- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Forestgreen
aktív tag
(#3208) Hunner: Akinek van 110+ ezer forintja VGA-ra az igazán beszerezhetne egy normális házat, nem kell 30-40 ezer forintos szuperház, de láttam R9 290X-eket olyan házakban, hogy a VGA vége meghajlította a HDD rekeszt... Tudom persze plusz költség, de ez a véleményem...
-
p87
senior tag
Nekem 9800gtx-el olyan problémam volt, hogy random csontáfagyott a rendszer 1-2-3 naponta csinálta, semmi kékhalál vagy hiba, beállt minden, egér meg sem mozdult.
Hosszas keresgélés után megtaláltam a megoldást, pci sebességet 110mhz-re kellett állítani.
Ez volt az utolsó nv kártyám.(#1332) ooooobi
Milyen az ocolus? Én is agyaltam, hogy veszek egyet csak kíváncsiságból, de félek mert én alapból is nagyon szédülős vagyok, lehet 1-2 percig bírnám csak. -
csibuka85
őstag
Visszatérve aGiga 9800 GTX+ ra , nekem nem lehetett hozzá drivert sem felrakni , mert rögtön kékhalál lett újraindítás után bármit csínáltam vele. Szervízben sem tudták megmondani hogy mitől lehet ez. Csak akkor volt jó hogyha nem tettél fel hozzá drivert , erre azt mondták szervízben is hogy ilyennel még nem találkoztak. Aztán volt itt ph-n egy TOM-E nevű sdrác és azzal becseréltettem a Legelső GDDR5-ös ATI 4870-es 512 mb-os kártyára, az kenterbe verte a GTX 9800+ minden játékban , mert a GTX 9800+ csak GDDR3 -as volt. Hát ez a története a kártyának.
-
csibuka85
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Okos Otthon / Smart Home
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Bluetooth hangszórók
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest