- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lidl
senior tag
válasz
lezso6 #37675 üzenetére
Hello,
Nálam az Afterburner őrült meg régebben.
Egyszerűen nem engedte a kártyát a beállított frekvencián futni. Csak úgy félgőzzel.
De mondjuk újraindítás után nem csinálta.
Meg azt hallottam, hogy a legújabb AB nem szereti a 900-as szériát. Valamit nem jól kezel rajtuk.
Ha az van, akkor térj vissza az egyel korábbira. (azt hiszem a 4.2.0 az)Lidl
-
-
válasz
lezso6 #34511 üzenetére
Egy új problémába botlottam. Lassúnak tűnt a VGA, mint volt, megnézem a GPU-Z mit mond, erre tessék:
Rendre mindig 630 / 1500 MHz-re áll be terhelt állapotban az 1300 / 1750 helyett.
Gép újraindítás segít. Bizonyos uptime után produkálja, játék után. Ez wattafakk? Ez alapján már lehetne talán gariztatni, mert elég stabilan hozza ezt a hibát.
-
TTomax
félisten
válasz
lezso6 #34531 üzenetére
Értem,ha csinálsz egy screenshot-ot azon is látszik?Már nem azon a monitoron... mert ha nem akkor 100% monitor,vagy kábel.A két kép látszólag nem,pedig igencsak hasonlít egymásra.Próbálj meg első körben egy kábelt cserélni és nézz bele a csatikba,hogy minden rendben van-e.Nekm az a gyanús,hogy ha ki-be dugtad akkor megjavult, (tudom már az sem segít) mert ha a vga hibázik attól az bizony sosem javul meg.
-
válasz
lezso6 #34511 üzenetére
Lehet monitor hiba is... lehet öregedő táp hiba is (gépben, monitorban is), gyengélkedik valami.
Persze lehet videokártya hiba is...
Amit javasoltak hogy pucold ki a rendszert, esetleg telepítsd újra, szintén javasolt.
BIOS-ba, ha van rá opció tiltsd le előtte az integrált GPU-t. -
TTomax
félisten
válasz
lezso6 #34515 üzenetére
Ha egyszer is olyan üzenetet kapsz,hogy a "driver összeomlott" akkor sokkal jobb ha újraindítod a géped,mert könnyen low3Dben ragadhat a kártya... ha már egyszer is ez a jelenség megvolt,akkor kár is tesztelgetni mert mindenre le fog fagyni...milyen oprendszer ez?Biosban sosem láttál ilyen kockásodást?
-
-
FLATRONW
őstag
-
válasz
lezso6 #32003 üzenetére
Erre valaki esetleg azóta?
Egy jó ideig abbahagyta, most a napokba megint kaptam egy ilyen, de ilyen ritka esetet lehetetlen legarizni.
Eddig egy kezemen meg tudom számolni hányszor volt, de így is kicsit idegesítő, hogy havonta egyszer alvásból ez jelenik meg. Esetleg valami driver-hiba lehet még, tud valaki ilyen csúnyaságról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Autós topik
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest