- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaxxDamage
félisten
válasz
subaruwrc #17225 üzenetére
Az is lehet.
Funkcionalitását tekintve most tökéletes, így megérte a csere. (nekem meg)
Ez csak 1430+ ra Boostol fel, de az a pár MHz nem kérdéses, viszont a RAM az magasabb MHz -n megy (bár nincs jelentősége) csere kártya, viszont csak 2 év garit kaptam a 3 helyett, ez még felvet pár kérdést a forgalmazó felé. (már folyamatban)MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
subaruwrc #17223 üzenetére
Nem szokásom, sőt!
Én antisztatikus ruhával a kártya csatit le szoktam törölni és ilyen műveleteket (elektronika,hardveres szerelések) ESD kesztyűben szoktam végezni. (munkahelyi megszokás - Repair Technician) na de számomra ez a kontakt volt érthetetlen, alaplapi csati szempontjából, mert úgy helyeztem be a kártyát ahogyan kell/szoktam (és a folyamat során minden akadálytalanul végbe ment) de a lényeg, hogy a kártya jó és használni kell csakMD
L -
zeee
senior tag
válasz
subaruwrc #17193 üzenetére
Ezen nem veszünk össze
45-fok netezés/fimezés közben a kártya. Az assetto alatt 60-62 fok. Mivel egy Noctua nhd 15 van a cpu-n, játék közben minden ventit maxon járatok, ugy forgatva hogy a videokártyáról felfele elszivja a levegőt, fent pedig 2 db 120-as ventin távozik a házból, illetve hátul is a vga felett fúj kifele egy venti, a ház elején pedig egy szintén nagy venti fujja befele, ez olyan szellőzést biztosít, hogy épp hogy bekapcsol a vga gyári venti szabályozása. Lent a vga alatt van egy táp, azt most nem tudom hogy szív vagy fuj-e a gépbe. Nos a witcher 3-nál már más a helyzet. az izzasztja a gépet.
-
Vigilante
őstag
válasz
subaruwrc #16174 üzenetére
Búcsúznék ebből a nagyszerű topicból, holnap jön a GTX 1080-as, eladtam a 980 Ti-t 2 hete, hogy majd jön a GTX 1080 Ti azt váltok, erre csak márciusban a PAX-on mutatják majd csak be, addig meg nem várok, így léptem feljebb 1-el. 170-ért, amondó vagyok megérte váltani, +40e-ből.
-
válasz
subaruwrc #15582 üzenetére
Nem, de ez úgy áll össze hogy az elején meghatároztam mennyi ventilátorzajt viselek el. 70% jött ki, ami az esetek többségében nem gáz, de ha a játékban csönd van akkor már feltűnő jelenség. A maximum 70%-ra állított hűtésből az is ered hogy ha a terhelés tovább nő akkor annál jobban veszi vissza az órajelt. Nem mértem pontosan ki mennyi sebességet veszít ezáltal játék, de majd eljön az idő amikor feltűnő probléma lesz.
Igaz most fos a szellőzésem és arra várok hogy a mostani alaplap ismét felkurja az agyam és akkor cserélek mindent kivéve a vga-t és még pár dolgot, ami azt jelenti hogy a teljesítmény a mostani 80% körüliről 100%-ra ugrik ami még több elfűtendő hőt hoz majd.
Ha az új meglévő de még nem belakott ház 2×140mm előlapi és 2×140mm tetőtéri ventilátorral nem hűsíti le a vga-t úgy hogy ugyancsak 70fokon menjen de legfeljebb 50%hűtéssel, akkor lehet hogy pasztázni kellene. Kissé drasztikusabb de időnként felmerülő megoldás ha a PC közelében átfúrom a falat és 70-90mm átmérőjű PE csővel közvetlen kinti levegőt viszek a gépbe, akkor még az alap 30% hűtéssel is jó lenne
-
westlake
félisten
válasz
subaruwrc #11790 üzenetére
7 kártyás "móka" akar(t) lenni, de sajnos beigazolódott az, amit valaki mondott (és amit az intel oldalán lehet olvasni). Sajnos a Z170 csak 4 darab PCIe portot tud egyszerre lekezelni.
A "felfogatást" eredetilg viccnek szántam, de aztán rájöttem, hogy egyszerűen kivitelezhető. A lambéria előnyei. Nem kell a kártyáknak keretet gyártani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest