- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném az SLI-t leváltani egy 660 Ti -ra.
Melyik a bestbuy ?
Összevetve megbízhatóságát, árát ,hűtését és tuningolhatóságát.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Köszi az infókat.
Kisebb gyártók kártyái is jól muzsikálnak ?
Asus-ból érdemes az OC-t venni,vagy a sima verzió is tud olyan tuningot is,mint az OC ?
Nem tudom mennyire számit a 3Gb mem a gigabyte-tól....
...Illetve egy 660 Ti SLI melyik 1gpu-s kártyával van egy szinten ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz marcusa #3776 üzenetére
SLI-ben nem adódik össze a vga mem,ezért "nem elég" az 560Ti SLI.
Ezt a flex mem kezelést nem igazán értem,de biztosan igazad van.
Viszont a 3Gb miatt rá lennék kényszerítve a Gigabyte kártyájára.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz marcusa #3778 üzenetére
Tehát érdemes lenne a 3Gb verziókat megvenni.
Egyébként 3 monitoros rendszert kell majd kiszolgálnia.
1920*1200
gondolkodom,hogy oldalára forditom a monitorokat.viktor82 : köszi,észben tartom.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz JoolsNOS #3786 üzenetére
Miért nem gyártanak árban is normális vga-t amivel tényleg full grafikával tudsz játszani.
Aki ilyet akar 690 alatt ne is gondolkodjon ?!Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #8804 üzenetére
regener már válaszolt.
Jó kis vga ez.
Van benne erő.A tesztben az a macska nem kicsit viselkedik idiótán.
-
nagyúr
Közel egy szinten vannak,GPU erőben jobb a 7950.
Ha választanom kellene akkor 660 TI.
Csendes,hűvös,erős,tuningos.Erről jut eszembe ki meddig tudta húzni a 660Ti-t játékok alá stabilan ?
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #8824 üzenetére
És gyorsult is tőle ?
Feszt kellett emelni ?
-
nagyúr
Köszi az infót srácok
holnap utána nézek ennek a memória tuningnak,meglátjuk mit dob az MSI
Persze a GPU sem marad ki.Egyébként nekem 1189-re boostol a GPU 1.162V mellett (nem tudom mennyi más kártyáknál az alapfesz) és sosem ejti le a boostot.
99% terheléssel megy szinte mindenhol.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz regener #8841 üzenetére
ASIC 75%
Ilyenből kellene szereznem még egyet.Proci azért sokat dob ám rajta a 4.4GHz boostal.
És a memók xmp 2400C10.Meddig szoktak egyébként elmenni a feszültség emeléssel ?
Holnap lehet megnézem azt is,jó lenne a GPU-t 1350 körül belőni emberi fesszel.Amíg nem érkezik az "teljes" értékű maxwell el leszek ezzel,vagy kettővel.
Szeretem az SLI-t.
Hátha sikerül beszereznem a párját.Aztán lehet megtartom tartalék kártyá(k)nak.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Bjørgersson #8843 üzenetére
Ha sor kerül rá dobj egy privit és meglátjuk,feltéve,hogy addig nem szerzek be még egyet.
FC4-el tudom majd megnézni,nem igazán játszom BF-el.
Sajna sűrű volt a napom nem jutott időm vga tuningra,de ami késik az nem jön korán.
Nekem ő szabályozza a ventit,nem nyultam hozzá.
Magasabb venti fordulat kisebb hőfok.
Meg fogom nézni ha én állítok neki venti profilt,hogy alakul a hőfok.#8846 gabo06 : Sajnos nincs ötletem,nekem egy 8800GTS 512 van,ami semmilyen drivert nem fogad el. Én is megpróbáltam már vele mindent,kérdezősködtem is sok helyen,de sehol sem kaptam rá választ vagy segítséget hogyan javíthatnám. Majd berakom a sütőbe egy félórára aztán lehet megjavul.
-
nagyúr
válasz kicsiultra #8884 üzenetére
-
nagyúr
válasz kicsiultra #8884 üzenetére
Most látom más topicban is méregetnek vele.
Sztem kamu.
-
nagyúr
válasz Dark KillerX #8892 üzenetére
Grat a kartyadhoz.
Jol megy.Az egy masik kerdes,hogy ez egy 660 topic.
-
nagyúr
Jól tudja.
Felemelték még tavaly 150K-ig értékbiztosítva (vaterafutár MPL),nyomonkövethető garantált egy munkanapos szállítás.
2kg-ig 950ft postán feladva és házhoz szállítva.
Ha vki postaponton veszi át akkor csak 790ft.
Itt is van háztól házig szállítás,nem csak a DPD csinálja.
Ha háznál is veszik fel a csomagot akkor is 950ft,ha házhoz is kell szállítani.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
Én is aktívan használom ezért tudom ilyen pontosan.
Bármit küldtem eddig odaért másnap,pedig nem keveset postázunk.
Ez is üzleti csomagként megy.
Nem tudom mióta,de én már használom jó ideje,de azóta viszi MPL háztól-házig.
Nagyon hasznos megbízható biztonságos és olcsó,
ha tehetem mindent ezzel küldök.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz ricshard444 #8953 üzenetére
Gondoltam átjövök a 970 topicból ,beszélni a 660TI-től a saját topicjában.
Ahogy írtam is,én teszteltem sok játékkal 1920*1080 és 1920*1200 felbontásokkal.
Mindegyik ment szépen.
És nem low grafikával,hanem high very high.
60 körüli fps mindenhol meg volt,voltak játékok ahol közel 100 fps-t csinált.
Próbáltam Crysis 3,FC4,AC Blackflag,Splintercell Blacklist,Batman arkham origin,Wolfenstein new order,Asetto Corsa,F1 2014,rFactor,Cod AW...
Természetesen nem megy kimaxolva csak pár játék,mert nem elég a 2Gb vram sem.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kupon kunyeráló
- Gaming notebook topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest