- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s912
aktív tag
valami nem OK, mert alapjáraton 50 fokos a VGA.. Tény, hogy windows telepítés óta CPU és VGA is cserélve lett a gépben (CPU esetén először csak 4 magot láttam, aztán hosszas keresgélés után /4 mag volt beállítva msconfig-ban/ sikerült és láttam a 4mag/4szálat. VGA esetén 980-ról cseréltem Ti-re, és a driverek mindig uninstall/install). Érdemes lenne újrahúzni a windowst? Vagy tényleg szükséges lenne újrapasztázás, 3-4 hónapos kártya esetében?
-
Az is lehet, hogy nem a paszta a para, csak rosszul fekszik fel a kártyára a borda.
Ha jártas vagy benne, csináltál már ilyet párszor, akkor nyugodtan lépd meg.
Ha nem túlzottan van benne tapasztalatod, akkor tartsd meg utolsó lépésnek.De a 92%-os venti fordulat nekem ott valami contacthibáról árulkodik.
-
killer095
őstag
Nem leszólni akarom azt a házat, de el lehet gondolkozni előről mennyi levegőt szívhatnak a nagy statikus nyomású akasák, mikor elöl full zárt, és csak kis szellőzőkön tudnak levegőt pumpálni maguknak! Persze szépen néz ki meg minden, csak kb egy forintot nem ér az a megoldás, sokkal jobban érezné magát a vga és amblokk a rendszer is egy nyitott elejű házban teszem azt CM mastercase 5 pro, storm tooper, vagy a többi, amiből dunát lehet rekeszteni! Ez így egy funkcionálisan balga dizájnház semmi több!
Ez persze magánvélemény, de szerintem nagyban hozzájárul a dolgokhoz! -
norb55
őstag
Referencia az a gyári hűtést jelenti, amit az Nvidia kiad gyárilag. A tied Custom mert az MSI csinált rá egyedi hűtést. Full HD-ben a kártyád pihent azért volt hűvösebb. A mostani felbontásban nincs a procinál limit, így a VGA 99%-on dolgozik, azért melegszik annyira, de a 70 foknál meg fog állni. Szerintem nyugodtan használhatod gyári ventilátor szabályzással.
Ajánlom neked ezeket, nekem ebből van a gépbe 6db.
[link] -
Nem tudom mennyi előnye lehet,már ha lesz előnye,csak találgatni lehet.
Én inkább kb ugyanolyan erőre vagy kevesebbre tippelnék.
Talán a 1080 pariban lehet majd a 980Ti-vel.Én nem tervezem eladni a 980Ti Lightningot jövő év febr-márc előtt.
#12379 NetTom :
Nem lesz Ti,ebben az évben tuti nem. El kell adni még sok 980Ti-t,meg a bevezető pacalokat is.
De ez inkább NV találgatós topik téma. -
Szerintem ahol a GPU számít ott mindegy jelenleg hogy i5 vagy i7 (és ez az esetek többsége lesz amugyis).
Biztos van olyan szituáció ami vegyeslimites és a CPU-tól is jobban függ, ott lehet olyan hogy i7, vagy méginkább egy valódi 6-8 magos CPU hoz valamekkora plussz sebességet. Általában inkább az órajel szokott számítani, mert a DX11-ben a soros végrehajtás nagyrésze ezt igényli inkább. Vagyis a kérdés inkább a K és nem K proci között érdemleges (+ tuning nyilván).(Pl kevésbé komplex jelenetek, vagy több egységet, AI-t mozgató játékok).
De értelemszerűen ezeknél sem a Ti vagy bármilyen GPU társítása adott CPU-val a baj, hanem maga a szoftver igénye olyan... (szóval lehetne ott bármilyen GPU, akkor is gyorsulna valószínűleg, ha nem a GPU maga limitál).
-
Szerintem a Ti ára sokkal nagyobbat fog esni ergo sokkal nagyobbat fogsz bukni rajta.
Mindig a csúcs esik a legnagyobbat, pusztán azért mert egy követgező gen "közepes" általában hozza ugyanazt olcsóbban és több tudással (és nagyobb rajta a premium haszon).
Persze a GTX980 is fog esni de arányaiban (meg pénzmennyiségben) jóval kevesebbet.
Ha netán használtan vesszel egy Ti-t, jóval a piaci ár alatt, akkor persze kicsit árnyaltabb a kép... mert ugye nem mindegy hogy 200-240 ezer (új) kiadott pénzről vagy mondjuk 170-180 ezerről (használt) esik az ára mondjuk 130-140-re.
-
Nem az ára a fonstos,hanem az,hogy a legjobb MSI.
És már nem lehet kapni,tehát mindegy az ára.Jövő év elejéig elég lesz egy 980Ti.
Még nem késő beszerezni egyet.#12365 NetTom :
Miért kellene 98Ti-t 1070-1080-ra cserélni ?
Sztem nem lesz értelme lecserélni,csak a teljes értékűre,az pedig jövő év elején lesz jó esetben. -
VTom
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest