- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Ezért is írtam én nem egy évre tervezek VGA-t venni.
Ha nem jön 1 éven belül olyan game akkor nem jön.(Már beleuntam hogy a pc pénznyelőbe dobáljam a sok ezer ftomat.Vettem is ezért egy xboxot igaz ott a látvány csúnya meg recés,de nem kell rá a megvétel után egy fillért se költenem hogy fussanak a játékok.)
-
Crytek
nagyúr
Még szép hogy komolyan mondom.
Pl minek vennék most GTX 680-at ha van olyan Compute -ot hasznáó game ahol a "csira" 7850 is elveri kevesebb mint fele áron.Most lehet hogy jó ,de én nem egy évre szoktam VGA-t venni.
Én ezt így látom meg olvasom hogy a jövő a compute-é.Az meg egyenlőre az atinak kedvez és sanszos hogy ez a jövőben se nagyon fog változni. -
Crytek
nagyúr
Nagy a csábító hatása ezeknek a VGA-knak de valahogy nem érdekel még ez a széria pláne a jövőre nézve nem érdemes nvidiát venni egyelőre!
Kíváncsian várom a következő VGAjuk mit villant Compute terén. -
Crytek
nagyúr
Nagyon egyszerű a képlet akinek nem kell a kis Physx adta plussz és hosszú távra tervez a VGA-val az atival jobban jár. Sok felől csicsergik hogy a compute felé megy a világ abban meg most az ati a raj!
-
Crytek
nagyúr
Aki esetleg megteheti kérem nézze meg hogyan fut a 660tijével a Crysis 1 FULL HD-be minden játékon belüli beállítási lehetőség maximumon élsimítástól kezdve minden és a Metro 2033 szintén minden maxon.
-
Crytek
nagyúr
válasz
ricshard444 #31 üzenetére
Addig még úgy sem jön semmi komoly cucc amit nem tudnánk játszani.Szóval nekem kimaradnak a mostani cuccok.
-
Crytek
nagyúr
válasz
ricshard444 #27 üzenetére
Már nem érdemes ilyen vgakat venni.Majd inkább az új szériából.Addig bőszen várok.
-
Crytek
nagyúr
válasz
quaddamage08 #23 üzenetére
Ez a csikozás általában Vram hiba.Vidd vissza gariztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest