- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem nyílnak a Foldok?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #4796 üzenetére
Szépen megy a kártyád, grat!
-
BeLucZ
addikt
válasz
rambustibi #4379 üzenetére
450 ezerért? A hülyének is megéri
(#4367) daveoff: bezzeg ha én vennék 980Ti-t, tuti kifognék valami antituning szarcsimbókot
A 780-am is 1.3 V-on tudta az 1200 Mhz körüli órajelet, legtöbb embernél alapfeszen mentek ennyit, más kérdés hogy a PNY XLR8 hűtője kurva jól hűtött, szerintem 980Ti-re is lesz majd, 980-ra már van ha jól tudom
-
Crytek
nagyúr
válasz
rambustibi #4281 üzenetére
Mint írtam a kezdetektől fogva se 980 se 980ti-t nem látott még ez a bolt. És nem én fogom rendelni hanem haver mert ő innen áfa nélkül tudná elhozni.
"Ha innen el tudja hozni áfa nélkül, akkor máshonnan is." Bárcsak minden így müködne...,de nem
-
regener
veterán
válasz
rambustibi #4267 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #3981 üzenetére
Meglehet....
De az elobbi hozzaszolasodban jo volna ha nem szemelyeskednel. Mi hiszunk neked, tudjuk hogy kemeny legeny vagy...de ezt leirhatod kulturaltabban is!
(#3983) TTomax: az en reszemrol nem hiszem hogy valaha jobb lehet egy 980Ti mint egy Titan X. Az egyik a herelt a masik nem.
@RambusTibi-vel sem az a bajom hogy FX-el tolja, de amikor be szeretne bizonyitani hogy jobb az FX-je mint az i7 akkor mar kicsit baj van. Kulonosen ugy hogy eleteben nem tartott i7-et a kezeben. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #3978 üzenetére
Kicsit legyel figyelmesebb, ez nem az FX topic
. En erre reagaltam....
Maskulonben ha kedvem lesz, majd ki preselem a csoro kis ref. 980Ti-bol azt az 1399 pont kulonbseget. Tudod, van CPU amivel
-
westlake
félisten
válasz
rambustibi #3972 üzenetére
A Graphics score-nak semmi köze nincs ahhoz, hogy ki mennyit "ér". Se miklosss2012, se senki más nem attól lesz több, vagy éppen kevesebb, mert fel tud, vagy éppen nem tud felmutatni valami ütős eredményt. Ki kell hogy ábrándítsalak, mivel te sem érsz semmivel sem többet a másiknál csak azért, mert van egy TX-ed. Sőt. Sok embernek megvan a véleménye rólad, de azt kizárólag magadnak köszönheted. A reputációdat te magad "érted el".
#3973: Csak a magad nevében beszélj.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
-
törölt tag
válasz
Majd èn mutatok.
Nem néz le itt senki senkit ne értsd fèlre.
-
westlake
félisten
válasz
rambustibi #3967 üzenetére
Érdekes, hogy azt a két kártyát emlegeted, amikor láthatóan nem tudod őket megkülönböztetni egymástól.
-
westlake
félisten
válasz
rambustibi #3960 üzenetére
A Physics score-od meg a fele (sincs) a Graphics score-odnak. Inkább azzal legyél "elfoglalva".
-
regener
veterán
válasz
Neked Titan X-ed van, neki meg 980Ti, valószinűleg ez az oka.
-
ffodi
veterán
válasz
Arra nem gondoltál, hogy neked TX-ed van az meg egy 980Ti?
A GPU itt mennyin ment? Mert ebből nem látszik....
Szerk.: Mindemellett a graphics score valóban kevesebb valamivel, mint kellene, mert nekem 1500/2000 MHz-en kb. 21k, de persze ez sok mindentől lehet.....(pl jobban belakott/más OS, stb...)
-
slloyd
senior tag
válasz
rambustibi #3949 üzenetére
Tessèk itt 28. Lesz megint raktàron
De jobban jàrsz ha mèg ma kifizeted Paypal akkor biztosan az elsők között leszel akiknek kiszàllìtjàk.
-
balint107
aktív tag
válasz
rambustibi #3737 üzenetére
Szerintem a Titan X-et nem túl szerencsés még húzogatni is, a ref hűtőnek elég lehet alapon is megküzdeni vele. Nem hinném, hogy különösebben hűvös és csendes lenne már alapon is.
-
törölt tag
válasz
rambustibi #3737 üzenetére
Ln2 alatt igen. A tx-re EPower boardot kellene forrasztani, hogy utól tudja érni.
-
törölt tag
válasz
rambustibi #3721 üzenetére
Eu Evga-t nèzted?
-
jones965
Modder
válasz
rambustibi #3520 üzenetére
Teszt rendszert ritkán szoktam aktiválni, ráadásul különböző szoftverek működése kapcsán a dátumot vissza szoktam állítani, lásd a képen, így a netre kapcsolódván nem tudja a kulcsot megfelelően értelmezni, így invalidra dobja.
-
jones965
Modder
válasz
rambustibi #3517 üzenetére
-
-
slloyd
senior tag
válasz
rambustibi #3485 üzenetére
-
slloyd
senior tag
válasz
rambustibi #3482 üzenetére
Köszi tènyleg jò
Puss pull ban 6 voltos ventikkel amiknek ìgy hangjuk sincs kèren szèpen 56 fokos a gpu benchmark-ot futtatva -
KAMELOT
titán
válasz
rambustibi #3461 üzenetére
Persze ez akkor van ha idétleül rakod össze a cuccot. Berohad a pumpa az max akkor van ha nem tisztítod évente ki. Folyadék minőségét meg jóval előtte kell kiválasztani! Olyantól kell tanácsot kérni akinek van komplett vize és össze is tudja neked rakni. Kompaktban ki foogja neked cserélnia vizet. Meg az is elfogy a kompaktban egyszer. Rendes VGA hűtéshez legalább 360x60mm radi kell és akkor terhelésnél max 45 fok lesz a kártya!
-
slloyd
senior tag
válasz
Igen kb ilyenek miatt meg sem fordult a felyemben ,hogy èpìzett vizet csinàljak.
A tököm akar òdàkat olvasni a helyes összeszerelèsről az alkatrèszek megvàlasztàsàròl,milyen folyadèk,lègtelenìtès stb...
Egyszòval nem köszi!
Lehet,hogy lusta vagyok de èpìtsen vizet az aki szeret vele foglalkozni bütykörèszni meg azèrt èrt is hozzà valamint az idejèt sem sajnàlja rà....Rendeld onnan ahonnan èn 23. Tòl megint lesz nekik
-
Speed®
titán
válasz
Nyilván ott is vannak buktatók, ill. lehet bénázni vagy hibás alkatrészt venni.
Viszont ha jól meg van csinálva, össze sem lehet hasonlítani az eredményt. -
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #3450 üzenetére
A játékvíz az játékvíz, nekem is van ezt úgy mondom
-
slloyd
senior tag
válasz
rambustibi #3444 üzenetére
Mindenkèpp!
A te hybrid rendelèseddel mi a helyzet?
Amugy èn nem bànom milyen wasser csak ne tutuljon ez a vga nekem,ès főleg ne vegyen vissza a boostbòl mert 84-86 fokos....Nekem az èpìtett vizek nem jönnek be de ellenben ezek a kompaktok igen.
Talàn mert nem igènyelnek karbantartàst ès hozzàèrtèst sem...Ezèrt is dobom le a ninja 3 at ès teszek a helyère egyh110i -t .....
-
Speed®
titán
válasz
rambustibi #3272 üzenetére
Persze, van érzékelhető előnye..de csak mostanában kezdenek el szivárogni az ilyen képességű értelmes panelek, amíg lehetett választani TN és TN között kb., nem volt alternatíva nekem. Inkább rámentem a 21:9 IPSre a Hzhuszár TN helyett.
-
Habugi
addikt
válasz
rambustibi #3272 üzenetére
Ti egyébként hol voltatok bő 10éve, amikor 19-21"-os CRT-ken az emberek vidáman brummogtak pl Quake 3 multiban 160Hz-en / 125fps cappel?
Ha kíváncsi vagy rá és nem tudod eldönteni kiadj-e érte egy valag pénzt, csattogj el az első közeledben levő PC bontóba és vegyél egy CRT-t, ha mákos vagy találsz még olyat ami 1024 vagy 1280-ban tudja a 160Hz-et.
Potom áron utánad dobják, ha valamin hát ezeken nyakoncsap a differencia, utána berakod a pinyóba vagy felviszed a padlásra és lesz saját elektronágyúd..Sosem felejtem el egyébként a pillanatot, amikor még "hárdkór" FPS multi playerként beadtam a derakamat és a 21es EIZO-mat lefóliázva beraktam a szekrénybe (azóta is ott pihen..
) majd bekapcsoltam a TFT-t.., felsírtam kínomban. Idővel persze megszoktam, versenyszerű gaminget is abbahagytam szóval a szükség kényszere is elmúlt.
-
slloyd
senior tag
válasz
rambustibi #3249 üzenetére
Màr ràm ìrtak,hogy 14. beèrkezik hozzàjuk ès mèg aznap fel is adjàk
Berlinből ide München mellè 2 nap alatt szokott a csomi megèrkezni szòval 16. màr nàlam lesz
Sebtibe fel is hànyom a Tx-re!
Először megcèlzom az 1550 Mh-et mert olvastam egy itteni (nèmet tesztet ) amin ilyen hybrid-del ennyit ment stabilan sima evga hybrid biosal....
Szerintem rendeld te is innen hamarabb megkapod -
slloyd
senior tag
válasz
rambustibi #3131 üzenetére
Nem,
Innen rendeltem.
Megbihatok -
törölt tag
válasz
rambustibi #3119 üzenetére
De minek? Majd ha lesznek dx12-re írt játékok akkor lesz értelme. kb 1év még.
-
Crytek
nagyúr
válasz
rambustibi #3008 üzenetére
DX12-es játékokról volt szó. Epekedve várom mit hoz a jövő ilyen téren.
-
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #3008 üzenetére
mégse adod el a TX-et?
-
prime77
aktív tag
válasz
rambustibi #2970 üzenetére
Azta kurva!
GTA 5 de kemény volt.
De végre valaki megcsinálta.
Annyira kíváncsi lettem volna erre,hogy totál maxon 4K-ban mi merre.
Nagyon szépen köszönöm uram! -
Joshi
titán
válasz
rambustibi #2919 üzenetére
Köszi tibi.
-
hszilard666
veterán
válasz
rambustibi #2503 üzenetére
Nagyon kemény!
-
válasz
A ház szintén egy Titan X ára.
-
Joshi
titán
válasz
rambustibi #2516 üzenetére
Nálam is max grafikán volt és 4k-ban, de ugye a vga alapon ment.
-
Asbee
veterán
válasz
rambustibi #2516 üzenetére
Próbálj ki egy Starcraftot.
-
Joshi
titán
válasz
rambustibi #2514 üzenetére
Ha a WOT a World of Tanks akkor én 4k-ban próbáltam 4.6Ghz proci és alap boost vga-val 1160Mhz vram alapon és 40-50fps-em volt. Szerintem ilyen felbontásban, de wqhd-ban is éreznéd a különbséget.
-
Joshi
titán
válasz
rambustibi #2510 üzenetére
"Az pedig egy plusz érzés (jó értelemeben), hogy a világon nem sok embernek van AMD+Titan X kombója."
És nem esett le hogy vajon miért nem használják ezt a párost?Azt értem hogy létezik márkahűség, de ha valaminél van jobb, arról nem is beszélve hogy a Titan X félkarú óriás egy erős proci nélkül. Igazából én pont azért nézek értetlenül, mert ahelyett hogy játszanál a jelenlegi gépeddel, szórod a benchmark eredményeket ami kicsit vicces. Ha valaki ránéz az összpontszámra lehet hogy tovább se megy a részletekre. Erre gondoltál?
-
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #2510 üzenetére
Ja kb. olyan, mint a gázos M3-as BMW
-
Joshi
titán
válasz
rambustibi #2508 üzenetére
Tényleg, mi az oka hogy ragaszkodsz az AMD procihoz? Azt látom hogy szeretsz benchmarkolni, de pont egy AMD procival egy TX mellett?
Most nem cseszegetni akarlak, de számomra kicsit furcsa ez a párosítás.
-
kovsol
titán
válasz
Mondjuk ha már dolgozni is akar a notin, akkor valami üzleti notit vettem volna már a helyében, nem egy ilyen asus gamer akármit. Nálunk se gamer notit ad a cég melózni...
-
h1mpi
félisten
válasz
gondolom ez naponta keres egy TX árát
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #2497 üzenetére
Azért mondtam, hogy frissítsd a drivert, mert azzal elvileg sokat gyorsul ebben a programban.
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #2490 üzenetére
Frissítsd a drivert!
Ezt kb 2 hónapja futtattam a 980-al, 24/7 beállításokon, igaz sok jelentősége nincs ennek a programnak, össze-vissza pontoz. -
válasz
rambustibi #2444 üzenetére
Érdekes miért nem adják ki.
-
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #2444 üzenetére
-
válasz
rambustibi #2442 üzenetére
Az a gpu megérdemelne egy komoly vizet.
-
válasz
rambustibi #2212 üzenetére
Ezt csak most olvastam.
Grat!
Nem gyenge a "kis ref".
Szerencsés vagy. -
Zorel
senior tag
válasz
rambustibi #2394 üzenetére
Miért nem Fire Strike-al tesztelsz? Azzal lenne több összehasonlítási alap. Vagy nézted már, hogy FS-ben mi a vége a Graphics score-nak?
-
Joshi
titán
válasz
rambustibi #2396 üzenetére
Nálam a vram simán bírta a 2000Mhz-et, pedig én is attól féltem a legjobban. Ha minden igaz akkor pénteken fogom cserélni a kártyákat, kíváncsi leszek hogy vízzel mi lesz az órajelek vége. Első körben a 24/7-es használat lesz a cél, aztán majd a komolyabb tuning is.
-
Joshi
titán
válasz
rambustibi #2394 üzenetére
Az szép gpu órajel, esetleg egy Fire Strike? Vagy az már nem fut le? Én az olyan órajeleknek vagyok a híve, ami komolyabb terhelést is bír. A memória nem megy 2000-et?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
rambustibi #2362 üzenetére
még mindig az AMD-vel tolod? CPU limites a cuccos
-
Ajbars
csendes tag
válasz
rambustibi #2354 üzenetére
Middle Earth: Shadow of Mordor
-
gainwardgs
veterán
válasz
rambustibi #2344 üzenetére
Első fury x eredmény [link]
Nem tudnád lefuttatni ugyanezt a titanx-en.
-
Speed®
titán
válasz
rambustibi #2285 üzenetére
Sok értelme nincs ilyen szinten felhúzni, a részletesség nem javul semmit. Lásd szögletes kormány és egyebek. Kevésbé elszállt beállításokkal (pl. 4K+4xAA, Grapcics extrák offolva) gondolom megy szépen..és ott a RAMhasználat is moderáltabb, ami a Ti/6Gnek sem okozhat gondot.
-
iceool20
tag
válasz
rambustibi #2281 üzenetére
Feliratkoztam a csatornádra... Úgyhogy mehet a menet
-
iceool20
tag
válasz
rambustibi #2279 üzenetére
Atyagatya
11/12 fps?
Azért elég brutál hogy a titan x-et megszaggata
Itt is jól látni, hogy 8GB-ot bezabált rendesen -
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #2209 üzenetére
1561MHz, azért az már igen...
-
iceool20
tag
válasz
rambustibi #2207 üzenetére
Köszönöm a linkeket mindkettőtöknek!
Ha sikerült elpasszintanom a quadro kártyám lehet beruházok egyre -
TTomax
félisten
válasz
rambustibi #2207 üzenetére
Van custom hűtéses,elérhető is... [link]
-
Morph76
senior tag
válasz
rambustibi #2192 üzenetére
Gyanítom ,hogy moddolt biossal és bevizezve elég harapós is lehetne.Tényleg egész jó eredmények.
-
Joshi
titán
válasz
rambustibi #2180 üzenetére
Ha 27-28"-t akarsz, akkor inkább 1440p IPS kalibrálva mint 4k (UHD) TN panelen. Egyrészt gyakrabban lesz 144fps-ed, másrészt pedig a pénztárcádban is több lóvé marad. Ja és a színhűségről és a betekintési szögről nem is beszélve.
-
Morph76
senior tag
válasz
rambustibi #2180 üzenetére
TN panel?,De most tényleg ?Szerintem várjál még őszig hátha lesz valami jobb opció.
-
válasz
rambustibi #2099 üzenetére
Nekem sokkal gagyibbnak tunik, mint a 2-es, a hatulja meg bazari.
-
válasz
rambustibi #2071 üzenetére
-
válasz
rambustibi #2066 üzenetére
Nem tudom hogy csináltad,de köszi. ( Paint ? )
Már 3 monitoron látom.
Többieknek...
Kb ilyesmire gondoltam amikor a felnagyítást írtam.NCIS
#2064 westlake :
Már megint túl sok volt vmi nálad úgy látom.
Nem tudom mit szedsz,de hagyd abba. -
Yllgrim
őstag
válasz
rambustibi #2066 üzenetére
Melyik progival tupiroztad fel, NCIS-nel dolgozol?
-
Landon
addikt
válasz
rambustibi #2040 üzenetére
Holnap mind ezen gyartok custom megoldasait is latni szeretnem vegre nalunk is FFS...
Szerk: marmint azon gyartoket akiknek a ref modeljeiket mar kapni iponban.
-
törölt tag
válasz
"A referenciamodellekhez képest nagyjából 11%-kal gyorsabb Palit GeForce GTX 980 Ti Super JetStream "
És még van benne tartalék. -
válasz
Végre nem csak a HOF fekete fehér
egy piros pont a Palit-nak.
Ha olyan hatékony is lesz a hűtése ahogy kinéz akkor kelendő lesz. -
válasz
rambustibi #2007 üzenetére
Picit szögletesen sétált az az őzike
-
slloyd
senior tag
válasz
rambustibi #2007 üzenetére
Hàt èn leszedtem ezt az unreal engine 4.8 at 5.4 Gb volt....
Felraktam megnèztem szèpnek szèp de azèrt hasra nen estem tőle.
2 tesztkört nyomtam a drohn-al azt le is töröltem. -
törölt tag
válasz
rambustibi #1879 üzenetére
Max 1 hét és 980 Ti bedatálja a Tx-et. Hwbotot figyeld.
-
törölt tag
válasz
rambustibi #1871 üzenetére
GTX 980 Ti 1950MHz
Pá pá Titan X
[link]
Az egyedi kártyák mint a galax hof vagy evga classified (kingpin) mennek majd 2300MHz-n -
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #1874 üzenetére
Biztos, hogy jobban, mint a TitanX-eket, már csak a custom hűtés miatt is, és akkor az egyedi nyákról még nem is beszéltünk.....
-
gainwardgs
veterán
válasz
Ezek után ki vesz majd titan X-et
daveoff : Én is néztem hogy honnan ekkora különbség, ja hát így lehet...ez aztán hiteles volt a javából
rambustibi: minek még egy?
-
daveoff
veterán
válasz
TitanX@1800MHz (gondolom LN2)
980Ti@1500MHz (simán megy ennyit léggel)Nem csoda, hogy ekkora a különbség.....
-
válasz
rambustibi #1803 üzenetére
Jó szó a pofás
A színeken kívül másba nem lehet belekötni,jelenleg álom konfig,így színválasztás is felejthető.#1802 Sonja :
Ez a kártya ismét sehogysem néz ki.
Elég unalmasan tolja az EVGA. -
Rexcor
őstag
válasz
rambustibi #1796 üzenetére
Miért kéne csökkennie?
-
brumi1024
veterán
válasz
rambustibi #1796 üzenetére
Nem is kapható még a Ti, így minek csökkentenének azonnal árat?
-
Joshi
titán
válasz
rambustibi #1772 üzenetére
És nem teheted meg? Ha a kötekedők figyelmen kívül hagynák a hszeimet akkor nem is jutottunk volna el ide, szerintem akinek címeztem mondandómat van annyira intelligens hogy el tudja dönteni mit válasszon. Én egyáltalán nem azért írtam a Radeonokról hogy áttérítsek bár kit is, csak pusztán a logika ezt diktálja. Ennyi.
(#1773) Simi37 nem érdekel engem senkinek a cucca, de azt látom hogy itt mindenki azt nézi és ha nem nv van akkor utálni kell. Szánalmas egy banda ez.
-
Joshi
titán
válasz
rambustibi #1770 üzenetére
Már bocs de ide csak NV tulajok írhatnak? Fogadjunk hogy neked sincs 980Ti v TX kártyád.
Én pártatlan vagyok sőt, most számomra az nv-nek áll a zászló, az meg számomra teljesen logikus hogy megvárom az új Radeonokat.[ Módosította: jones965 ]
-
KAMELOT
titán
válasz
rambustibi #1761 üzenetére
Kit érdekel mennyi ramot zabál! Az a fő, hogy ne szaggasson!
Más: Kíváncsi leszek a KINGPIN mennyit megy majd léggel! -
kovsol
titán
válasz
rambustibi #1761 üzenetére
Tökre nem ér semmit ez a vram kiírás, mert ki tudja mennyi szemét, egyébként nem használt adat maradt a vramban.
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #1759 üzenetére
Valami bug lehet, mert Hair ON-nal ugyanannyit a VRAM használat.
Ha már belinkelted ez a csatornát......tuningolva elég szépen meglódul a 980Ti!
[link] -
Bandi79
aktív tag
válasz
rambustibi #1704 üzenetére
Igen, ez a hűtés már méltó egy csúcskártyához
-
daveoff
veterán
válasz
rambustibi #1692 üzenetére
Ezzel a megoldással mi hűti a VRM/VRAM-okat? Nem találtam róla semmit. A gyári ventit kell beleszerelni?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #1650 üzenetére
GTX980 (1445MHz &. DDR3 2400MHz &. i7 4790K 4,7 GHz)
720pNagyon kevés a CPU pont számod... 430 (4,8GHZ AMD) körül értékelte a program a processzorodat addig itt az i7 (4700MHz) nálam 1700 pontot kapott.
-
törölt tag
válasz
rambustibi #1644 üzenetére
Már volt.
[link]
-
Asbee
veterán
válasz
rambustibi #1628 üzenetére
Magyarul azt mondta, ha óvatosan szeded le vissza tudod ragasztani. Már ha sikerül. Szedtél már le ilyen matricát? Van hogy pengével, melegítéssel is esélytelen. Nekem a mostani Asus kártyámra úgy rá van nyomva azt le nem szedi bárki sértetlenül.
Mondjuk Asus még hála istennek nem azt a brutálisan kemény, szöveggel és logóval ellátottat használja mint pl az MSI.
Van hogy sikerül van hogy nem. Azért mert neki sikerült az még nem garancia, szerintem ezt ő is elmondta csak nem említed meg. -
h1mpi
félisten
válasz
rambustibi #1628 üzenetére
Most, hogy ezt leírtad és olvassa a fórumot az ASUS Magyarország is, már van
-
kovsol
titán
válasz
rambustibi #1585 üzenetére
Te kártyádon van a csavaron matrica?
-
ÁdiBá
veterán
válasz
rambustibi #1498 üzenetére
Ha tényleg kiakarod próbálni mit tud a processzorod én bárhol, bármikor állok rendelkezésedre.
800x600 LOW grafika vs CPU Benchmark, bármelyik játékban.
Titan X / GTX980 még az se lenne gond, annyi előnyt kapsz
De leesnél a székről, hogy csak ennyit tud az AMD?
Ha az a célod hogy megtudd mennyivel jobb, gyorsabb egy intel processzor, így célszerű kipróbálni. Nem ilyen videókkal szórakozni.Úgy hogy szerintem hanyagoljuk ezt az AMD elég FullHD-ba Titan X mellé... meg ugyan azt hozza mint egy i7...
Nem tudom ki hiszi ezt itt el...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest