- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
válasz
iceool20 #2255 üzenetére
En egyet ertek veled. Nekem is a GTAV a no1 jatek sorozat amiert igen is hajlando vagyok aldozni. Mielott felre ertes lenne nem azt mondom, hogy megeri vagy mas szamara is racionalis dontes egy jatek miatt belemenni ilyen kaliberu fejlesztesekbe de neked/nekem xy-nak akinek ez a kedvenc jateka es amikor van egy minimalis ideje es le tud ulni jatszani es abban a pici idoben gtaV-ozni szeretne kompromisszumok es bajlodas nelkul, szerintem ebben az esetben az illetonek megeri a fejlesztes.
Ilyen hw-ek eseteben teljesen felesleges racionalitasrol beszeleni... Hanyan jonnek be ide sipakolni egy het alatt, hogy nincs ertelme meg a vanilla 980-nak se mert egy 970 is elviszi 8k-ba fullrahuzva a gtaV-ot neki? Vicc... Itt mindenkinek maganak kell eldontenie mit bir a penztarcaja es nem feltetlen a raciot keresni mert ahogy Ttomax kollega is irta feljebb ezek a dolgok javareszt egy marok tekercs, pcb, szilokon meg egy kis lakk... Az utca embere kb ennyit lat beloluk. En teljesen mast latok benne. Nekem egy G1 meg a kinezetevel is meg tud fogni. Vagy, hogy meg egy cliche-t ellojjek, van aki kokainra kolti a fizeteset van aki TitanX-re vagy gyemantberakasos iphone-ra... Teljesen mindegy. Szerintem senkinek nincs joga megitelni, hogy a masiknak mi miert eri meg. Az, hogy minek mennyire frantasztikus az ar/teljesitmeny aranya egy mas story de megint csak ilyen magaslatokba szerintem az embereket talan mar nem elso sorban az ar/teljesitmeny erdekli leginkabb. Mert akkor Ti-t sem sokan vennenek. Mindenki maradna a 970 korul.
-
Joshi
titán
válasz
iceool20 #2255 üzenetére
Ez a válasz már korrekt, valahogy így kellett volna kezdened.
Én mindent megértek, de attól herotom van amikor egy konkrét játékot hoznak fel példaként.
Egyébként nagyon is lebeszélnélek a TX-ről, nem tudom hogy milyen PS-ed van, de a 980Ti és a TX árkülönbségéből már majdnem kapsz egy PS4-et. Na jó nem, de már nem kell sok hozzá.(#2256) Keldor papa én ezt le is teszteltem az Assetto topikban csak 4k felbontáson. Hozzáteszem hogy állóképpel, ugyan ez mozgás közben még inkább elenyésző.
-
keIdor
titán
válasz
iceool20 #2255 üzenetére
27"-os monitoron, 2560x1440 mellett nálam nem nagyon látok már különbséget 2x és 4x MSAA között. Álló képnél ha alaposan odahajolok, akkor talán. 4K-ra 4x meg 8x AA-t már felesleges rátenni, persze képátlótól is függ, ezt aláírom. De egy 32"-t már eleve messzebbről nézel.
-
Joshi
titán
válasz
iceool20 #2251 üzenetére
Te magad olvasd végig miket kérdeztél. Azt nem tudom honnan vetted hogy a GTA V megeszik 6GB vramot, de nem hinném hogy a Radeon 7970-es kártyádból. Szerintem komolytalan az egész, ez az én véleményem.
-
TTomax
félisten
válasz
iceool20 #2251 üzenetére
A TXnek valószínű esni fog az ára,vagyis kellene,de csak ha sok hibátlan gpu,ami 28nmen nem elképzelhetetlen.A Ti árát meg majd a Fury X mondja meg,mindenképpen várd meg ha TI-t veszel.
Azt azért tudni kell,hogy a TXre kerülnek a hibátlan gpuk... de a Tivel jönnek az egyedi pcbsek amik jobban mehetnek...
Ti-vel most jobban jársz. -
TTomax
félisten
válasz
iceool20 #2244 üzenetére
Megéri?Nem,egyik vga sem éri meg... egy marék smd alkatrész meg egy lapka egy rakás dróttal...egyik sem ér annyit ami rá van írva.
Komolyra fordítva a szót,várd meg a Fury X-et,tudom 4GB-os stb,de ha nagyopn erös lesz akkor nyomhatja lejjebb a Ti árát.És egy Ti-t vegyél olyan 5-600euro között.Mert máris mennek néha rá elég durva akciók.
(#2246) regener
Én használtam SFR-t,én nem nagyon bízom benne,még akkoriban master meg slave kártyák voltak.. nagyon gyengén skálázódott...+20/30%-al,Nem hinnem hogy jövőre lesz olyan játék ahol lesz működőkepés SFR,én a TitanX-et DX11-re vettem... Utolsó mohikánként,húzom vele Win 8on amíg csak lehet. -
Joshi
titán
válasz
iceool20 #2225 üzenetére
Nekem a GTA V-el érveltél ami enyhén szólva is nevetséges, de szerintem te nem tudod hogy mit akarsz. Fogalmam sincs milyen munkáról van szó, de ha nincs munka hanem játékra kell a kártya, akkor bőven elég a 980Ti is jóval olcsóbban mint egy Titan X. Én ezt leírtam és ez így is van. Azzal érvelni hogy érdemes várni, mert a jövőre megjelenő kártya biztosan kompromisszum mentesebb lesz etc... Ha nekem szükségem van valamire az most kell és nem évek múlva, ennyi erővel ennek soha nincs vége hiszen mindig lesz egy erősebb kártya. Nem kötekedni akarok, de szvsz furcsán látod a dolgokat.
-
keIdor
titán
válasz
iceool20 #2218 üzenetére
Kompromisszum mar jovore lesz ha jon a Pascal es a HBM miatt a mostani kartyak tuti elfogynak pikk pakk.
Egy tanacs: inkabb vegyel most egy sima 980-at, akar kissebbet, masfel el mulva inkabb fejlessz megint a megmaradt penzbol. Egyaltalan nem lesz idotalobb a Titan X, mint a tobbi. A GPU elfogy attol meg, illetve a savszel is, ha abba az iranyba mozdulnak. -
Joshi
titán
válasz
iceool20 #2206 üzenetére
Ha esetleg épített vizet akarsz ahhoz már régóta van pl EK blokk is, de az előttem linkelt Aquacomputer blokk is jó választás, jelenleg ilyen van a 290-es kártyámon. A kompakt vizek is jók, de azoknál nem tudom hogy mi hűti a VRM-et. Egyébként most EK blokkot rendeltem a 980Ti-re, mert az fekete acetal jobban megy a gépemhez.
-
rambustibi
őstag
válasz
iceool20 #2206 üzenetére
Szia!
Nincs belőlük custom hűtésű, csak akkor van, ha saját magad építesz rá.
Lehet venni hozzá: Ha végre elérhető lesz
Még ez sem elérhető
[link]
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest