- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
papadzso1
tag
válasz
kalimist #13837 üzenetére
Már meg is van a probléma oka! Ki kellett kapcsolnom az élsimítást a játékban, és már nem fagy ki. Pedig csak 2XMSAA volt. Nem értem egy ilyen kártyának mi baja van ezzel. Bár én Surround 5760x1080-as felbontásban nyomom. Azért ha valaki tud megoldást írja meg. Nem azért vettem 110E egy karit hogy ne bírja az élsimítást.
-
Nagylajos_1
tag
válasz
kalimist #9996 üzenetére
Nem a vga ra írtam hogy 4 hdmi-s , hanem hogy a tv-n van 4 db és mindegyikben ki lett próbálva... Biosban is már minden be lett állítva, gépet is újraraktam, ahogy megkapja a szűz windowst, a legújabb vga drivert, és betöltene a windows, elhalkulnak a vga-k , és onnantól kezdve megszűnik a jel, mintha onnantól kezdve úgy érzékelné a tv hogy nincs rádugva semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Bluetooth hangszórók
- Fujifilm X
- Horgász topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Háztartási gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest