- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
mnorbert17 #8262 üzenetére
Nekem annak a haznak a nagytesoja volt (X9)
ebben kicsit tobb hely volt -
RazoR
veterán
válasz
mnorbert17 #8260 üzenetére
Miért főne meg???
Egyrészt nem olyan kicsi ez a ház mint gondolod, másrészt ha építesz megfelelő házszellőzést akkor semmi probléma nem lesz!
Nagy házban is szar szellőzéssel megfőhet bármilyen kártya!
Játékok közben max 65 fok így nyáron 65%-os venti fordulattal! -
RazoR
veterán
válasz
mnorbert17 #8086 üzenetére
Ahhoz, hogy lockold a 3 ventit kell a Precision sajnos! Nekem is FTW3 van de ezt az egyet utálom ebben a kártyában! Az AB sajnos nem kezeli a 3 ventit együtt, muszáj a Precisionnek is futnia párhuzamosan az AB-vel a ventik miatt!
-
VTom
veterán
válasz
mnorbert17 #8084 üzenetére
Szerintem felesleges a 3 ventit külön kezelni, szerintem ez csak egy nagy parasztvakítás az EVGA részéről, mert már nem tudnak milyen újdonsággal előrukkolni.
Lockold a három ventit azonos fordulatra, és az AB-ben tudsz állítani hozzá profilt. -
F e Z o
veterán
válasz
mnorbert17 #8082 üzenetére
Miért kell a 3 ventit külön kezelni?
(#8076) snecy20 : VTom egy stock 1080Ti-ről beszélt, nem a már alapból húzott custom megoldásokról.
-
VTom
veterán
válasz
mnorbert17 #8070 üzenetére
Curve-vel a legegyszerűbb. Ha jól állítod be, akkor nem fog alacsonyab órajelre boostolni.
A legtöbb Ti 1V-on 2012-2050Mhz között simán megy.Olvass vissza a topikban, találsz hozzá instrukciókat, és video-t, hogy hogyan kell beállítani.
-
gbela
senior tag
válasz
mnorbert17 #8070 üzenetére
Nem feltétlen alacsonyabb. Én letoltam 0.9v-ra (Afterburnerrel a legegyszerűbb), és 1860 mhz-re. 1880 körül mozgott alapbeállításon is, csak ugye 1.03v-on asszem. Szóval hozza ugyanazt nálam jóval kisebb fogyasztással és hőtermeléssel. Persze ez kártyafüggő is. Sok video van fent undervoltról, van akinek simán megy 1900 felett 0.9volton, én nem is próbáltam többet egyelőre.
-
s912
aktív tag
válasz
mnorbert17 #8061 üzenetére
Mondjuk nekem msi-m van, de előtte volt evga 1080-asom és ott is úgy használtam, hogy 65-70%-ra fix-en beállítottam játék alatt, aztán hadd menjen..
Ha magasak lesznek a hőfokok, feljebb veszed.
-
Lidl
senior tag
válasz
Szia,
nekem is EVGA 1080Ti van egy i7-8700K-val és csak 550W-os táppal.
Eddig minden rendben volt, nem volt semmi instabilitás, vagy ilyesmi.
Mondjuk ez egy XFX táp Seasonic belsővel, tehát azért az is számít, hogy milyen gyártmányú. Egy Codegen-ben nem bíznék annyiraLidl
-
gbela
senior tag
válasz
450es táppal tolom, igaz 0.9v-on, de sztem nem kell aggódnod
-
snecy20
nagyúr
válasz
mnorbert17 #8058 üzenetére
Nálam a húzott 8700k-t és szintén húzott 1080Ti-t gond nélkül bírja a 650-es táp..szerintem a 600-assal se kéne hogy gond legyen. Egyszerre úgysincs olyan, hogy üveghangon menjen a proci is és a VGA is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- BMW topik
- Építő/felújító topik
- Nintendo Switch 2
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Autóhifi
- PlayStation 5
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest