- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigatt
őstag
válasz
F e Z o #11425 üzenetére
Power limit 60% fölött 3D alkalmazásoknál visszadobott windows-ba. Nem volt artifact, se fagyás, se túl melegedés. Érdekes módon egy nappal az újrapasztázás után jelentkezett a hiba, úgyhogy nincs kizárva, hogy én voltam a béna, mondjuk jól kitalált konstrukció, nagyon elrontani sem lehet.
-
GAbre
veterán
válasz
F e Z o #11399 üzenetére
Sztem,itt már hiába lenne a víz is,talán vetemedett kártya,és nem éri rendesen a gpu-t a borda,így a víz se sokat segítene rajta.
Próbálj meg ezzel visszamenni boltba,hogy az összeszerelés hibás,vagy a hűtő nem megfelelően fekszik rajta.
Én minden esetre lehet fognám eladnám,ha van még rá gar,és vennék hardveren másikat,ha nincs már energiád ezt a hibát leboxolni bolt-al. -
Lidl
senior tag
válasz
F e Z o #11399 üzenetére
Csak tavaly nyár óta olvasgatom ezt a topikot (azóta van Ti-n), de nem emlékszem ilyenre.
Viszont, ha ilyenek a Poseidon-ok, akkor azért ott valami egyéb hiba van. A marketing szöveg az, hogy rugalmas, mert választhat a felhasználó víz és léghűtés között.
De ha egy a normál működése a léghűtésnek (esetleg picit jobb, ha meg van emelve), akkor ezért az nem egy értelmes választás.
Szerintem egy MSI Armor is jobb hőfokokat tud felmutatniközel sem ilyen áron.
Lidl
-
L4mie
veterán
válasz
F e Z o #11315 üzenetére
Most fogalmam sincs, de ste megnézem, de az egész görbét mozgattam ki a zónából.
Olyan trükköt vajonbe lehet adni neki, hogy azok a monitorok amik nincsenek játékra használva, azt átkötöm alaplapi kimenetre, windows szerencsére már jól kezeli ezt a szituációt és akkor a VGA nem pörgeti szénné magát a nagy semmitől?
Másik ami csodás, hasonló, hogy a (Free) G-sync nem megy ha 3 kijelző van a VGA-n csak ha kettő
számomra ez is nonsense.
-
GAbre
veterán
válasz
F e Z o #11268 üzenetére
Ha a szomszédtól van az áram,akkor mehet nem?
Mikor haverod mérgelődik,hogy laggolsz xar a net,biztos a szemét szomszéd használja,erre másik haver:
Hadd használja,hisz az övé
A lényeg,hogy kinek mi az amit akar.
0.9V-on 1800mhzen jól fogyaszt sztem.
1V-1.1V-ot már sokallom a 2000mhz-ez.De még elfogadható.
Ez meg gondolom felfelé még többet követel,ami meg már nekem nagyon túlzás.
De ha kell az a + 5 fps... -
Whysperer
addikt
válasz
F e Z o #11120 üzenetére
Nekem most delidelve van és nincsen tulhajtava. Nem emeltem semmit. Alap feszen megy 4.2-n. Nem akartam vele foglalkozni mert bőven elég ez a telejsitmény nekem és ha 1080Ti-nak is elég a 1440p re akkor nem húzogatnám,ha nem fontos.
Kérdésem ,hogy ez a tápom van elég-e? [link]
-
-Solt-
veterán
válasz
F e Z o #11073 üzenetére
Néha komolyan úgy érzem, hogy némelyikőtök nem beszél magyarul. Értelmesen levezettem a történetet, egyszerűen nem értem, hogy abból miképpen jutottál el idáig. Beírtam ide a nyűgömet, senki nem találkozott még ilyennel, ezért írtam az EVGA-nak, hogy szerintük ez miért van. Nem azt vártam, hogy postafordultával küldik az RTX 2080Ti-t, szimplán csak kíváncsi voltam, hogy mi a reakciójuk erre... Nem hibáztatom őket, nem anyázom őket, egyszerűen csak beírtam, hogy a jelzett problémára mi volt az állásfoglalásuk.
Ezt a magyar kisker így meg úgy sztorit meg nekem ne, mert egyelőre az Amazon-tól eltekintve jobbak a garanciális tapasztalatim a magyar kiskerekkel, mint a külföldiekkel. Ha parasztok, itthon legalább az asztalra tudok csapni, jogilag könnyebben és egyszerűbben utolérhetőek.
(#11074) GAbre: Itt kezdtem PH-n, ebben a topikban. Plusz órajelet nem akartam adni sem a GPU-nak, sem a memóriának, szimplán a Power Limitet szoktam feljebb tolni. Eddig működött, aztán egy ideje elkezdtek fagyni a játékok... azt hittem a monitorozó szoftverek miatt, aztán véletlenül szúrtam ki, hogy a Power Limit emelés okozza a fagyásokat. Ezt írtam le az EVGA-nak, akik erre annyit reagáltak, hogy sem az OC-ra, sem az OC támogatására (értsd Power Limit emelés) nem terjed ki a garancia. Tudomásul vettem, egy próbát megért, ennyi... úgy voltam vele, hátha sűrűn találkoznak ilyen nyűggel és tudnak rá csípőből valami megoldást.
Amazon egy külön világ...
-
GAbre
veterán
-
Devid_81
félisten
válasz
F e Z o #10402 üzenetére
Nekem a H55-ben kicsit tobb van mint kellene, olyan jokat buborekol menet kozben, de hut rendesen, szoval annyira nem erdekel.
De amugy meg igen tudom a hotagulas miatt kell benne legyen egy kis levego, kulonben igencsak baj lenne a nyomas miatt amit a folyadek tagulasa okozna zart rendszerben. -
Lidl
senior tag
válasz
F e Z o #10389 üzenetére
Most nincs rajta ez a baseplate.
Ennek két oka van és szerintem az egyik miatt nem megy rá univerzális vizes blokk sem (bár ebben nem vagyok tapasztalt)
Az egyik, hogy a tüskék miatt nem volt vízszintes a G10 lemeze, ami lefogta a blokkot és tarja a ventit.
A másik pedig az a két kis nyúlvány, ami a GPU mellett jobbra és balra van. Ezekben menet van, amibe csavar megy. De ez úgy belóg, hogy a blokk nem feküdt fel a GPU-ra. Nem sokat, csak olyan 0.5-1 mm-t, de pont elég volt.
Felmerült bennem először, hogy vagy ezt reszelem le, vagy a blokk szélét reszelem meg egy kicsit. Szerintem, ha 1 mm-t lereszeltem volna a blokk oldalából, még nem lyukadt volna ki
Az elsőt azért vetettem el, mert akkor biztos, hogy bukom az EVGA garit. És igazán nem szeretek "roncsolni", ezért a blokk reszelést is elvetettem.
Szóval maradt az, hogy levettem a baseplate-et, RAM süniket tettem fel és ráment a G10, plusz az AIO.Sajnos erről nincs képem, mert örültem, hogy kész lett és elfelejtettem lefotózni
Ha van olyan univerzális vizesblokk GPU-ra, ami keskenyebb, mint a két nyúlvány közti távolság, akkor szerintem rámegy. És nem is hiszem, hogy kell süni a heatpipe-ra, szerintem elég nagy felületet ad ahhoz, hogy ha van légáramlat, akkor lehűtse, amit kell.
Lidl
-
Walter_White
senior tag
válasz
F e Z o #10142 üzenetére
Sose mertem belevágni, hogy használtan, féltem, most meg pláne, a bányászkorszak lecsengésénél, ez a kicsike is a bányábol jött, (a paszta ki volt száradva, de semmi több, mintha most hoztam volna ki a boltbol.) de a garipapír nyugtat meg leginkább
és a teljesítmény és az ár.
-
-
Motion_Blur
félisten
válasz
F e Z o #9639 üzenetére
Én nem vénnék 2070-et....
"I have the MSI GeForce RTX 2070 ARMOR 8G OC, 2 good days of use now come out artifacts, black screen and game locks, Sad."
"Gigabyte Gaming OC artifacts in first hour of use, RMA..."
"I had a Msi 2070 Gaming Z 8G with the black screen issue. I just return the card and i´m waiting for a new one."
-
ates2
senior tag
válasz
F e Z o #9542 üzenetére
Az lesz. Viszont most,hogy így dumálunk erről a másik parám az,hogy 1080 Ti vastagsága 5.25 cm ahogy néztem és 1060nak meg csak 4 és lehet a szaros hdd keretbe bele logna vagy nem maradna sok hely ott.
Itt egy példa mire gondolok:
Szóval lehet ezért se ártana nagyobb ház
De vicces az a 360mm veretés közben meg ha vastag a kártya be se fér -
Joshi
titán
válasz
F e Z o #9511 üzenetére
Attól hogy sírunk, meg sóvárgunk valami után még nem lesz olcsóbb. Nekem is 980Ti volt amit újonan 225k-ért vettem, de az 1080Ti-t már nem vettem meg mert nekem annyit nem ért. A 2080/2080Ti árát és teljesítményét látva gyorsan vettem egy használt 1080Ti-t 170k-ért. Ennyi.
-
Leon77
őstag
válasz
F e Z o #9460 üzenetére
Én a 20-as generációt kihagyom. Szvsz ez a 1080 ti fhd-n kiszolgál még évekig. RTX-nek meg szvsz évek kellenek. Bf4 ultrán 200 fps, bf1 170, de nem is ez a lényeg, hanem, hogy hihetetlenül sima a játék. Szerintem sok évre jó lesz a mostani konfigom.
Gar nincsen a kártyámra, de alig fizettem rá a 1070-re. És ég és föld (pedig szerettem azt is)
-
MaxxDamage
félisten
válasz
F e Z o #9281 üzenetére
(#9277) laychi szerint javasoltat csináltam meg.
Azt esetleg meg tudod mondani, hogy a kártyán mi az a gomb (jelöltem) és milyen funkciót lát el? -
hoolla
aktív tag
-
Lidl
senior tag
válasz
F e Z o #8547 üzenetére
Igen, én Hydronautot használtam.
De a gyári paszta olyan száraz volt, hogy pergett, amikor letöröltem. Szerintem bármi jobb lett volna
A procit is újrakentem. Korábban noname paszta volt rajta. 8700K alapon, egy 240-es AIO-val. Prime alatt korábban 83-85 fok volt, de pasztázás után 65 lett max.Szóval megéri a pasztázás, főleg minőségivel.
sirszevenap: Szerintem a Gigánál elvész a garancia, ha leszeded a bordát, de ahogy mások is mondták, ügyesen meg lehet oldani.
Lidl
-
sirszevenap
addikt
válasz
F e Z o #8547 üzenetére
Ez beválhat. Itt egy nagyon jó kis kínai videó. 11 fokot hűtött rajta. ÚGY(!) hogy pasztázás után 47% a max venti használat.
Tehát:
Max venti 47% > 72 fok - Paszta után
Max venti 72% > 83 fok - Paszta előtt. -
Joshi
titán
válasz
F e Z o #8413 üzenetére
Fölösleges lett volna, gyakorlatilag ugyan azokat az eredményeket kaptam amit vízzel alapon annyi különbséggel, hogy 80 C°-os volt a gpu meg pörgött a venti mint a marha.
(#8414) snecy20 a tuningnak semmi köze a vizezéshez, az vagy van vagy nincs. Az én kártyám gyenge átlagos, de nem is ez a lényeg, hanem Idle hangtalan üzem Load még mindig elfogadható zaj és jó hőfokok.
Ha lehetne normálisan feszültséget emelni, akkor a víznek azért lenne előnye, de hát nem lehet. A TDP-t is csak 120%-ra lehet kitolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- N€T0X|N: SSD cserék
- OLED TV topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- Eladó használt Gigabyte AMD Radeon HD 6750 videókártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Palit GeForce RTX 3080 GameRock 10GB
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest