- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
köszönöm mindenkinek a segítséget!
a kérdésem arra irányult, hogy egy húzott 970 hozhatja e egy alaporajelen működő 980 Ti játékokban nyújtott teljesítményét ( nem 3dmark )
az oc mértékére pedig egy markáns százalékot értettem, tehát egy tuningos példányt, egy jó kövér 25-30%-ot
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Egy gtx 970-et lehet úgy tuningolni, hogy ref 980 Ti teljesítményt érjen el az ember? Jellemzően sikerül ez az itteni felhasználóknak?
-
BeLucZ
addikt
válasz
daveoff #4506 üzenetére
pedig szerintem gyönyörű grafikája van kimaxolva, legalábbis véleményem szerint a legszebb játékok közt van jelenleg
(#4530) Landon: jah a grass gyilkol csak ott nem sokat segít semmilyen vga, mivel a procit térdelteti be, legalábbis én a monitorozáson ezt tapasztaltam, le is vettem alapra; kutyát nem érdekli hogy kilométerekre hány bokor van;
witcher 3-ban is van egy hasonló zabáló beállítás, más kérdés hogy ott a vga teljesítménnyel van összefüggésben, én kapásból nyertem a lebutításával vagy 15-20 fpst
-
BeLucZ
addikt
válasz
rambustibi #4379 üzenetére
450 ezerért? A hülyének is megéri
(#4367) daveoff: bezzeg ha én vennék 980Ti-t, tuti kifognék valami antituning szarcsimbókot
A 780-am is 1.3 V-on tudta az 1200 Mhz körüli órajelet, legtöbb embernél alapfeszen mentek ennyit, más kérdés hogy a PNY XLR8 hűtője kurva jól hűtött, szerintem 980Ti-re is lesz majd, 980-ra már van ha jól tudom
-
BeLucZ
addikt
válasz
spanglee001 #4352 üzenetére
7970 to 980Ti upgrade elég brutális váltás lehetett
Gondolom spontán elcsöppentél az fps számok láttán....
-
BeLucZ
addikt
válasz
Erdei88 #3742 üzenetére
valaki vegyen már ilyet majd
kíváncsi vagyok, hogy léggel mit megy( a rendes gyári hűtőjével )
gyanítom semmi extra eredményt nem fog mutatni...
az ASIC-os árazás rendkívül humoros
akkor mégiscsak van összefüggés az asic érték és a tuningpotenciál közt? vagy csak a 980ti-ken?
mert ez kb olyan mintha garanciát vállalnának a jobb tuningolhatóságra( nem tudom kinek ér meg 200 dollár felárat pár asic %... )
-
BeLucZ
addikt
na megnéztem 580 SLI-vel a valleyt és hát jócskán elmarad a 980Ti-től, viszont a 780Ti meg a 980 alapórajeles szint meg van az alap 580 SLI-vel persze totál vga limit és tökéletes skálázódás esetén
GM200 teljesen más liga a többi kártyához képest
-
BeLucZ
addikt
-
BeLucZ
addikt
Sziasztok!
Valaki tudna nekem tolni egy Heaven és Valley benchmarkot( legfrissebb verziókkal) 1920x1200-ban 8xAA-val fullon?
Azt szeretném, ha a teszt alapórajeles( referencia modell órajelei) 980Ti-vel vagy Titan X-el futna le. (single gpu) ( legfrissebb whql driver 353.30)
thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest