-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
3évre mindig a lehetőségekhez mérten legnagyobb vga-t vedd, de úgy számolj hogy spontán fogod cserélni az utolsó évben mert... például úgyis lesz olyan game amit nem tudsz teljes pompájában látni, úgy is lesz olyan sebesség amit csak újabb vga-val érsz el. Én egy jódarabon 3évre veszek vga-kat, és fele arányban ki is futották ezt az időt "baj" nélkül. Amióta a GTX világ van, 570/770 2-2.5évre redukálódott a futásidő, bár a 770 elhozását elősegítette egy valódi 50%-os bolti akció, bűn lett volna bent hagyni
Most a 980Ti van sorban, 2K G-sync technológiára. Ez azt jelenti hogy amennyit csak bír, újdonságok esetén ami nekem ritka lesz olyan 60fps körül, de a régieknél 100fps és felette várható. Helyedben 980Ti-t vennék, azzal egy évet simán bele lehet még hajtani onnantól hogy kijött a Pascal. Mivel ez egy csili-vili és vadiúj technika lesz nem valószínű a Maxwell árazás, főleg induláskor. 1év is eltelhet mire mérséklődhet, vagy kevésbé drágább modellek is lesznek.
-
Szvsz félre értetted őt,ő csak jót akart.
Olyan mintha kissé elbeszélnétek egymás mellett.Egyébként én a 3.6GHz turbo orajel miatt "aggódnék" proci tekintetében.
Jelenleg GTX 970 lehet a legjobb választás,és még egyszer cserélni amikor megjön a Pascal,azzal elhúzhatod talán 2-3 évig.
Én is ebben bízom. -
bombibmw
veterán
Egyelőre nem lehet tudni biztosan, hogy a Ti mit fog tudni DX12 alatt, ami talán jövőre realizálódhat.
Ha van della és nem "félsz" az eladáskori bukótól, akkor a Ti egy brutális vas 1080p-re, szinte kokpromisszummentesen.
Ha félsz, akkor inkább 970, mert a 980-nal már a kibontás után is buksz 15-20k-t és 30k-val többe kerül, mint a 970.
Nekem nagyon bejött a Ti, de nem játszottam annyit, hogy megtartsam 1080p-re, ezért váltottam vissza és inkább visszaveszek kicsit a beállításokból, aztán majd váltok az új generáció valamelyik kártyájára, ha már lehet tudni valamit a DX12 alatti teljesítményről.
Azért azt sem hiszem, hogy ezek a kártyák elavulnak majd DX12 alatt, hiszen akkor az Nvidia hátbaszúrná a vevőit.
A lényeg az szvsz, hogy ha használtbis játszik, akkor 980, ha csak új, akkor 970, vagy Ti, ha nem számít a della. -
blu79
addikt
Szia, ha kompromisszum nélkül szeretnél játszani Fhd ban a következő 3 évben akkor mindenképp 980Ti , ha bevállalod az élsimítás nélküli játszast meg hairworks ficsőröket kikapcsolod egyes játékokban akkor 980, és ha jót fogsz ki akkor jól lehet tuningolni és akár a ref 980 ti alját is karcolhatod és mégsem kerül azért annyiba.
Mirman ha minden játékban maximális AA-t akarsz kapcsolni akkor mindenképp 980Ti vagy TitanX
-
És mindez amiatt a hülyeség miatt hogy 3 évre le akarsz ragadni egy VGA-nál, ami egy f@!sság
Minden évben okosan választva apróról pártizezer ráfordításból a legújabbad lehet ha türelmes vagy és megvárod az első eladás hullámot.
Én mindig ezt csinálom... GTX 970em is így volt: 95ért vettem tavasszal, és most ősszel 95ért adtam el. Magyarul ingyen volt egy bolti áron 130ezres kártyám...
-
Most a 970ek használtan 90-100 között mennek, és fél év múlva sem fognak 80-90 alá menni
Ugyanúgy a 980ak: 130-150 között, és jövőre is 120-130 simán meglesz...
980Ti 180-210 között... jövőre is 160 körül lesznek (ezeknek az ára fog legtöbbet esni)
neked kell eldönteni hogy mennyi pénzed van
ja és ez a "3évig jó lesz ez a kártya?" típusú kérdésekkel ne nevettesd ki magad... ha tudnám mi lesz a jövőben, akkor minden hétvégén nyernék az ötöslottón
Nyilván a beállításoktól függ, hogy mennyire elég egy kártya
Én most egy GTX660Ti-vel játszom, ami 35ezer forintos kártya, és "elég" a High-ra GTAban. De volt 970em is, az is "elég" volt kb VeryHigh-ra..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS RTX 3070 8GB GDDR6 ROG STRIX Eladó!
- MSI Gaming X Trio 3060
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest