- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoley3
tag
válasz
#Morcosmedve #5157 üzenetére
Sajnos azt küldtem vissza,és azt mondták nem tudják gariztatni,és cserélni (nem tudom miért) de ez nemgond számomra
-
Reggie0
félisten
válasz
#Morcosmedve #5133 üzenetére
Tehat az alacsony asic quality eseten nagyobb az alap feszultseg, a fogyasztas. Ezek miatt alacsonyabb a tuning potencialja sima hutovel,mert mint ahogy irtam nagyobb feszultseg kell ugyan ahhoz az orajelhez, igy nagyobb a fogyasztas es van egy termikus korlat.
Problem?
-
Reggie0
félisten
válasz
#Morcosmedve #5128 üzenetére
Akkor hajra, mert ugy tunik nem erted mi van odairva.
-
Mate
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #5037 üzenetére
Ez egy 4 hónapos átmeneti időszak lesz. Úgyhogy azzal játszok majd, amivel elbír. FC3, FC4-el elleszek szerintem illetve egy kis CS
Tavasszal meg Witcher 3 és Gta 5, de az majd új géppel
-
KAMELOT
titán
válasz
#Morcosmedve #5010 üzenetére
5 év gari a VGA-nál nem sokat ér mert eltelik 2 év és máris van tőle sokkalta jobb szintén ugyan olyan árban!
Ahova megéri az 5 év garancia az a monitor, hdd, tápegység! -
Mate
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #5010 üzenetére
"* Promotion valid on EVGA GeForce GTX 980/970 graphics cards purchased from 19 September 2014 to 31 December 2014, or while supplies last, from online etailers in the following countries only: Denmark, Finland, France, Germany, Netherlands, Norway, Sweden, and United Kingdom, and only upon registration at EVGA.com."
-
Mate
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #4989 üzenetére
Ami egyből feltűnt, hogy szimpla lapra nyomtatott infó volt a dobozban, miszerint a kártya ventije nem indul el csak 60-65 fok körül. Úgyhogy ezen a biost már lecserélték és gondolom gyorsan beleraktak egy nyomtatott papírt a csomagba.
Járt még hozzá egy jó nagy poszter, fémes evga matrica, 2 másik evga matrica, tápátalakítók, dvi átalakító és kézikönyv. DVD nem jár hozzá, de ez engem nem zavar, miután 3 éve nincs dvd olvasóm.
-
daveoff
veterán
válasz
#Morcosmedve #4986 üzenetére
Igen, lesz.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#Morcosmedve #4524 üzenetére
Zseniális, ez meg már minden videokártyához dupla ROP egységet ír?
-
Reinhardt
őstag
válasz
#Morcosmedve #4375 üzenetére
Remélem, hogy nem.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
#Morcosmedve #4252 üzenetére
Nem volt még. Nem rossz ez a Palit kártya sem.
Nehéz mondjuk ezekkel a tesztekkel, mert nem igazán olvas rosszat az ember, nehéz így dönteni.
-
Asbee
veterán
válasz
#Morcosmedve #3613 üzenetére
A jelenség szempontjából totál mindegy melyik van érvényben. Csinálhatja idle energiagazdálkodás, alacsony frek miatt, vagy nagy terhelésre tekercs gyengébb lakkozás.
-
válasz
#Morcosmedve #3275 üzenetére
Örülünk örülünk,nyitott szemmel járva a giga-n túl is van élet
Inkább úgy fogalmaznék a 970 lett jó.
-
haxiboy
veterán
válasz
#Morcosmedve #3273 üzenetére
Ezt meg akartam kérdezni, az a led valamilyen standard led vagy smd?
Standard led alatt erre gondolok :
-
brumi1024
veterán
válasz
#Morcosmedve #3273 üzenetére
Ez megnyugtató
De alapvetően azon a véleményen voltak a tulajok, hogy a G1 nagyon jól sikerült.
-
Victor91
tag
válasz
#Morcosmedve #3238 üzenetére
Az nagyon szép, én csalódott vagyok az MSI Gaming-em miatt 62.9% az ASIC és a másik 76.2% és láthatóan rosszabbul megy a kissebb %-os
-
Victor91
tag
válasz
#Morcosmedve #2910 üzenetére
Grat a kártyának! Nagyon megy
Neked mennyi az ASIC Quality?
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #2912 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy az itteni 3dmark11-13 topikba linkeljétek az eredményeket.
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #2910 üzenetére
1570MHz gpu!
Grat!
Mindenkinek! A 3dmark tesztekef futtassátok úgy, hogy listaképes legyen. Ezáltal színesebb lesz a lista és nem utolsó sorban megmaradnak az eredmények.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
#Morcosmedve #2574 üzenetére
Msi. Afterburner végig 1499et mutatott órajelnek.
-
brumi1024
veterán
válasz
#Morcosmedve #2609 üzenetére
Csinálhatna a Giga is a lapjaihoz való GPU-kat, mint az MSI a Gaming-Gaming és az MPower-Lightning szériával.
-
warcat
veterán
válasz
#Morcosmedve #2616 üzenetére
Ha az egyik a helyén van,még simán elindul,csak leterhelve szállna el.Ezért gondolom,hogy az egyik laza.
-
h1mpi
félisten
válasz
Ohh tényleg vazz
-
törölt tag
válasz
Majd lefesti!
-
szasanyi
félisten
válasz
#Morcosmedve #2583 üzenetére
Nem naiv, csak azt hitte mint sokan: fejlődőképes az ország - az emberek, a kereskedelem, hozzáállás, érted - és mivel 2014. év vége felé járunk, gondolta jobban erezhető ennek eredménye.
-
zack
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #2583 üzenetére
Örülök, hogy te ennek örülsz, én nem annyira.
-
cristijAn
tag
válasz
#Morcosmedve #2561 üzenetére
Én is megvettem
-
FragMaster
addikt
válasz
#Morcosmedve #2574 üzenetére
Innen szedtem.
-
clyvejhamma
aktív tag
válasz
Köszi az infót, nekem is jön egy!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
ajha... pont erre vártam
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #2525 üzenetére
Én kapok mindig csak lemaradtam mindig
-
cristijAn
tag
válasz
#Morcosmedve #2414 üzenetére
Szomorú pedig sürgős lenne a vásárlás mert a régi masinámat eladtam és lassan 2 hete szenvedek egy csodálatos 1giga rammal ellátott laptopon ahol még a WINXP az uralkodó
Az hogy több programba legyek egyszerre egyenlőre csak álom de azért remélem a GB 970 nem ilyen áron lesz :/
-
zack
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #2381 üzenetére
Az még tetézi az árat. De.Itt a Vapor 290X pl. Szebb, egyedibb mint a többi. U.a a hűtőt kaptam meg látszólag mint a Tri-X OC verziók, kis dizájn tuninggal. A Vapor-t mégis dupla golyós csapágyakkal szerelték, a Tri-X-es verziókat siklócsapággyal, amit HSM kolléga jelzett felém. De ez bármelyik jobb és drágább kártyánál adott lehet, mert nem látunk bele mi van a motorháztető alatt. Sokszor nem azért a +30Mhz tuningért fizettetnek ki +20k-val többet, hanem az ilyen kis "apróságokért". Hogy ez kinek éri meg, az erősen szubjektív, és valószínű a siklócsapágy is kibírja a gari időt, ha nem napi 4 órát játszol, bár elég sok a venti gond mindkét oldalon. A golyóssal meg lehet játszol napi 4 órát, és még a gari idő után 1 évvel sincs gondod vele. Ez áll a VRM-re, kondikra, és minden olyan alkatrészre ami ha nagyobb terhelést kap, használódik valamilyen mértékben.
(#2383) ÁdiBá
Fent válaszoltam neked is.
Nem látsz bele. Te a marketingre fogod. Én nem.
Te arról beszélsz amikor veszel egy Matrix-ot és kapsz hozzá egy csomó vicek-vacak apróságot, extraként. Az marketing, és a kártya valódi minőségéhez semmi köze. De amikor elkérnek egy Lightning, Vapor-ért 180k-t, és kapsz hozzá két tápkábelt meg egy CD-t, ott rá lehet jönni, hogy nem a parasztvakításra mentek.
És a venti különbség amit fent említettem csak egy...A Borda alá nem látunk be. Csak annyit közölnek, hogy az elérhető egyik legjobb Digi VRM van rajta..."10 phase power with high power Direct-FET technology". De a többibe nem látsz bele. -
cristijAn
tag
válasz
#Morcosmedve #2377 üzenetére
Ez pontosan így van. Körülbelül 2 éve tervezem a cserét, eléggé elhúzódott a dolog pedig MSI 780-at akartam. Elég sokat szoktam yt-zni és egy külföldi ismerősömnek már akkoriban 780 Ti volt és mondta hogy iszonyat hangja van.. Ezután mondta ő is azt hogy GIGA lesz a következő. Úgyhogy én is igy döntöttem. Már csak az a kérdés mikor lesz végre elérhető...
-
Erdei88
veterán
válasz
#Morcosmedve #2335 üzenetére
Sajnos nem tudom felvenni, de elég durva ciripelő, recsegő. Még sosem hallottam ilyet.
Csak terhelés alatt csinálja. Átdugtam másik konnektorba a tápot, másik PCI-E csatlakozóval és másik slotba is tettem. Ahogy terhelést kap rákezdi, ráadásul nagyon hangos is
Akkor megvan az első selejtes példány -
válasz
#Morcosmedve #1967 üzenetére
nagy volt a kísértés, de nem én voltam - inkább a 960-ban gondolkodom, de ettől még lehet egy gyenge pillanatom
-
Landon
addikt
válasz
#Morcosmedve #2008 üzenetére
Hát ezen most k.. jó nagyot szakadtam...
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #1959 üzenetére
Ilyen szempontból a SilverComp is korrekt volt. Csak annyit lehetett ott is kosárba tenni, ami volt nekik, vagy garantáltan 1 nap alatt be tudták szerezni külső raktárról. Amikor csütörtökön megrendeltem, pénteken már jött is a GLS jelzés hogy hétfőn kézbesítik.
Merlin Hardver is ezért gáz, bár ott legalább kiírják, hogy 2-3 hétig, vagy 10 napig ne is reménykedj.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #1956 üzenetére
Igen, ipon ezért jó. Van annyi, amennyi, az elfogy lekerül, amit leütöttek, azt küldik is...
-
válasz
#Morcosmedve #1953 üzenetére
vizeséknél van Borderlands kupon - az jelenleg kb. 6-7e pénzt ér. így is drágább, persze.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #1939 üzenetére
(#1939) hpeter10: nekem csak hétfőn lesz meg a VGA, nem tudtam még tesztet csinálni...
(#1941) Landon: Itt egy SLI teszt, úgy néz ki jó az az SLI [link]
-
Zyrius
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #1918 üzenetére
Azt, honnan tudom, hogy nálam ez okozhat e problémát? egy Corsair RM 550-es tápom van, és asus-t készülök venni.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
#Morcosmedve #1918 üzenetére
Értem. Nyilván nem mindenki használ extrém, platina minőségű tápegységet, ilyenkor azért szerintem ezt is szemelőt kell tartani.
-
ÁdiBá
veterán
válasz
#Morcosmedve #1916 üzenetére
Nyilván hiszen a 2x6 tápegységen már látni, hogy a kártya csúcskategóriás és nem fogyaszt túl sokat.
Én viszont attól félek hogy az 1x6 ág tuning esetén mennyire kínozza tápegységet ha minden limitet kitol az ember. Illetve az okosok létrehozzák az új BIOS-kat amik elérhetőek voltak GTX780Ti-re a TDP limit miatt.
Én ezt úgy gondolom hogy nem véletlenül csak 1 darab molexot rakott rá az nvidia arra a kártyára.
Nem tudom pontosan hogy épülnek fel a tápegységek, de szerintem nem mindegy hogy 200W terhelsz 1 ágat, vagy 350W két ágat. Én úgy gondolom hogy a túl nagy mértékű igénybevétel esetén haldokolni fognak a tápok, az egy ág miatt. Vagy rosszul gondolom, akkor javítsatok ki!? -
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #1912 üzenetére
Köszi, de szeretem magam kitesztelni. Nem vállalok felelősséget más VGA-ért
-
ÁdiBá
veterán
válasz
#Morcosmedve #1912 üzenetére
Nekem sima GTX780-asom nem volt. Viszont GTX780Ti-ből több is volt, az is megállt 180-190 között a referencia. Én úgy gondolom most is ezen az áron elérhető GTX980 nem rossz. Nyilván nem olyanoknak tervezi a cégsem akik GTX780Ti használnak.
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #1910 üzenetére
Arra jutottam, hogy kipróbálom, ha kapok. Ha nem jön be, akkor eladom, szerintem lesz rá vevő közönség
(csak nem egyszerű beszerezni). Ha kap egy kis venti fordulatot Afterburnerből, akkor 16%-os ventivel 34 fokos a GPU. Ez nem rossz. SLI esetében szerintem, ha mind a két vga kap 20-30%-ot, akkor nem lesz melegség.
Főleg elég jó a házam és a hűtése is. -
warcat
veterán
válasz
#Morcosmedve #1899 üzenetére
Hőmérsékletek miatt aztán kár aggódni...
Na aki rossz hűtős EVGAt vett ingyen stepupolhat FTW verzióra,november 9-ig vásárolt EVGA kártyákhoz meg ingyen backplate jár.
MSI 970 gamingre készül vizes blokk.
@zack tuningolásra most inkább az EVGA Precisiont ajánlják,egyébként turkálj ebben a topikban,van aki linkelgeti a beállításait
Itt pl látható hogy fér el két Giga G1 -
TTomax
félisten
válasz
#Morcosmedve #1896 üzenetére
Ez rendkivül szubjektiv,mert mindez igaz ha van SLI ready lapod,mert nekem pl nincs,és nem is akarom lecserélni a lapomat.
-
válasz
#Morcosmedve #1892 üzenetére
Következő már 60fps vidi lesz.
Viszont a BF4 beáll,mint a szög az AB mellett.
Így nem tudom monitorozni BF4 alatt.
Nem tudom mi baja van. -
TTomax
félisten
válasz
#Morcosmedve #1892 üzenetére
Az FXAA nagyon gyenge ebben a játékban,látványosan elmos mindent...SMAA 2X már jó...
Szerk: SMAA még belefér,legalábbis nálam,bár 1440p-ben még az se nagyon kell 27"-on.
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #1853 üzenetére
Ki adott érte ennyit? Jujj
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #1818 üzenetére
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #1815 üzenetére
na miért?
-
válasz
#Morcosmedve #1576 üzenetére
Próbálják kihasználni a készlet hiányt.
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
#Morcosmedve #1567 üzenetére
Latom lemaradt a lenyeg... 80k s kulonbseget nem igen er meg a 980, a tesztek alapjan, alig gyorsabb..
Kesobb vajon jobb lesz?
-
swado
tag
válasz
#Morcosmedve #1564 üzenetére
Én cserélném rajta, tehát nem lényeg. Pont azért kéne, mert állitólag az Evga-nál hivatalosan sincs emiatt garancia vesztés.
Szerk.:
-
zack
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #1505 üzenetére
Igen. Nem is erre gondoltam, csak rosszul fogalmaztam. Az a gyártók sara, de vajon egy 130-140k "X"-es verziónál miért nem fér bele? Ráadásul úgy, hogy nagyon melegek...
(#1508) optikal
Kevésbé jól szellőző házakba a gyári ref hűtésű kártyákat szokás tenni, ami kivezeti a hőt. A többi az csak akkor hatékony, ha van cúg a házban.
-
csibuka85
őstag
válasz
#Morcosmedve #1454 üzenetére
Azt sajnos nem tudom hogy ez lesz e a legerősebb 980-as de az biztos hogy a Zotacot már lehagyta , nem sokkal de lehagyta.
-
csibuka85
őstag
válasz
#Morcosmedve #1451 üzenetére
Az szép és szerinted meddíg bírja maximum a GPU mhz-ben ? Én tapasztaltam olyat hogy mikor nagyon felhúztam a GPU memóriát akkor elkezdett a kép szemetelni.
-
csibuka85
őstag
válasz
#Morcosmedve #1448 üzenetére
Az 1380 is elég jó de a 2000 fölötti már nagyon extrém.
Ja értem és köszönöm és az MSI is ugyanolyan jó amúgy ? Sajnos nem volt még MSI termékem egyáltalán.
-
csibuka85
őstag
válasz
#Morcosmedve #1422 üzenetére
Mennyibe Fog kerülni az Msi GTX 980 amit linkeltél iponban hpeter10 ?
players111: Na igen ez az EVGA GTX 980 CLASSIFIED ez még mindíg szép. Ára kb. mennyi lesz ? Ezen még én is elgondolkodnék , aztán nem biztos. Előbb látni kéne benchmarkot róla.
-
anytime
őstag
válasz
#Morcosmedve #1422 üzenetére
Azt olvastam, a Lighting-al kivár az MSI ... az esetleges NV szörny miatt.
Külföldi fórumokon is ezt olvassátok? -
warcat
veterán
válasz
#Morcosmedve #1210 üzenetére
A Giga leghűvösebb kártya,szóval mi alapján is rangsoroltál?
-
NoLF_
csendes tag
válasz
#Morcosmedve #988 üzenetére
A 120k mar sok egy 970ert,nem?
-
helkis
veterán
válasz
#Morcosmedve #787 üzenetére
pedig jól ment, már sajna nincs meg a gép, se a kártya.. arra emlékszem még, hogy volt egy rész amikor egy motorcsónakról egy helikopterre kellett felugrani, na ott soha nem bírtam, utánaolvasva az lett a megoldás, hogy fraps-al el kellett indítani egy felvételt, hogy a game max 30fps-el menjen, így már fel lehetett ugrani..
(#795) hpeter10: érdekes, nálam igaz 6c/12t-vel a 780ti-vel nem akadt a WD sem..
-
Crytek
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #795 üzenetére
"Szerintem sokaknak, hiszen, akkor minek ilyen VGA-t venni? " Hát én is ezt kérdem minek ilyen drága amikor ezen se megy sokminden normálisan? Sok cég a magába nézhetne hogy milyen szarul futnak a játékok még ezeken a vgakon is.
Min 60 fps ej de jó is lenne majd talán 10 év múlva lesz olyan vga ami képes lesz rá vagy lehet soha amilyen szarok ezek a játékok (Metrok, Crysisok , WD ...biztos van több is még) -
Crytek
nagyúr
válasz
#Morcosmedve #787 üzenetére
1. Kinek kell a min 60fps (rajtad kivül)?
2. A GTA 4 a világ legelba**ottabb játéka. Nincs a világon 2 ugyanolyan gép amin ugyanúgy fut.Totál okádék az egész.A nemrég megjelent Dead Rising 3 viszont vetekszik vele (bár mellette szól hogy boxon is szarakodik)970-el nézte már valaki a Watch Dogsot hogy fut max grafikán? (Mert néztem yt-os videót nem nem tudtam eldönteni hogy most a gépem miatt a videó akad vagy a game a 970-el)
-
helkis
veterán
válasz
#Morcosmedve #777 üzenetére
gta4-hoz elég volt nálam egy 4magos proci+ 2gb-os gtx285 ..
-
westlake
félisten
válasz
#Morcosmedve #759 üzenetére
Boos-t szempontból semmi nem változott a Kepler BIOS-hoz képest.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
#Morcosmedve #777 üzenetére
C3 - nem néztem még. majd 7végén, de előbb befejezem a 2.-at
Grid Autosport - fullon megy... (a második részével nem játszottam, elbaszarintották)
GTA sorozat - áhh. nekem nem köszi
BF4 - na erre nem emlékszem, mert csak SSD-n néztem meg a játékot... itt passzolok.
Titanfall - nem hatott meg1080p nálam....
ami most fent van és fullon megy, az a Border2, ETS2, EnemyFront (cry3 motor!), Bio_Infinite...
szerk
FC3 - na azt nem néztem 770-nel... akkor még 270X CF volt -
- = Zk = -
félisten
válasz
#Morcosmedve #774 üzenetére
jó.. tesztek...
annyira nem mozgatnak a "tesztek"gondoltam levésed pár (hasznos) tapasztalatodat
-
- = Zk = -
félisten
válasz
#Morcosmedve #764 üzenetére
"most" és "minden"
igen, ez tág fogalom... kinek mi ugye...
pl BF3 only van nálam, meg ami megjelenik és megtetszik, akkor az... mással nem.
de nálad mit "nem vitt" a 770?!(#765) shteer
én a ProjektCars-t várom nagyon....
szerk
gondolod lesz 960?! hm(#772) Erdei88
éééreztem, hogy lesz olyan aki....
dehogy pont Te -
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #768 üzenetére
SC ne ref ne
-
m0h0senator
őstag
válasz
#Morcosmedve #758 üzenetére
Köszönöm,
kártyámat max 120K körül tudnám eladni, és legalább 50-et kéne rádobnom egy 980-ra, ahogy a bolti árakat láttam.
Tesztekben ahogy bele néztem DX alatt majdnem annyit tud a 970 mint a 290x (1920x1200-at használok).
-
westlake
félisten
válasz
#Morcosmedve #749 üzenetére
A BIOS nem tud tönkremenni. Ha pedig valami nem jó a módosítás után, akkor is vissza lehet tenni az eredetit egy másik kártya segítségével. Ha ez sem működne, akkor ott a garancia. Ha ez sem, akkor meg le lehet szedni az EEPROM-ot, és célhardverrel megírni.
Nem értem miért "féltek" ennyire.
"780/Ti-nél nem dobott ám annyit... Te mit mértél/hog látod/ overall?!"
Nem értem a kérdésed. -
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #660 üzenetére
Játék alatt az 1463 mhz-et hozza ezzel már el se indul a FS. Ha lesz időm kitesztelem még rendesen mi a vége. Még a memória se biztos, hogy 2000 Mhz felett nem megy, de nem erőltetném tovább léggel
(#662) ÁdiBá: A valley egyelőre lasabb mint a 780-al, valószínű valami driveres hiba lehet így ott nem tudok semmi összehasonlítható eredményt adni.
(#663) kovsol: Azért írtam, hogy fun
mert arra a 2 másodpercre.
-
SzlobiG
félisten
válasz
#Morcosmedve #614 üzenetére
Végre változtatott a zotac a hűtésen, mondjuk annyira nem jön be túl futurisztikus.
-
Rexcor
őstag
válasz
Jól néz ki a boost órajele. Maga a kártya már nem annyira.
-
regener
veterán
válasz
-
westlake
félisten
válasz
197.000 forint + ÁFA. Kicsit túlzásnak tartom. Viszont az a nyák kimondottan impresszív.
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
Ez furi modell (970-ből én is szemeztem vele) mert a nyákon felül van egy 2 centis nyúlvány
-
cyberkind
félisten
válasz
Ez is annyira kexkluzív hogy 2 év garis?
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #578 üzenetére
Valós a teszt ugyanezeket a számokat hozza nekem is.
Annyi, hogy nekem FS alatt 12800 a pont nem 12400. -
Zorel
senior tag
válasz
#Morcosmedve #584 üzenetére
-
westlake
félisten
válasz
#Morcosmedve #584 üzenetére
A hártyavékony, speciális, egymillió irányba szakadó matricát nem szedi le senki szakadásmentesen. Nem ma kezdtem ezt a "szakmás" én sem, de még egyszer sem sikerült megoldani.
#585: Nem, nem olyan. Én ilyen matricát VGA-n még nem láttam.
Most nézem, hogy az ASUS GTX 970 Strix is ugyanúgy le van ragasztva.
-
h1mpi
félisten
válasz
#Morcosmedve #578 üzenetére
Persze küldöm majd du., mert most mennem kell
-
KAMELOT
titán
válasz
#Morcosmedve #580 üzenetére
Ja! Hát akkor marad a STRIX változat 5K-val drágábbért, ami tuti!
-
Forestgreen
aktív tag
válasz
#Morcosmedve #569 üzenetére
Most úgy vagyok vele ha 120 alatt kapok giga-át, akkor lecsapok rá...
-
törölt tag
válasz
#Morcosmedve #533 üzenetére
-
KAMELOT
titán
válasz
#Morcosmedve #533 üzenetére
Jó megy ez tuningban. Ha lesz még jobb driver mégtöbbet fog hozni. TITAN Z is elveri!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
#Morcosmedve #526 üzenetére
én annak hiszek, ami a gépemben van....
ha van rá mód és lehetőség persze -
regener
veterán
válasz
#Morcosmedve #517 üzenetére
Bennevannak a ref értékek is, a Gigák alatt
-
törölt tag
válasz
-
brumi1024
veterán
válasz
A WD nálam 4 gigával is hajlamos volt kifagyni
De csak az első hotfixig jutottam, a sztorit hamar kipörgettem, aztán már nem volt túl érdekes a játék számomra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Eredeti játékok OFF topik
- Medence topik
- Fotók, videók mobillal
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Autós kamerák
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest