Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
Az objektívekre két nagyon fontos adat jellemző, melyek alapján rendszerint azonnal be lehet őket sorolni. Ezek az objektív fényerejét és gyújtótávolságát jelző számok.
Új hozzászólás Aktív témák
-
shirogin21
csendes tag
Heló mindenkinek, a segítségeteket szeretném kérni m4/3-os objektívvásárlással kapcsolatban.
Megvettem jelenlegi életem első fényképezőgépét (lumix dmc g6) és nem tudom milyen objektívet vegyek hozzá.
Parkour/Freerunning edzésekről szeretnék mozgóképeket készíteni .ugrások, mászások, akrobatikus mozdulatsorokról.
Szeretnék továbbá készíteni tájképeket (folyókról, égboltról, erdőről), szeretnék portrait képeket is készíteni (egész alakosat, arcképet), és szeretnék állatokat is fotózni (jelenleg madarakat, kutyát, ízeltlábúakat közelről)
Kezdő fotósként nem akarok most százezreket költeni objektívre így jelenleg max 40-50 000 Ft-ot szánnék rá az objektívre bár amiket leírtam, hogy mit szeretnék fotózni és videózni lehet egy objektív nem lesz elég számomra de ezt most nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fotók, videók mobillal
- Gyúrósok ide!
- Crimson Desert
- Villanyszerelés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- GAMER PC! i7-12700 / RTX 3080 Ti / 32GB 4133MHz / B760M / 1TB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Asus Zephyrus G16 GAMING Notebook! Ultra 9 185H / RTX 4060 / 32GB 7500MHz / 1TB! BeszámítOK
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest