- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibuka85
őstag
Nem is az hogy kevés volt hanem jobban megérte mint 1 db 980 as kártya , mert teljesítményben jobban , ment mondjuk 70-80 %-al, mondjuk cicergés is volt sajnos nem erősen csak enyhén. Elég sok játékban a kép villódzott , és akármit csínáltam az mindíg ott maradt , meg az hogyha grafikát állítottam akkor vitted a magaddal az árnyékot is. Sok képhiba volt de szépen mentek rajta a játékok. A hangkártya miatt is mondtam le róla mert az alaplapi az szörnyű. Az Soun Blaster Z meg egy nagyon jó hangkártya és ha azt kiveszem a gépből akkor a Razer Tiamat 7.1 es headsetemet és a Z5500-at sem tudnám élvezni rendesen , mert a zene és a filmek számomra fontosak , nameg a játékbeli hangok is. Úgyhogy most alaplap csere lesz szerintem , mert a hangkarit kell valahogy elhelyeznem úgy hogy ne legyen útba a vga-nak és legyen hely majd a jövőbeli SLI -nek ami még sokára lesz. Nem tudom milyen lapot kéne nézni ahol elfér minden rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- Spórolós topik
- Honda topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest