-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iceool20
tag
válasz
rambustibi #2281 üzenetére
Feliratkoztam a csatornádra... Úgyhogy mehet a menet
-
iceool20
tag
válasz
rambustibi #2279 üzenetére
Atyagatya
11/12 fps?
Azért elég brutál hogy a titan x-et megszaggata
Itt is jól látni, hogy 8GB-ot bezabált rendesen -
iceool20
tag
Egyetértek! Jó meglátás
Pénztárcával nincs probléma így mellékesen szólva csak nálam egy olyan rendszer működik, hogy ameddig most pl benne áll a pénzem egy másikban nem fogok a nyakára venni még egyet Sajnos így is a bolti ár feléért tud már csak új gazdára lelni
Persze ebbe is bele lehet mélyülni , hogy de az egyik munkára van a másik meg játékra. Én megvárom még elkelt a munkás és aztán jöhet a játékos
A gta v meg elvetemülten best favA gta 1, vice city, san andreas, gta v.. eddig ezek tudtak megfogni és a legutolsó mindenre rátett nem ki lapáttal
Egy régi mondással zárnám: Kinek a pap kinek a papné -
iceool20
tag
Na nem szeretnék itt haragosokat! Elnézésed kérem, hogyha megbántottalak vagy olyat írtam szóltam!
Tudom jót akartál és lebeszélni egy felesleges pénzkidobástól.
De amit én is emlegettem nem hülyeség "Pedig (és most egy kis spoiler a tesztekből) mi aztán mindent kipróbáltunk, még egy teljesen maximumra tekert GTA V-öt is 4K-s felbontáson, brutális élsimítással. És még akkor sem értük el a 8 gigát, de a hatból azért már sikerült kifutni. "
A teljes cikk pedig: [itt] található!
Igazad van abban is, hogy ez csak egy játék és ez miatt felesleges jelenleg. De én már 3* vettem meg. Egyszer ps3-ra amikor megjelent és csak ez miatt vettem ps-t másik amikor már nem bírtam várni akkor egy PS4-re volt és most PC-re is előrendeltem illetve kijátszottam azóta ismét. Kicsit elfogult vagyok és eléggé gta 5 fanatikus ez miatt van ez a csőlátásom -
iceool20
tag
De ne haragudj már
A fizetésemről tudsz valami? Ismered az anyagi hátterem? Imádom az ilyen fórumtársakat mint te csak azért is beleköt a másikba mert épp valami nem tetszik...
Szerettem volna informálódni érdemes e megvenni stb erre jössz azzal hogy nem lenne rá pénzem
Szerinted a qoadro kártyát miből vettem? Nézz utána mennyibe kerül aztán emlegesd hogy egyhamar nem lesz ilyen kaliberű kártyám
Viszont itt lezártam azt hiszem mert nem tanácsot osztanak hanem az ember fizetését taglalják itt egyesek. -
iceool20
tag
Nem kötekedés képp írod de mégis úgy jön le... A quadro pénzt keresett és minden ami pénzt keres ilyen szinten már drága. Garafikai fejlesztéshez volt használva munkaállomásba. A titan x-en pedig gondolkoztam , hogy jó lenne ezért is kérdezgettem és kértem véleményeket. De te meg úgy tukmálod a 980-at mintha lenne otthon vagy 40 db amit el akarsz adni
Az teljesen igaz, hogy most vagy kell vagy nem. A mostani rendszerem ott van az adatlapomon és kiszolgál jelenleg is. Viszont mindig jobbra vágyik az ember 980 és titan x között árban van különbség és teljesítményben. De mindenki beszél össze vissza a lényeg a lényeg megéri vagy nem? Mert az jogos felvetés: Mindig lesz jobb és ha arra várunk akkor pedig sosem lesz előrejutás. Akkor így maradjunk annyiban meglátjuk mi leszA quadro pedig nem való játékra ha bárki ilyenben gondolkozott volna valami véletlen folytán!
-
iceool20
tag
3gb ram van a HD7970 be
Nem mondtam hogy elég csak azt, hogy akkor várok... MIvel ilyen kártya van a gépembe így akkor ez marad addig amég nem lesz jobb lehetőség hamár így ajánlottátok.. Így azt sem értem mi ebben a probléma számodra?
Nézd meg mit hirdetek és utánna írjad hogy nincs suska406 ezer ft-os vga... Csak épp leállt a project amihez kellett.
-
iceool20
tag
válasz
rambustibi #2207 üzenetére
Köszönöm a linkeket mindkettőtöknek!
Ha sikerült elpasszintanom a quadro kártyám lehet beruházok egyre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik
- Honda topik
- Hardcore café
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Filmvilág
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest