-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSJPeter
őstag
válasz
KaiotEch #5503 üzenetére
Na igen, de azóta jobban elterjedtek a full HD feletti felbontások, 3-4 éve még a full HD-s monitor is szinte ritkaság számba ment, kis túlzással. Én is 3,5 fél éve vettem a mostani full HD-s monitorom, most meg már 4K-ban játszanak (?)...
én sem tudom követni nagyon.
(#5505) bandi0000:
A boltba kell bevinni és 30 napjuk van rá, hogy visszautalják a vételárat.
(#5508) KaiotEch:
Igazából még csak elképzelni sem tudom, hogy nézhet ki az a 4K.
-
Sz.Miki
őstag
válasz
KaiotEch #5290 üzenetére
Pont ezért van az, hogy hiába van egy 8 magos AMD aker egy Core i3 -mal is jobban fut mivel core to core teljesítményben az intel durván veri az összes amd-t.
A wot pedig főleg csak 1 magot használ.
Kíváncsi vagyok mikor tesznek alá egy korszerűbb grafikai motort, amennyi pénzt bezsebelnek bőven beleférhetne nekik...
(#5283) gainwardgs:
Nincs mit, mondtam én
-
SSJPeter
őstag
válasz
KaiotEch #4628 üzenetére
A webshopokban feltüntetett hirdetések, és a hozzájuk kapcsolódó árak a magyar polgári jog szabályai alapján nem minősülnek a kereskedő részéről ajánlat tételnek. Ahhoz, hogy valami ajánlatnak minősüljön az szükséges, hogy legyen konkrét címzettje. Ha az ajánlatnak nincs címzettje, vagyis mindenkinek szól, az csak ajánlattételi felhívásnak minősül.
Amikor a vásárló megrendeli a terméket a webshopban, jogilag Ő tesz ajánlatot a cég számára, hogy ennyiért hajlandó lenne megvásárolni a terméket. A kereskedő a megrendelést késedelem nélkül köteles visszaigazolni, vagy tájékoztatni a vásárlót, hogy ennyiért nem adja a terméket. Az ajánlati kötöttség onnantól kezdve él, vagyis a kereskedő onnantól köteles a terméket a megrendelésben szereplő áron eladni, amikor is visszaigazolta a megrendelést.
Ameddig viszont a megrendelést nem igazolja vissza, őt nem köti az ajánlati kötöttség, tehát a terméket nem köteles eladni a webshopban szereplő áron. -
Mate
nagyúr
válasz
KaiotEch #4628 üzenetére
Majdnem minden webshopnál leírják, hogy elírásért nem vállalnak felelősséget.
Ahogy itt is írják legalul:
"A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget."
Úgyhogy nem lett volna túl sikeres a peres ügyed.
-
torma1981
veterán
válasz
KaiotEch #4462 üzenetére
Ha Fogyasztó eláll a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb a Fogyasztó elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül Szolgáltató visszatéríti a Fogyasztó által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási (kiszállításért fizetett) költséget is,
Ez kérem az Ipon oldalán van. Most akkor mi van?
Milyen következményekkel jár a szerződéstől való elállás?
Elállás esetén az interneten megkötött szerződés a szerződéskötés napjára visszamenőleg kerül megszüntetésre, ezért olyan helyzetet kell teremteni, mintha a fogyasztó meg sem rendelte volna a terméket az online shopban. Ez azt is jelenti, hogy a fogyasztó köteles a terméket saját költségén (kivéve, ha vállalkozás ezt előzetesen vállalta) haladéktalanul, de legkésőbb az elállás közlésétől számított 14 napon belül visszajuttatni az eladó vagy az átvételre jogosult meghatalmazott személy részére, az eladó pedig köteles haladéktalanul, de legkésőbb az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül napon belül a fogyasztó által kifizetett teljes összeget, ideértve a teljesítéssel összefüggésben felmerült költségeket (tehát pl.: a szállítási, csomagolási díjat is) visszatéríteni.
NFH honlapja. Ugyan ez. 14 nap ez nem 30.
-
csibuka85
őstag
válasz
KaiotEch #4447 üzenetére
Akkor max az elállás van még 14 napon belül KaiotEch . Cicergés nekem egy PNY GTX 780 XLR8 OC kártyánál volt amit Balu72 - től vettem még anno mikor még ezzel foglalkozott. Abban lehetett hallani a cicergést eléggé nagyon , pedíg CM HAF XM házam van de még úgyis nagyon hangos volt Crysis 3 nál főleg meg 3D markokban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest