- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adams15
aktív tag
válasz
Sz.Miki #16851 üzenetére
Doboz pipa, többi nem.
Szerk.: Picit engem is zavar, hogy használt, de hát igen, él a garancia 3 évig, úgyhogy ha nem lesz kifogásom ellene, akkor nem adom vissza. A cicergést pedig meg kell nézni, lehet hogy nála cicergett azért adta vissza, de ha jól emlékszem, ez függ a táptól is. Hátha nálam nem lesz semmi/nem fog zavarni. -
törölt tag
válasz
Sz.Miki #15424 üzenetére
Nyugi máshol sincsenek ilyen cserék,csak max urban legend szintjén.Amíg az NVIDIA nem ad ki erről a mizériáról hivatalos állásfoglalást,addig 'nyugatabbra is legalább annyi kisker elzárkózik a cserétől/pénzvisszafizetéstől,mint akiknél lehetőség van rá.Osztrák ismerősöm épp most futott egy kört az EVGA nál és csak olyan kártyát cserélnek/térítenek vissza ami EVGA shopban lett vásárolva.E tec.at meg beintett,várnak az NVIDIA közleményére,addig senkinek semmit.
-
törölt tag
válasz
Sz.Miki #8783 üzenetére
Engem ez a marketing szöveg vonz, mint a mágnes " Helps to reduce heat by up to 3 degrees Celsius " [link]
De így ránézésre olyan 0.01€ lehet az anyagköltsége,sokallom a 20€ érte
(#8785) HSM Az csak AMD kártyánál volt,ellenben a 970 el szerelmi és heveny érzelmi viszonyba kerültem
-
Zorel
senior tag
válasz
Sz.Miki #8712 üzenetére
Sajnos van pár olyan játék manapság, ahol igencsak jól jön a sok VRAM (4GB+) még FHD-ba is.
WD pl simábban fut 780 6GB-on, mint 970-en, de ilyen volt a Shadow of Mordor is Ultra textúra pack-al.
Szvsz GTA V előtt ha kijön a 8GB-os verzió, akkor igencsak lesz rá kereslet. RAGE motor szintén nagyon szereti a sok VRAM-ot... -
ingalls
senior tag
válasz
Sz.Miki #8692 üzenetére
Azok a matricák tökéletesen rajta voltak. De a belső karton dobozon egyébként láttam karcolásokat.
(#8691) SSJPeter: Értelek, de engem most nem az ő büszkeségük és üzleti érdekeik izgatnak, hanem az, hogy kihúztak 110 gurigát a zsebemből egy (zavaróan) zajos kártyáért. Azt is értem, hogy rá vannak már feszülve erre, de az a cinizmus, ahogy a kérdéseimet is kezelte, az nem engedhető meg. Főleg az, hogy jól tudják, hogy selejtet adnak, amiért rezzenéstelen arccal veszik át a lóvét. Szerintem ez undorító. Lehet, hogy a szerződés védi őket és nem lehet kikezdeni az igazságukat, de nem védi attól, hogy rájuk gyújtsam a kócerájukat.
Bocs az indulataimért, de nem azok közé tartozom, akinek nem pénz 100+k. -
daveoff
veterán
válasz
Sz.Miki #8508 üzenetére
Szerintem annál idegesítőbb nincs, amikor benn a gépben a többkártyás rendszer (CF/SLI), és úgy tudsz csak normálisan játszani egy játékkal ha kikapcsolod a második kártyát. Na ezt én is átéltem, és még egyszer nem kérek belőle. Most havernál ugyanez van, 970SLI és az FC4-et kikapcsolt SLI-vel játssza, mert annyi a gond vele, ja és 1440p monitora van....
És a sok játékbeli problémához jön a plusz fogyasztás, melegedés, zaj, befűti a házat/többi alkatrészt is, sorolhatnám....
És látjuk, hogy ezek is el tudják érni SLI-ben a 80°C-ot, ami ennél a szériánál már szerintem sok. -
daveoff
veterán
válasz
Sz.Miki #8500 üzenetére
Nem csak a WoT alatt nem ér semmit az SLi, hanem 10 játékból 5-ben, plusz 2-ben nem skálázódik úgy hogy megérje, vagy mikrolaggol, és 3-ban működik szépen. És akkor még ott van az a része, hogy nem tudsz olyan procit alá rakni, ami kihajtja teljesen. Azt mondom aki 1440p-ben gondolkodik, azt megértem ha SLI-t vesz, de én arra se azt vennék, mert oda már a 970/980 is elég a legtöbb játékban, a maradékban meg minimális kompromisszumot kell vállalni, és ennyi.
De mindenki azt csinál, amit akar....
(#8507) Pacy: Pontosan!
Élsimítással is kell bírnia, és akkor legalább jobban pörögnek a kártyák....
-
csibuka85
őstag
-
aviator
tag
válasz
Sz.Miki #6148 üzenetére
Akkor most szépen neked fogják adni a Csibuka kártyáját újként!!
Gondolkodok, hogy hol kéne vásárolni...van valami tipp esetleg (akár privibe is)? Van még olyan bolt, ahol viszonylag kis eséllyel kapok visszavitt kártyát újként? Gondolom ha van egy boltban visszavitt kártya, akkor azt szó nélkül odaadják az első arra tévedő szerencsétlennek? Vagy vannak korrekt boltok is?
-
Crytek
nagyúr
válasz
Sz.Miki #6152 üzenetére
Az a baj hogy mindhárom remek game és pénzéhes mindenki szóval nem lesz egyikse tradertől 3500ft-ért mint anno a Black Flag és amd-s társaik
brumi1024: Ezer éve lehetett tudni hogy ezek nvidiás címek 1000% volt hogy jönnek majd kártyákhoz mint eddig szinte minden.... a türelem game kupont terem
-
rappit4
őstag
válasz
Sz.Miki #5733 üzenetére
Ááááá.
Tegnap raktam fel, leszedtem a legfrissebb drivert fel is raktam ment is rendesen, csak az alien isolationnál akadt be töltésnél és azt javasolták, hogy rakjak fel egy régebbit, ezért a dev. managerben rámentem, hogy roll back driver, aztán felraktam a régebbit amit már nem engedett, innentől hiába próbáltam, semmit nem engedett felrakni.
-
Zorel
senior tag
válasz
Sz.Miki #4923 üzenetére
Amit írsz az arra vonatkozik amikor 3000-4000 FPS körül teszi ezt a kártya.
Viszont itt azért másról van szó, mert sokaknak v-sync 60 FPS mellett is hangosan cicereg/sípol, jobban és sokkal hangosabban, mint alapesetben több ezer FPS mellett egy másik kártya. Szerintem ennyi pénzért igencsak elvárható, hogy normál értékek mellett ne legyen coil whine.
Egyébként szerintem a nagy keresletet próbálták meglovagolni a gyártók és ezerszám ontották a 970-eket, melyekre rossz minőségű vagy rosszul rögzített, szigetelt tekercsek kerültek és emiatt van a probléma. Ref kártyáknál nincs ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest