- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
Játékokban is ugyan úgy meg van a különbség, csak ott nem pontokban kapod meg, hanem +képkockákban. Na és egy 980Ti-vel FHD-ban elmehetsz Very High-ba is komolyabb élsimítással. A tuning meg inkább 20-25%, efölött már szerencse kell.
(#9209) brumi1024 erről inkább nem írtam konkrét véleményt, mert a 980Ti előtt 290-em volt de azelőtt is Radeon.
-
Joshi
titán
Lehet hogy én értelek félre, de kétértelmű a kérdésed.
1. Most vagy azt kérdezed, hogy a 970-et fel lehet-e tuningolni olyan számítási teljesítményre, mint a 980Ti kártyákat. Erre egyértelműen NEM a válasz, de még egy 980-at se lehet.2. vagy az a kérdés, hogy a 970 tuningja megy-e olyan órajeleken mint a 980Ti. Erre nem tudom a választ, de szerintem előfordulhat.
-
-
westlake
félisten
Nem azt írták, hogy jobban lehet tuningolni. Ki van ez találva.
Egyébként szerintem teljesen jól ki van ez találva. Az EVGA termékeket értékesít, így a célja a minél nagyobb bevétel. Okosan rájöttek arra, hogy az ASICq-t meglovagolva plusz pénzt tudnak elkérni a kártyáikért. Nagyon is jól csinálják. -
Joshi
titán
Nagyjából 3db 580 teljesítményét hozza a 980Ti, mivel csak Extreme HD Valley eredményeket találtam a youtubon, ezért toltam egy ilyen tesztet is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen egeret válasszak?
- XPEnology
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Bluetooth hangszórók
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- További aktív témák...
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest