- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rekro
aktív tag
Mondjuk azért az eladó szemszögéből se olyan kellemes dolog, hogy azért vissza visznek kártyakat mert kevésbé tudja tunningolni mint ahogy várta(lol?)vagy mert a gép mellé teszi a fejét és ott halja a coil whine-t. Ezekkel a kártyákkal mégis mit kéne csinálniuk?
És az is alap, hogy az ember jót/újat akar a pénzéért és én is vissza fogom vinni, ha használtat adnak vagy hangos lesz, de én nem vágom, hogy azokkal a kártyákkal mit tudnának csinálni.
-
Bátran vehetsz MSI cuccokat.
Tapasztalatból mondom,és nálam nem marad meg a sz@r ezt garantálhatom.Deszka ügyben nem biztos,hogy a gaming cucc a legjobb,van egy nagyon jó árazású G55 SLI lap. Nagyon jó felszereltséggel és kellő erővel mindenhez amit beleraksz. Csak ízlés kérdése ki mit vesz,de az a lap nagyon nem elhanyagolható,és tényleg érdemes el gondolkodni rajta.
-
Egy dolgot még el kell mondjak...
Azelőtt el sem tudtam képzelni,hogy MSI cuccaim legyenek.
Nagyon nagyot lépett előre az MSI !!!
Volt Z87 Gaming lapom,most ismét Z97 Gaming 7 mellett döntöttem.
Előtte voltak GTX 780 3-way SLI MSI Gaming kártyák a gépemben.
Nem tudok egyetlen rossz szót sem mondani az MSI cuccokra.Ez leginkább ide szólt volna.
-
Csak 98-99% körüli terhelésnél fog felmenni 62°C körüli hőmérsékletre,és ott aktiválni fogja a ventiket,majd felmegy egészen max 64-65°C-ig. Aminek ugyanúgy nem lesz hangja,vszinű a tápod több hangot fog kiadni magából ,mint a vga.
AX1200 tápom hangosabb,mint a vga.
Szét kell szedjem venti cserére,vagy csak ki kell takarítsam,de hangosabb a vga-nál,pedig aztán a táp tényleg nincs meg terhelve.
Az egész gép nem hangos (pedig nincs házban),ahogy az AX1200 sem,de vmit tennem kell,hogy halkabb legyen. -
Teljesen rendben van az MSI hűtése,azt gondolom a legjobb amit csináltak,persze ehhez kellet azért egy 970 GPU is.
Amikor hozzá jutottam:
[link]Ha ez így maradna majd SLI-nél is (vagy csak nem messze távolodna el ettől) akkor nem fogok újabb több száz fontot elkölteni vízhűtésre ( egy másik 970 ára).
-
szasanyi
félisten
Sajnos borítékolható volt, hogy a sok visszaküldés miatt lesznek akik "megnyerik" a használt-új bizniszt.
Az EVGA nagyon nem brillírozott a 970-kel, több szempontból sem (volt róla szó, tesztek is említik) így ezek közül a STRIX esetleg MSI Gaming jobb választás lehet - ha az valóban új, amihez konkrétan ragaszkodj! Tesztekben mind2 jó, és mindkettővel vannak jó és kevésbé jó tapasztalatok. Szimpátia és/vagy ár dönthet leginkább. Az, hogy Te milyet fogsz ki kicsit szerencse kérdése is.
-
zack
nagyúr
Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem ez sem fog menni. Ugyanis ez a művelet garancia megvonással jár. Akkor pedig nincs elállás szerintem, mert sérült a termék.
Szóval abból indulj ki, hogy ezt nem fogják megtenni. De szerintem a fogyasztóvédelem sem tudna segíteni ebben, mert egyértelmű külsérelmi nyom, és hogy milyen célból, és mitől keletkezett. Ezt a nagyker felé sem fogják tudni garanciáztatni, mert ők is vissza fogják dobni.
Tudom nem mindenkinek adatik meg a személyes átvétel, de én mindig az árukiadónál átnézem a terméket, és hogy minden benne van e, és hogy tényleg új. Ezért nem tudott átverni a PC Land egy akkor még 136k 290X Tri-X kártyával, mert nem fizettem ki, és eljöttem, ugyanis nyilvánvalóan használt volt.
Én a helyedben személyes átvétellel vásárolnék mindent, még ha drágább is. Inkább bukok 3-4k-t a vételáron, mint hasonló szituba keveredni. Mert ezt így eladni is nyűgös lesz, én biztos nem vennék külsérelmi nyommal, gari nélkül egy olyan kártyát, aminél benne van hogy rommá lett szedve egy másik hűtés felrakása miatt. Ugyanakkor az is félő, aki ilyen pancser, nem e okozott más problémát a hűtő leszedése közben.Ha már itt tartunk 4x folpack vagy esetleg nylon zacsiba tekert csavarfejjel tenném mindezt manuális módon, mert fém a fémmel érintkezést, még ha nem is ugrik meg, ipari nagyító alatt simán kiszúrják.
-
ScomComputer
veterán
Elképesztő mik vannak, de ahogy a képet nézem szét volt szedve,mert látni hogy a csavarhúzó(akkus csavarhúzó) leugrott a csavarról.....nagyon drukkolok neked a cseréért,de szerintem megint eladják majd másnak utánad!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mobilhasználat külföldön
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest