- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andor22
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #33483 üzenetére
Grat a kártyához
Nekem is elnyerte a tetszésemet az Msi 970 gaming -
DudeHUN
senior tag
válasz
Csak eljutottunk ide
Gameren is ajánlottuk már az elején hogy MSI-t vegyél ha már cseréled a 290-et
-
Reggie0
félisten
válasz
No igen, a WoT hirhed rola, hogy nv-vel jobban fut.
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33479 üzenetére
- ezt észrevettem én is, aki korábban vásárólt a maxwell szériából azok mintha tuningosabbak lennénnek mint a mostaniak
-
SAMG3
tag
válasz
GeneraL_XTX #33479 üzenetére
Ezek az 1500/2000 pontosan mit jelentenek? Egyáltalán nem értek a dologhoz, de szeretnék többet tudni ezekről a "tuningokról" meg mindenről ami kapcsolatos a vgakkal stb. Esetleg van valahol ezekről leírás? Vagy ha valaki magyaráz annak is örülök
-
Grafirka
őstag
válasz
GeneraL_XTX #33455 üzenetére
Ezt a reszet ( mamrint a tuningot ) nem probaltam az MSI 970 en mert kolcson kartya volt
Egy nagyon tuningbarat peldanynak kb meddig "illik" birni ? -
blu79
addikt
válasz
Szia, 1450 is jó, az a +50mhz ide vagy oda... lásd az én MátriX -om sem egy nagy tuningos, de tetszik ahogy teljesít. Egyébként a memóriák mennek 8000-et?
Érdekes hogy az Asus Gpu Tweak programjában max 8200 ig engedi húzni a memóriát a MatriX-nak , dehát nem az a max amit bírnak, járattam én már azokat 8400 on is, de 24/7 marad a 8200Mhz, egyszer majd kitesztelem hol a vége
Amúgy Msi AB-t használok tuningra, ott engedi a magasabb órajelet is -
h1mpi
félisten
válasz
Átveszem 90-be
-
Grafirka
őstag
válasz
GeneraL_XTX #33450 üzenetére
Grat a kartyahoz !
Hasznaltam MSI970 gaminget par napig, es ha netalan ismet 970 mellett dontok biztos hogy MSI lesz
pont a hutese miatt. -
JegesEmber20
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #33445 üzenetére
AfterBurner 4.2.0, nV 359.06, GPU-Z 0.8.6?
-
blu79
addikt
válasz
Ugye , ugye
Gratt hozzá, tehát jó választásnak bizonyult
-
válasz
Átlag alatti inkább
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
GeneraL_XTX #33359 üzenetére
OC nélkül. Oc-zva nem nagyon játszogattam mert 1475-höz is már fesz emelés kell
-
őstag
válasz
GeneraL_XTX #33350 üzenetére
Végül is elég, tényleg ha nem húzunk mindent maxra , de az kicsit lelombozó volt, hogy már nem nagyon húznék visszább a gta5-ben semmit és még úgy is be röcög. De pl a Wolf old blood is maxra húzva behal kb.. és még nem is akkora cím..
bombibmw Hát igen jól jönne az tuti. Az ára már annyira nem jönne jól
Nemtudom lehet a procim is megkérdőjelezhető lenne mellette.
SchumiBácsi
-
blu79
addikt
válasz
- szia, az élsimítás kikapcsolásával sok fps-t lehet nyerni , és ha kikapcsolod akkor elég lehet 1440p-re
(#33347) ati888 - a core clock-ot tedd 1400 ra a mem clockot tedd 7500-ra és nézd meg bírja e ha igen 20Mhz-enként mehetsz feljebb
-
válasz
Ezt a több Hz force-olást megmutatnád?
-
válasz
GeneraL_XTX #33344 üzenetére
Nem akarlak lelombozni de 1440-en nem lesz nagy jövője a 970-nek, hacsak nem 60Hz szinkront nyomsz arra még elég lehet high de nem teljes részletességre.
Én most gondoltam nagyot és a 120Hz miatt monitort fogok cserélni, ami VGA cserét is hoz: 980Ti Far Cry 4-ben high részletességben + FXAA, maximum 70-75fps számítok, az elődnél meg 100... persze 1440 soron.
#33346 sid.: Rc211v: Sztem ez egy teljes memóriás 970
-
őstag
válasz
GeneraL_XTX #33336 üzenetére
Hali. Pár hete használok 970-et 1440p-n, de ugyan azok a hőfokok mint előtte 1080p-n. Szerintem 1440p-re már nem mindenhova elég sajna. Pl GTA 5. Szerintetek megérné nagyjából 100k-t ráfizetni 980Ti-re ? (sztem nem)
szerk: Ennek mi értelme van ennyiért ?
-
gaben88
őstag
válasz
GeneraL_XTX #33344 üzenetére
Üdv újra a sötét oldalon. Az MSI-t szeretni fogod!!! ;-)
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33342 üzenetére
- szia, kíváncsian várom a véleményedet, szerintem jól döntöttél
, ez azért más , nem radeon, az első ami fel fog tünni hogy jóval kissebb a hűtője mint az ugyanilyen 390-nek, és mégis milyen hűvös a gpu, reméljük így lesz
-
balint107
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #33340 üzenetére
Az Asus-t inkább hagyjuk :''').
MSI-vel kapcsolatban én is szkeptikus voltam. És korábban az MSI sem volt valami hűde. De ez az új hűtő jól sikerült
-
balint107
aktív tag
válasz
MSI GTX 970-et nem egyszer használtam már 1440P-ben sőt 4K-ban is. (DSR) 1500 mhz-re húzom, ha tuningolom. játékfüggő,65-70 fok. De kb ennyi alapon is, és 1080p-ben is. Nyáron 1-2-3 fokkal volt melegebb. De hangja az nincs neki. Szinte egyáltalán. Giga után kaptam az MSI-t. A giga is halk volt, de ez még halkabb.
-
válasz
Szerintem ugyanúgy mint 1080p-n
Inkább csak az FPS kevesebb
-
he7edik.
addikt
válasz
GeneraL_XTX #33309 üzenetére
Most nem csinálja lehet nem is a kártya volt. Neked meg végre megjött az eszed.
-
Andor22
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #33309 üzenetére
Msi vagy mi ??☺
-
he7edik.
addikt
válasz
GeneraL_XTX #32742 üzenetére
Csak a 390-en kétszer akkora.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
GeneraL_XTX #32742 üzenetére
O.o
gyaaa, és tényleg. nézek, de nem látok...
-
balint107
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #32656 üzenetére
Igen én is azt néztem 10K a legalja. Főleg, hogy az MSI kártyák egyébként is túlárazottak, még 10K-t kérnek pluszba egy hátlapért, ami más (olcsóbb) kártyánál automatikusan jár. Pár ezer ft-ot szívesen rászántam volna, de ennyiért inkább kihagyom
Egyébként sem jobb semmivel az MSI pl a Giga G1-nél. Leginkább esztétikai okokból szeretnék továbbra is az MSI-nél maradni mondjuk egy GTX 980 esetleges váltásnál, mert az MSI vörös-fehér led fénye jól passzol a vörös led billentyűmhöz (asus cerberus) Persze lehetne kék Windforce is a G1+kék billentyű megvilágítás, de az annyira nem tetszik.
-
gaben88
őstag
válasz
GeneraL_XTX #32656 üzenetére
GTX 970 Gaming 100ME-n van (de minek?).
-
trufa12
addikt
válasz
GeneraL_XTX #32433 üzenetére
Hát régen is tudtak, ez nem változott . Akkor sem volt más a versengés meg saját maguk negatív v pozitív reklámja... A gyártók már csak ilyenek.
-
trufa12
addikt
válasz
GeneraL_XTX #32408 üzenetére
Még lele , lol
az úgy kemény
-
Grafirka
őstag
válasz
GeneraL_XTX #32408 üzenetére
Jaaa, "LE" , fel sem tunt .
-
Nimriel
csendes újonc
válasz
GeneraL_XTX #32414 üzenetére
-
davidsone
addikt
válasz
GeneraL_XTX #32414 üzenetére
kb ja
-
gk004
tag
válasz
GeneraL_XTX #32390 üzenetére
A doboz belsejébe bele van nyomtatva, hogy ha bajod van a kártyáddal, akkor ne a boltba küldd vissza, hanem közvetlenül az EVGA-nak, és ők intézik a garanciát. 10k lehet kb a postaköltség
-
Darth_Revan
veterán
válasz
GeneraL_XTX #32390 üzenetére
Nemetorszagba kuldi EVGA-nak, akik rugalmasabbak es gyorsabbak, mint a legtobb hazai szerviz/nagyker.
En is ezert vettem evga-t, illetve a gar bovites es a kartya upgrade programjuk miatt.
-
he7edik.
addikt
válasz
GeneraL_XTX #32338 üzenetére
Köszi. Jól elnéztem a topicot
-
Shodan
őstag
válasz
GeneraL_XTX #32226 üzenetére
Ez abszolút nem biztos. Vagy ilyen piros sárkányosod van?
-
cyberkind
félisten
válasz
GeneraL_XTX #32154 üzenetére
Ja jó, én azt hittem hogy felpakoljátok extreme-re és mehet a menet ahogy a becnh-eknél szokás, de akkor később tolok egy újat FHD-ban is.
(#32153) jani04
Jól van az. -
Joco_77
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #32145 üzenetére
Ezt hol tudom beállítani ? 60hz es a monitorom. (2209WA).
660ti nél ilyet nem kellett állítanom, könnyen lehet hogy én nem állítottam be ezt. -
damiano123
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #32136 üzenetére
Köszi szépen, kipróbálom! Ha jó lesz, ha nem írok max 10perc, hogy miújság
-
damiano123
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #32134 üzenetére
Na találtam egy ilyet ami a tápból jön ki! Ezt kellene beledugni a videókártyába és akkor eltűnne az a hibaüzenet?
-
damiano123
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #32131 üzenetére
Bocsánat a rossz topikért. Az a baj, hogy ebbe a jelenlegi GTX 650-be semmilyen kábelt nem kell csatlakoztatni. Ebbe a GTX 950 dobozaba semmilyen kábel nem volt és 6-os bemenetű kábel kellene a videókártyába de a tápból semmilyen 6-os kimenetű kábel nem jön ki.
-
ffodi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #32095 üzenetére
-
shteer
titán
válasz
DX12!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
Crytek for president?
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #32075 üzenetére
- nagyon szívesen és köszönöm
. Nemsokára talán lesz custom bios is a kártyán és akkor majd visszatérünk erre a tuning dologra
ÁdiBá köszike
-
shteer
titán
válasz
GeneraL_XTX #32051 üzenetére
Ha nem érdekel, miért kérdezted?
A fő mondanivalóm latom még mindig nem ért oda
-
shteer
titán
válasz
GeneraL_XTX #32041 üzenetére
És mi köze ennek az én telepítési szokásaimhoz?
Nagy a stressz?
-
shteer
titán
válasz
GeneraL_XTX #32025 üzenetére
Ezt mégis miből szűrted le?
-
shteer
titán
válasz
GeneraL_XTX #32020 üzenetére
Főleg a jelenlegi dx12-es játékokhoz ajánlott.
-
ViSAS
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #32020 üzenetére
Amennyiben DX12-es (Tier 2 vagy 3, lényegtelen) kártyája van az embernek, de Win8.1-e vagy régebbi, akkor a DX12-es fícsőröket nem lehet kiaknázni?
-
gk004
tag
válasz
GeneraL_XTX #31981 üzenetére
Igen-igen, de azt FTW+ nak hívják
-
Erdei88
veterán
válasz
GeneraL_XTX #31978 üzenetére
Gondolom ugyanaz a chip volt mindkét kártyán, véletlenül sem egy magasat és egy alacsonyat hasonlítunk össze
Érdekes módon nálam ez nem így alakult. Hasonló hőfokokat produkáltak, mindezt a DCUII sokkal halkabbanLehet itt sok minden gondolkozni
-
davidsone
addikt
válasz
GeneraL_XTX #31978 üzenetére
a dcuII szarabb ennyi, ez tény
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #31960 üzenetére
50% fölött nem igen szokott menni a 4770K-m alap (nincs tuningolva)
-
Skatorius
tag
válasz
GeneraL_XTX #31966 üzenetére
,,mert még mindig fejlettebb architektúra, mint a maxwell "
Én ezt szívem szerint idézőjelbe sem tenném
-
ÁdiBá
veterán
válasz
Mit nevezünk fejlettebbnek?!
Több fogyasztást, több grafikus teljesítményt, esetleg korszerű APi támogatást?!
Arra gondoltam hogy a 290X másolata a 390X kártya, Gm204 pariban van ami egy maxwell, ha nem nézzük a fogyasztást illetve egyéb ezzel járó kellemetlenségeket (hő, kevés oc), de a GM200 hosszába lenyeli, hiába tud DX12 hiánytalanul. ez persze az termékek árán is látszik.
Én mindenképpen a GTX980 részesítem előnyben a 390 - hez képest... -
Reggie0
félisten
válasz
So-so. Azert azt tegyuk hozza, hogy annyival nem fejlettebb, mint amennyivel tobbet eszik, ergo a zold tenyleg zoldebb(energiahatekonyabb). Manapsag az elet minden teruleten az utobbi kezd divat lenni, nem veletlen. Laptopba AMD-t kb. be se lehet rakni.
-
Skatorius
tag
válasz
GeneraL_XTX #31960 üzenetére
Rendben,csak nem egyszer olvastam,hogy nem elég az i5 a gtx 980 mellé
De akkor ezek szerint csak az ilyen tirexihd féle emberek dumája lehet ez,akik gtx 980 ti sli-al csapatják -
Grave_444
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #31957 üzenetére
Persze csak ilyenkor jönnek, hogy nekik húzott I7-el procilimit van BF3-4 multiban.
-
Skatorius
tag
válasz
GeneraL_XTX #31951 üzenetére
Én megrendeltem a gépet,viszont most olvasom,hogy talán nekem is gyenge lenne a procim. Egy i5 6600 lenne a gtx 980 mellé. Az esetek 95%-ba azért kihajtaná a vga-t?
-
Joco_77
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #31942 üzenetére
Világos. De azért ugye ahol kevés lesz ottis jobb lesz a helyzet mint 660ti vel lett volna nem igaz?
-
blu79
addikt
válasz
- köszike, valley alatt 64-66 fok volt a kari gyári ventibeállítással ami olyan halk hogy nem is hallani, de ha feltekerem 100% megjön a hangja ennek is
(#31941) Joco_77 szia, ugyanezeken a beállításokon tesztelj
-
válasz
Mi a baj vele?
-
Skatorius
tag
válasz
GeneraL_XTX #31891 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
Akkor megéri azt a 3ezer pluszt
-
cyberkind
félisten
válasz
GeneraL_XTX #31835 üzenetére
Nincs meg a Witcher 3, nem is tervezem megvenni, az egész széria nem tetszik.
De ha ráküldök egy Valley-t, az oké lesz? -
intuicio
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #31816 üzenetére
és mit ajánlanál?
-
intuicio
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #31811 üzenetére
Tehát most akkor ha jól értelmezem, akkor a kiszemelt Dell 25" WQHD nem igazán jó ötlet?
Inkább egy WQHD 27"?
Vagy 1080p? Már káosz van a fejembe -
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #31807 üzenetére
Igen, pontosan erről beszélek... WQHD drága, de nem értem, hogy miért...
Fránya G-Sync és Freesync is kéne (van is elvileg már Acer-nek ilyenje) és akkor nem kéne jó darabig monitort venni... Már van jó input laggal rendelkező 4k panel, nem is kell '16-ot megvárni... én azért kivárok jövő nyárig, szeretnék 60Hz-et.
Méretek miatt necces az LG... Win10-nek se fényes a skálázása, nem értem mi olyan nehéz ezen... Bár 13,3 FHD van a laptopban, nem olyan rossz, de van azért homályosra nagyított ablak. Wide monitort néztem még 34" 4k-t, az lehet még király!
-
#Morcosmedve
veterán
válasz
GeneraL_XTX #31800 üzenetére
Mondjuk van is benne igazsag, az igazi simasag/jo futas 60Hz felett kezdodik, kis input laggal.
Tény, hogy sokan nem fogalmazzak meg, hogy mi nekik az alap... -
intuicio
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #31800 üzenetére
Igen nekem is ez volt az első benyomásom az egészről... De nyilván több szem effektus....
22" moncsit cserélnék le, kb 60cm-ről nézem az egészet, ezért gondoltam egy 22" nagyobb, de max 27" de ott már a FHD nem igazán jó.. Ebből adódóan volt bennem ez a 25" vágy..
Na akkor asszem megvan a kiszemelt
Köszi -
zack
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #31697 üzenetére
Senki sem beszélt plusz effektről. Annyit mondtam, hogy a füst, robbanás szebb, valósághűbb.
-
jani04
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #31716 üzenetére
war thunder,Call of Duty: Advanced Warfare és a farmer simulator.Ezeknél tapasztaltam.
A warship-nél is de ott ritkábban. -
jani04
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #31714 üzenetére
Nem vagyunk egyformák.
-
jani04
aktív tag
válasz
Üdv
Nálam az MSI GTX 970 után próbaképpen járt egy msi r9 390-en.Két napig volt nálam csak.Magával a kártya teljesítményével stb semmi gondom nem volt.A gondom azzal volt,hogy néhány játék akadt.Nem tudom jobban leírni.Hozzáteszem az öcsém nem látta ezeket a mikró akadásokat sőt egy haverom sem aki átjött kipróbálni.Jól lehülyéztek amiért én látom.
Szóval ment a kártya vissza és vettem aprón egy gtx 980-at.
Nekem ennyi volt a különbség. -
davidsone
addikt
válasz
placebó
-
zack
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #31607 üzenetére
Nálam BF4 multiban azonnal észrevehető volt. Tehát a különbség nem apró.
-
synthattik
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #31612 üzenetére
Írtam bal felül a képen, gpu:1550 memória:8100.
Kiteszteltem már ezt a kártyát rendesen,win 8.1-en 1485 az alapfeszes tuning,win 10-en 1475 a vége,hogy hogyan azt nem tudom,de itt már plusz fesz kell az 1485-höz,amit nem értek.
1500-hoz +30mv szükséges,hogy stabil legyen,1550-en meg szntem esélyem sem lenn,hogy bf4-et játszak,vagy ilyesmi nagyon terhelő játékokat.(#31611) ingalls: Köszönöm ,bár máshol is így,de valszeg ez a valley nem terhel annyira,mint az új 3d mark,és tsai,meg az újjab pusztító játékok
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #31607 üzenetére
- pl ezek : [link] , épp ez az , az nV effektek, de ez csak egy példa, nem azt mondom hogy sokat számít de azért mégis
-
ÁdiBá
veterán
válasz
GeneraL_XTX #31471 üzenetére
Igazak a hírek akkor a Pascal is egyből izomból fog érkezni, lényegében egy csúcs full GPU kapunk nem egy jobb fogyasztású GM200-at.
De az csak jövőre van kiírva ha minden jól megy a gyártással akkor év vége felé érkezhet majd (2016). Egyenlőre a egyeztetések vannak a brutális újításokkal dolgoznak a mérnökök, egy új VGA kapunk az Nvidiától ami mindenben felülmúlja a jelenlegi zöld piacot illetve teljesen újra kell kezdeniük a bizonyos elemek megismerését, hiszen ez a fajta memória vezérlő is megszűnik ami található a zöldeken.
Én szerintem csúnyán tarolni fog az a kártya is, de csúnya ára is lesz. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
GeneraL_XTX #31482 üzenetére
Jó hát nah.
1-2 külföldi tesztet néztem, ahogy elnéztem, tényleg eléggé alkalmazásfüggő.. Van ahol a 980 nyomában lohol a 390, van ahol a 970 elkalapálja (1080p)-ben.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #31482 üzenetére
+1
-
bombibmw
veterán
válasz
GeneraL_XTX #31471 üzenetére
Ezt már sokszor mondták az Nvidia-val kapcsolatosan, de sosem jött be.
Igazából majd csak a DX12 lehet vízválasztó, mivel eddig nem nagyon történt sok változás a generációk váltakozásain kívül.
Azért bizonytalanság is van, hiszen senki nem tudja még, mit fog alkotni például egy Ti.
Én használom addig is a kártyát, nagy-nagy megelégedéssel, a többi nem érdekel.
Off vége.(#31472) hpeter10:
Értem persze, az eget meg nem nézegettem.
Áthidaló, mert jön a DX12, de ha nem jönne, még sok ideig kiszolgálná a tulajokat, mint egy 780Ti is akár még mostanság is.
Azért remélem, hogy még utána is majd.
Sajnos, ahogy magamat ismerem, nem nagyon fogok tudni ellenállni a Pascalnak sem.
off off. -
bombibmw
veterán
válasz
GeneraL_XTX #31465 üzenetére
Gondolkoztam 980-on is vásárláskor, de ahogy láttam az eredményeket, az jött le, hogy jobban "megéri" a 980Ti, mint a 980.
Tényleg brutális a kártya.
Eddig nem volt olyan game, ami ne ment volna fullon vele 60fps körül, vagy sokszorosával, kivéve 200%-os res. scale, meg advanced graf. és társait persze.(#31468) hpeter10:
120% res. scale-el 130fps körül volt a minimum és 200 körül, mikor felnéztem az égre.
Az lehet, hogy két 390-et lehet belőle venni, de aki azt vesz, az meg is érdemli. -
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #31459 üzenetére
Egy custom 390 van összehasonlitva egy ref 970nel
, de a 2 egy szinten van kb
-
daveoff
veterán
válasz
GeneraL_XTX #31465 üzenetére
Ahogy bombi is mondja, az 1500mhz-es 980ti-vel kimaxolva 140-160fps-em volt nekem is....
-
daveoff
veterán
válasz
GeneraL_XTX #31461 üzenetére
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #31457 üzenetére
- gyorsabb a 390 mennyivel ? 1-2 fps?
-
bombibmw
veterán
válasz
GeneraL_XTX #31449 üzenetére
Nemcsak, hogy kevesebbet esznek a 970/980-ak, de a két G1 között is vannak "kis" különbségek.
Érdekes, hogy a Gigabyte inkább az Nvidia-ra rakta a combosabb hűtést, pedig még kevesebbet is eszik.
Én, ha most vennék 390-et(nem fogok), szintén Msi-t vennék.
-
Winchester95
őstag
válasz
GeneraL_XTX #31449 üzenetére
Tudom hulyeseg de nemreg eszembe jutott egy msi gaming r9 390 melle eladni a z97x gaming 5 lapot es venni egy gaming micro atx es msi lapot.
Csak már sokba van a gép és felesleges lenne mert kb egy helyben topognék.
Ezért marad a gigabyte vonal.És a gtx 970 -
törölt tag
válasz
GeneraL_XTX #31280 üzenetére
Az igen. "Ritka sz@r darab".
-
ingalls
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #31284 üzenetére
Annyit tudok, hogy a AB on screen 1576-ot mutat végig.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #31284 üzenetére
Érdekes, mert nálam 65 fokon is tartja az 1500MHz-et játékok alatt.
-
davidsone
addikt
válasz
GeneraL_XTX #31280 üzenetére
spártai darab volt
-
davidsone
addikt
válasz
GeneraL_XTX #31276 üzenetére
de mintha 65% lett volna létezik h romlott v én emlékszem rosszúl
(#31277) blu79: jaja derék
-
blu79
addikt
válasz
GeneraL_XTX #31271 üzenetére
- szerintem ha a memóriának adott volna +500-at a 350 helyett akkor lehet meglett volna a 28xx
- nekem 1 éves lassan ez a 8.1 azóta többször csináltam helyreállítást
, prociteszteléskor meg volt egy két bsod
, de mégis a rendszeremmel nincs gond , ez érdekes hogy nálad ilyen. Az AB-be adj a memónak +500-at és a Gpu-nak + 225 , power limit maxon meg a temp limit is
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #31250 üzenetére
Elnézést, legközelebb jobban figyelek
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #31194 üzenetére
Akkor vagy személyes átvétel, vagy csinálok egy unboxing videót, hogy legyen mivel bizonyítani a dolgot, mert jobb lenne a posta.
Tutdok valami okosságot, hogy hogyan lehet észrevenni? Úgy látom a dobozt már nem igen ragasztják le, csak az antisztatikus zacsit, a kártyát meg fóliával is ki lehet próbálni sajnos pl Giga G1-esetén.
-
Erdei88
veterán
válasz
GeneraL_XTX #31129 üzenetére
Legkissebb mértékben sem értek Veled egyet. Nálam a Black hűvösebb volt mint a G1
290 esetében is ugyanez, köröket vert a Gigabytera.
Mindezt tapasztalatból, nem neten olvasott tesztekből
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Facebook és Messenger
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest