- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Demo07
aktív tag
válasz
Habugi #11857 üzenetére
F e Z o, Robi BALBOA, Habugi Köszi a tippeket!
Azóta szétkaptam a rendszert mint foxi a lábtörlőt
Na de a lényeg nem a kártya szopatott... annak semmi baja, gyanakvásra egyedül még a gpu-n lévő folyékony fém adott volna, de az szakszerűen le lett szigetelve még felkenése előtt, de ha már szétszedtem a kártyát, kapott thermal grizzly minus pad 8 padokat, idle 6 fokot javultak az értékek, full load alatt 3 fok javulást hozott.
Szóval nem a kártya csinálta a hisztit, sem a CPU(delid és folyékony fém), sem az nvme ssd(maradék TG minus pad8-at annak a vezérlője is kapott... terhelésen -12 fokkal hűvösebb lett, chip-ek 10 fokkal hűvösebbek), ramok is bírják az emelt órajelet...Lényeg a lényeg, a Tápegység 24pin hosszabbító szövetes kábele volt a gond, valahol vagy megtört, vagy túl merev és nem tökéletesen illeszkedett, gyári kábel hosszabbító nélkül azóta a lapban, és tökéletesen stabilan megy a gép, hálistennek!
-
Vityaa
tag
-
GAbre
veterán
válasz
Habugi #10523 üzenetére
Mint anno írtam,ha jól emlékszem,mióta nem 80 fokra raktam be neki a 100%-os fordulatot,hanem alacsonyabb hőn kezd el pörögni.
Kapott 1 plusz ventit nyáklap fölé,és nyitva van a ház,mérséklődött az fps drop.
Ezért írtam,h 90%,h ez tehet róla.
És ahogy kollega is írta feljebb nála vszeg melegebb a cső,mint a vram "bordája". -
Habugi
addikt
válasz
Habugi #10462 üzenetére
Nálam hol működik a link a hol nem, szóval inkább így.
-
-
Dictator^
veterán
válasz
Habugi #10251 üzenetére
Én is arra gondolok, hogy softwares probléma lesz.
Ezeket már megnéztem az a baj. Nincs a háttérben semmi, ami zabálná a GPU/CPU/HDD/RAM-ot.
Legalábbis a feladatkezelőben nem látszik, illetve ha lenne valami ami zabálná, akkor magában a játékban nem lenne 120 FPS-em.Ha miner futna, akkor a GPUm valószínűleg közel 100%-on futna. Ha leállítom a PUBG-t, akkor szinte nincs GPU használat... illetve ha belépek magába a játékba (lobbyból) akkor meg normálisan megy, szinte "drop" nélkül.
(#10252) Puma K: A táp hibátlan lesz, hisz most meg minden működik.
A gépet nemrég raktam újra össze, előtte már szar volt, aztán most szereltem be egy HAF X házba, ahol a szellőzés is 100%-al jobb, mint ami előtte volt.1. Windows reinstall
2: Alkatrész csere más környezetbenEz amire még gondolni tudok.
Köszönöm is előre mindenkinek a választ.
-
Kaci84
őstag
Valóban megterhelő volt írni is de főleg mobilon. Viszon ez egy fontos ügy ezzel próbálok hozzájárulni ahhoz, hogy megszűnjön ez a jelenség, hogy minden topikban van egy ügyeletes aki figyeli mikor téved ide egy laikus friss kérdező aki nem tudja a gogglet használni illetve lusta disznó visszaolvasni.
-
Kaci84
őstag
Nem szeretem a visszaolvasás módszert. Rengeteget kell visszaolvasni ahhoz hogy érdemi infó legyen. Sokszor elavult infók vannak vagy nem pont az ami nekem kellene. Ha a válaszban nincs benne a kulcsszó akkor az is kimarad. Na meg ennyi erővel mindenről volt már szó akkor be lehetne zárni a topikot.
Viszont mindig van aki ajánlja a keresest meg a googlet. Aki unja már ezt a kérdést akkor nem válaszol nem éri ezzel kár. Ha meg fárad a szem a felesleges kérdésemtől akkor képzelje el nekem meg hogy fájna a sok visszaolvasastól... -
Pintim....
tag
R9 390 8Gb rol valtottam erre a 1080 ti-re, es a regi kartyammal is volt 70-80 fps em BF5 ben 2k ban, akkor ez a negyed millios fos miert nem produkal 170 fps-t nekem? A proci miatt? Jaah es a procim nem megy 100% on, hanem csak 70-80% on, akkor az azt jelenti eleg nem?
-
MaxxDamage
félisten
Hát már nem mai (még 2010-es FHD TV-hez is használtam) kábel(ek) igaz!/még ha keveset is volt használva/
Lehet veszek egy újat (esetleg tudsz ajánlani hozzá valót (szabványnak megfelelőt) asszem 2.0-s a mostani (ami nekem van az lehet még 1.0-s) ha jól rémlik ez a "szabvány"Utóbbi megvolt ahogy olvasom, innentől aljzatra gyanakodnék. --->> Az a "csere" kábel egy DvD asztali lejátszóról lett átdugva/átcsatlakoztatva (ami kb. 10hr-t ha ment eddig összesen, de ugyanakkori vétel, mint a másik/többi HDMI kábelek)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest