Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricshard444
veterán
Egyrészt, mert a játékok még mindig a bűvös 1,5GB memória alatt dolgoznak és ez nem is nagyon fog változni még az elkövetkezendő pár évben.
Ezt azért erőssen vitatnám,most még elég 4x élsimítás mellett a 1,5GB mindenhol az oké,de nem tudhatod,hogy az új játékok mit fognak kérni főleg így a generációváltáskor
-
Piros Disznó
csendes tag
A lényeg hogy megint kiemelkedő zsenialitásomat igazolta az hogy inkább gyengébb processzort választottam s a pénzt javát egy jó képességű videokártyára forditottam. A gépem értékének majdnem a fele a videokártya, a processzor értékének a duplája.
Igaz utóbbit bárki megmondhatja hisz a vak is láthatja: a processzoron csak egy ventillátor van a videokártyán pedig kettő. Igaz a procié piros...
-
ez nem így működik. az elérés 192-bites a 1.5GB-os memóriatartományra (gondolom, interleave-ing alapú az adatok elosztása, és még ki tudja, milyen fekete mágiákat használnak a gyors elérés érdekében), és 64-bit az utolsó 512MB-ra. hogy a gyakorlatban milyen feltételek mellett és hogyan férnek hozzá az utolsó 512-höz, azt csak az nVidia tudja, és gondosan őrzi, mint titkot. miután operatív célra használni vagy kockázatos, vagy nagyon macerás (-> adatelemzés), nekem az a jóindulatú gyanúm, hogy valamiféle cache-ként üzemel. a rosszindulatú meg az, hogy nem használják semmire
-
Asbee
veterán
Fölösleges erősorrendről beszélni adott kártyán belül, hiszen két kattintás azonos órajelre tenni őket, ha csak nem valami különleges extra tuningos példányról van szó. Feszt emelni már nem lehet. Inkább hűtést, zajt, megbízhatóságot érdemes figyelembe venni választásnál. Gigának csak a legutóbbival van mostanában gondja.
-
FaTHI
őstag
Nagyon jó kis kártyák ezek a gigák, ilyen halk kártyám még soha nem volt.
Teljesitményével is meg vagyok elégedve, jófajta 480-am után amiben kb 20%-os tuning volt,Battlefield 3-alatt még igy is ráver kb 30-40%-ot, élsimitás +ultrán remekel a kártya.
Érdekes hogy néhány 580-as emberke meg foggal körömmel hajtogatja hogy az ő kártyálya jobb mint ezek a 660Ti-karik.Erről valakinek valami tapasztalata?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest