- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Montesantos
senior tag
-
batt
aktív tag
válasz
TTomax #16626 üzenetére
Mármint melyik videón? Mind2?
trufa12 Hát ez kemény menet lesz és szerintem nem érdeklik az ipont a videó! A 2 hét kicentizett gari meglesz! És abban sem vagyok biztos,hogy 2 hét alatt meglesz okoskodás és időhúzás nélkül én meg nem nagyon szeretnék kari nélkül maradni! Na meg nem biztos,hogy jóféle samsung ramost kapok vissza és cicergés menteset! Nem tudom mi legyen! MI lehet a hibás a vezérlő? PL AB-be ha elindítok egy fix értéket megy!
-
MPowerPH
félisten
válasz
TTomax #16483 üzenetére
Hogy hogy ilyen keves a score, meg az atlag FPS?
ÁdiBá: Dehogy gyorsabb.... Elfogy teljesen a magas felbontason. Ami volt elonye 15% FHD-n, az nullazodik. Egy 290X Vapor X 8GB most eleg jo vetel, jobb valasztas 4k-ra, foleg ha CF-ben vannak. Es egy vagon penz marad a zsebedben...
-
törölt tag
válasz
TTomax #15707 üzenetére
Ott sem a 970-et ajánlották cserére mert 290X-hez képest jó ha +10%-ot hoz úgy meg igencsak drága váltás lenne... Elég undorító dolog, hogy az ingyenes DP ennyire hanyagolva van a megjelenítőkön miközben két kártyán kívül gyakorlatilag nincs is más (az amúgy fizetős) HDMI 2-vel.
Ez a szavazás meg érdekes, de könnyű rányomni az nV fanoknak a "Sure, the specs don't matter"-re (Kérdem én akkor mégis mi ?) ha amúgy nem is ez a kártyájuk van...
-
törölt tag
válasz
TTomax #15553 üzenetére
Ugyanaz a metódus (magasabb felbontáson renderel és később leméretezi a natívra) csak most már beépítették a driverbe ezért jóval egyszerűbb.
Én AMD kártyával próbáltam és működött (ahhoz más módszerrel volt) arra kellett vigyázni, hogy jól add meg a frissítési frekvenciákat amikor létrehozod a custom felbontást mert amúgy nem kapsz képet.
1366x768-as monitorral 27xx-as felbontásig próbáltam, az 1080p-s monitorral meg ugyanúgy 4k-ig mint a DSR-nél. Az a baj hogy nem minden játékban működik pl. Mass Effect 3-ban nagyon kicsi az UI és a feliratok is olvashatatlanok. -
proci985
MODERÁTOR
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
TTomax #15230 üzenetére
koszi, kozben rajottem hogy rakom ki afterburner OSDre is.
thermal limitem van csak, illetve voltage, de az folyamatosan fennall, GPU nem is jelzi pirosan.
voltage limit ahogy nezem folyamatosan fennall. a kartya 1390-1410 kozott mozog.
39fps, frametime varianca tovabbra is tul magas jatszhatosaghoz.
3500MBnel texturahibazik egy pillanatra az FC4, ami az elozo iteraciok alapjan azt jelenti kifut a memoriabol.
---
felrakom a ventit 100%ra, hazventiket szinten, a GPU mar nem kap thermal limitet, sikerul megfogni 71 fokon.
es meg mindig ugyanolyan tuskes, hogy hiaba van kb 40 fpsem, zavaroan akad. viszont ugy nez ki a jelenseg 3200MB kornyeken is fennall, szoval lehet nem csak ezen mulik.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
TTomax #15045 üzenetére
Van aki tud. Persze lesznek olyanok, akik nem akarnak pénzt költeni. De most igazából mit is várunk el a fejlesztőktől? Itt egy új hardver, mondjuk a GM204, amiről nem tudnak semmit. Írjanak hozzá programokat, hogy kitapasztalják a limitjeit, fejtsék vissza az architektúrát, és el is telik sok hónap. És akkor elmondhatja magáról a programozó, hogy na most már azért nagyjából tudok rá optimalizálni. Ja, hogy már itt a GM304? Hát akkor essünk neki annak izibe. Csodálkozunk, hogy nem kezdenek bele a stúdiók az optimalizálásba? Mire megfejtik a működést itt lesz az új generáció, új titkokkal, ami új pénznyelő.
A fejlesztőknek is meg kell küzdeniük azzal, hogy optimalizálni kell egy hardverre, aminek a gyártója nem mondja el, hogyan lehet optimálisan használni. Lábon lövi magát az ipar! -
Elmör
őstag
válasz
TTomax #14292 üzenetére
Jujj de szerettem ezt a sorozatot, a zenék, az atmoszférája, nagyon klappolt ha épp ilyen rossz idő is volt kint.
Az mitől van, hogy a youtube-os videón mintha halszem effekt lenne és a szélei mindig "mászkálnak" erre-arra? Már más videójában is láttam, azért kérdezem.
980SLi azért nem semmi, láttam a házikós képedet is, grat! -
katt777
félisten
válasz
TTomax #14361 üzenetére
GPU-k szinkronizálását bekapcsoltad?
watador600: Pontosan ODA VAN ÍRVA a termék honlapján. Elsőre dobja a kereső.
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
-
-
HSM
félisten
válasz
TTomax #13066 üzenetére
Korábban linkeltem is pár mérést... [link] Eléggé el tud fogyni a hivatalos max 1600Mhz.
(#13067) proci985: Nincs vita köztünk. Jelenelgi programokban a Maxwell messze a legjobb sebesség/fogyasztás mutatójú GPU. Én csak a jövője miatt aggódom. Szerintem kicsit túl sok lett feláldozva a jó fogyasztásért. De ne legyen igazam.
-
SSJPeter
őstag
válasz
TTomax #12995 üzenetére
Szubjektív vélemény volt, nekem tényleg jobban tetszett a 2X TXAA, elég sokáig nézegettem.
A 2X MSAA-val tényleg jobban láttam az élen a "recéket", csúnyább is volt az él, ezt most tényleg nem az "Nv fanboyság" mondatja velem, nekem jobban tetszik, amit a TXAA csinál az élekkel, de ez szubjektív.De mondom csak a 2X-es között láttam különbséget, na meg szigorúan csak a gránátvető élein hasonlítottam össze az AA-kat, mert azon jól kivehető az élek töredezettsége, amúgy összességében gyakorlatilag észrevehetetlen a különbség...
-
válasz
TTomax #12354 üzenetére
az majdnem biztos,hogy az nV nem fogja támogatni
szerintem ezzel érdemes megvárni az első monitorokat (tudom, mást sem teszünk, mint várjuk őket
), és utána pár hónapot. az egy dolog, hogy mit mond most az nVidia, viszont szerintem nem feltétlen akarják majd kizárni a saját terméküket a FreeSync vásárlók lehetőségei közül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest