-
<NewL>
addikt
várlak tell elek

-
AMD Power
titán
Ide is tolok egy kis érdekességet.

Kocsmai sörözés 2 300 forintos órabérért - Ivótársat keresnek
-
Gambit
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
És miért ragaszkodsz a google docs-hoz? Sima file-ként is fel tudnád tolni a google accodra. Az úgy nem jó?
-
Gambit
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nem tudom, nekem furcsa lenne, ha a google-t érdekelné a pdf-en belüli betűtípus. Hiszen a pdf-nek pont az a lényege, hogy minden platformon ugyanúgy jelenjen meg, a környezettől függetlenül.
De néha egyébként szarakodnak a google acc-ok, ma nekem is behalt 2x a gmail.
-
Gambit
őstag
válasz
burgatshow
üzenetére
Nekem sikerült.
-
burgatshow
veterán
Valaki meg tudná nekem nézni, hogy a docs.google.com-on tud-e feltölteni pdf doksit? Mert nekem konstans hibát dob a google, de nem tudom, hogy velem van a baj, vagy a google-lel...
Köszönöm előre is...
-
raczger
őstag
katt
ma reggel játszottam, és egyszercsak... mondom ilyen nincs
-
nemma
addikt
Ez a Koleokontrollos mogyorós Jóreggelt keksz tök finom, jobb, mint az eredeti!

-
Theodolit
tag
Rohadt mindenit hülye firefox épp most volt kedves letölteni egy 800-900mb-os .exe telepítő file-t,firefox html documents formátumban! ÉLjen ÉLjen a kedves készítő aki ezt igy programozta bele ebbe a szarba,All respect for them!!

-
Gambit
őstag
válasz
@rglaaf
üzenetére
Úgy tudom, a taoizmusban jelenik meg ez a motívum. Kínában van is egy sárkány és tigris hegy .
Szóval azt javaslom, ha többet szeretnél erről megtudni, a taoizmust kezdd el kutatni. -
localhost
Közösségépítő
Ingyen, csak vigyétek!
-
@rglaaf
veterán
Hi
Valaki tudna segiteni? Az lenne a kérdésem hogy a a régi kinai /japán képeken eggyüt ábrázolják a sárkányt és a tigrist amint egymással állnak harcban, ennek mi lehet a mitológiai jelentése? köszi
-
Winner_hun
félisten
Jeah, végre itthon van a rex asztalom

-
klambi
addikt
szevasztok!
1 kérdés..
Az ALIENCOMPUTERS bolt még nyitvavan, mert az oldalt elég régen frissítették?!

-
VoDaFoNe
aktív tag
válasz
burgatshow
üzenetére
desajnállak, de a húgod mellett kiálni néha luxus..
-
ngabor2
nagyúr
válasz
burgatshow
üzenetére
mögötte próbáltad már? lehet, hogy az még szarabb

-
burgatshow
veterán
De szar a gép előtt nézni a focit....

-
PazsitZ
addikt
Teljesen kihalt az OT
Aki OT-t nem látogat sikeres ember nem lehet. -
Magnum_
nagyúr
helsoztok! bocs nem témába vágo, de kapott már vki iylen vagy ehhez hasolo levelet?
[I]
Hello Seller,I am Mrs Farguson lorrence CANADA,I am highly intrested in your item and i want to buy this type of item for my Son,And i just come across your item and am happy to meet this type of the item,am goning to offer you ( EUR1,500.00 ) so am highly interested in your item which i want to buy for my son in Nigeria,i want you to let me know the item cost plus the shipment charge Via Ems speed post,and also am want to pay the money Via Bank to Bank Transfer so get back to me with your full bank details
such as this below:
Account Holder Name:
Account Number:
Bank Name:
Bank Address:
Item Name:
Swift Code:
Item Cost + Shipment Cost Via DHL/Ems:Whent the money is here, i will post the item!
Once again i want you to get back to me with you full bank details for me to pay for the item immediately i will be waiting toread your mail
reply me or add me to your msn on (farguson1111@hotmail.com)
Thanks & GOD Bless You,
[/I]
-
<NewL>
addikt
diesel vs benzines ??
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
megnem enném

-
Drizzt
nagyúr
Húú, most vettem észre, hogy 10 napja ejárt chips-et vettem. Mindenesetre nem hinném, hogy sok romalndó dolog van rajta, úgyhogy szerintem megeszem.
-
Pacák
senior tag
Peterke -nek új az avatarja, vagy csak a safari -n keresztül pumpálódnak új fényükben a képernyôre a gif állományok?
Gy.k.: MacPro elôtt csücsülve böngészek, amíg a 2002 -es vinyó helyett egy újat tesznek a PC -be a kollégák. 
-
tildy
nagyúr
Emlékszik valaki, ki volt az aki stoppal járt franciaország környékén olaszországon keresztül? És írt róla itt a phn is?
-
VoDaFoNe
aktív tag
WINNER!!!
Ne haragudj, de nem tudok menni pénteken, mert jön a barátnőm Gödöllőre, és utána megy ki Hollandiába... Bocsánat!

-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
...és ki viszi haza a biciklit?

-
lesaux
veterán
Mondom a feleségemnek, hogy kéne venni egy vinyót. Itt már baromi kevés hely van.
Erre ő:
- Akkor hova fogod tenni? -
(Kolombusz)
veterán
Délután indulok Pestre, hogy aztán hajnalban induljunk Ausschwitzba. Szuper kis kirándulás lesz.
Addig még kéne venni egy PSP-t. -
ezazezazezaz, nyári meló összejött

hétfőtől munkázás van
jó helyen, remélem jópénzért
-
VoDaFoNe
aktív tag
Mókusommal meglátogattuk Race-t.
Papiii -
frame>24
addikt
Na, a köv. történt:
Javítási műveletek a laminar boxxal...
Ennek a cuccnak a felső, ablak feletti része felhajtható, egy kb~50 kg tömegű acél-lap (+egyéb konzolok benne, fénycső, stb.) A felhajtás után ki lehet támasztani, az egyik(!) oldalt, (mért nem mind2?!). Már mikor a szerelő mondta, hogy engedjem nyugodtan le a támasztó karra, már éreztem, hogy kissé gyenge konstrukció ez. Mind1, megyünk tovább, segítek a csávónak, egyszercsak a támasztó kart tartó csavar eltörött...én ekkor majd 1m-rel voltam a fedél alatt...
Hát, engem az életbe még így senki és semmi nem baszott kupán, kép egy pillanatra elment, azt sem tudtam, mivan, csak annyit láttam, hogy már guggolok...
A biztonságos, steril labor-környezet...
(
)
Akkora púpom lett, mint a Tom&Jerry-ben a macskának...
Take home message: ne vegyé' semmilyen olasz gyártmányú cuccot a Ferrarin + Parmezán sajton kívül!
...Szerelő inkább nem kért pézt a javításért...Kolombusz: grat!
-
Csyppa
senior tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Gratula.
Remélem nekem is lesz majd valami hasonló a jövőben.
-
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
gyenge vagy!

P.S. grat!

-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Racecam
üzenetére
Csak ennyi történt:
-magyar közép: 88%
-matek közép: 91%
-töri közép: 95%
-angol emelt: 100%
-biosz emelt: 77%
-kémia közép: 86%Emellett 12.-ben kitűnő lettem, 11.-ben pedig minden érettségi tárgyam ötös volt.
Van egy felsőfokú nyelvvizsgám.Így van 435 pontom. Ennek nagyon remélem, hogy elégnek kell lennie a debreceni orvosira.
Köszi! -
tbs
addikt
válasz
old gray
üzenetére
Nos, ha IEt használsz, akkor a fenti állításod fokozottam igaz.
Próbálj ki egy olyan windowst egy virtuálgépben, amiből kiszerelték az msxhtml motort. Látni fogod, hogy igen kompromisszumosan működik. Az IE súlyos mélységekben lakik a WinXP belében. Vistán hangyafaxnyit jobb a helyzet...

-
tbs
addikt
Nekem még 5-ös exploreres teszt imagem is van. Jó látni, hogy a lap, amit épp hegesztek mennyire nem megy alatta...
(Ugyanez 8-as Operával, 1-es FF-el... Elkeserítő egyébként...) -
old gray
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Neked lehet, hogy szar, de nekem tökéletesen bevált. A lustaság meg nem itt kezdődik. Konkrétan mi a bajod egyébként az IE-el?
Jah a nőkkel is így van az ember, lehet van jobb, de ha már megszoktad az egyiket mellette fogsz megöregedni. Bár néha 1-1 verzió-váltás titokban belefér az asszony tudta nélkül.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tildy
nagyúr
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Mostanában igen, telepítettem párszor gépet, és kellett. Mondjuk hála égnek többségben Operával szedtem le, annak meg jó a letöltésvezérlője, sőőőt...Flashgetet meg nem szívesen hazsnálok, nem szeretem.
fokukac: mindenki magából indul ki. Eleve az az elvem, hogy olyasmit nem nézni kell, hanem csinálni
A pszichológusos beszólásod pedig elég bunkó volt(vagy én vagyok megint hiperszenzitív)....
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Ford topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Építő/felújító topik
- Android játékok topikja
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 9. nap: We Were Here Together
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Most már azt hiszem, tudom melyik verzió igaz rád a kettő közül. 
!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)