- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz
chris0000 #1024 üzenetére
Ugyanezt tudnam megfogalmazni. En mondjuk majdnem 5 meterre ulok a szamitogephaztol de voltam a kozvetlen kozelebe is terheles kozbe de abszolut nem zavaro a hangja. Homersekletet nem neztem de nem volt forro a levego amit tolt ki a kartya. Viszont a kepminoseg a jatekokba.... Nalam mar megjelent a gta6
de a project cars is szintet lepett.
-
KAMELOT
titán
válasz
chris0000 #988 üzenetére
Tudod PC fórum ez. Vedd már azt a fáradságot, hogy beírod a cuccaid közé milyen komponenseket tartalmaza géped. Így nem fogják 565-en megkérdezni a topikban ezt. Köszi szépen!
(#1003) Sputnyik123: Nálunk meg megjelenés óta ennyi 253k és ajándék játékot is kapsz. Jó napot!
-
Segal
veterán
válasz
chris0000 #930 üzenetére
En mar minden lehetoseget megprobaltam de nagyon nem szeretnek.kockaztatni mert a folyamatos ujrainditgatas semmiesetre sem tesz jot a gepnek igy az mar el lett dontve hogy csere lesz. Most ezzel szemezgetek elsodlegesen. Bocsi a linkert mobilrol vagyok
https://m.ipon.hu/termek/supernova-g1-650w/738982
Szerintetek ez minden teren megfelelo lenne? Elsosorba nyilvan az 1080ti masodsorba meg a 3 hdd 1 ssd ugyileg? -
Segal
veterán
válasz
chris0000 #880 üzenetére
Semmit sem csesztek el csak minden egyes frissitessel egyre tobb a tartalom a jatekba igy a gepigeny is novekszik persze ezekkel a heti frissitesekkel meg nincs is problema de a 2-3 nagyobb frissites (dlc) automatikus gepigenynovekedessel jar. Ezert nem birja szegeny 980oc.
-
Segal
veterán
válasz
chris0000 #878 üzenetére
Ugyanigy vagyok vele. Regen birta a gta (5) online a 4k felbontast de az auto exportos frissites ota mar kenytelen voltam visszavenni QHD-ra. Olyan mintha visszamentem volna a gta4-re... de szerencsere hetfon meghozzak az 1080Ti-m igy ujra az uj gta-val jatszhatok majd.
Mondjuk rohadt hosszu munkanap lesz a hetfoi soha sem fog eljonni az este fel 10 hogy elindulhassak a kartyammal haza -
Segal
veterán
válasz
chris0000 #847 üzenetére
Nem hiszem hogy problemat jelentene eladni olyan aron a kartyat amin vettem ugy hogy ejjel elkapkodtak az osszeset az iponnal
Az enyem nem a nyereszkedo 290ert holnapra mar nalad lehet lenne
A legbosszantobb hogy varhatok hetfoig mert ma nem tudtam bemenni erte ki meg csak hetfon szallitjakde ez van varunk, tesztelunk, ertekelunk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AB350 R5 2400G 8GB DDR4 240GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA 350W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest