- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
F e Z o
veterán
válasz
-FreaK- #13559 üzenetére
Egyrészről nem sok idő szétszedni a karit, másodsorban, ha véletlenül rossz méreteket kapsz - ha egyáltalán valaki ír ide ezzel kapcsolatban - , akkor vagy kitart a thermalpad vagy nem éri el a hűtőfelületet, abból pedig baj lesz. Volt rá példa nem is olyan régen itt egy Gigabyte 1080Ti-jal...
-
Puma K
nagyúr
válasz
-FreaK- #11478 üzenetére
Elöljáróban:
"Undervolttal csak akkor próbálkozzatok ha tdp limitet láttok vagy halkabb kártyát szeretnétek.Ilyenkor két út van,van a maximum undervolt ezt azoknak ajánlom akik komoly hűtési problémákkal küzdenek,vagy drasztikusan halkítani akarják a kártyát.Ilyenkor 0.800Von szokták elengedni ameddig csak lehet az órajelet kb 1800MHzig szoktak a jobb kártyák menni ezen a feszen. Sajnos ilyenkor egy 10% teljesítménytől el kell búcsúzni,cserébe 200W alatt marad a kártya fogyasztása ami igencsak élhetővé teszi a legrosszabb hűtéssel szerelt példányokat is." - [link]
a Szentírás: [link]
-
válasz
-FreaK- #10722 üzenetére
Sziasztok!
Szóval úgy döntöttem hogy megveszem azt a monitort amit legutóbb kinéztem, a Samsungot és ugye ki is néztem itt használtam 150-ért, mert újonnan 230+.
Előtte gondoltam benézek a médiában mi a felhozatal meg veszek hozzá kábelt.
Pont megyek végig a soron a monitorok között és látom hogy ugyanaz kitéve végkiárusításnak (mivel utolsó darab volt) 130-ért két év garanciával csak ugye kiállított darab ezért is volt ilyen kedvezmény rá.
Ritka nagy szerencse volt és persze egyből le is csaptam rá így már nyugodtan lehetek garanciát tekintve is és szerintem elég fullos monitort sikerült jó áron beszereznem![link] Róla van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Apple asztali gépek
- Metal topik
- Építő/felújító topik
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest