- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
gyáliSanyi #6562 üzenetére
Nekem simából zotac volt. Az is teljesen jó. Tuningot is szépen bírta. Mellesleg rövidnyákos, így elfér ott is ahol, a nagyobb testvérei nem és sok "komolyabbnak tűnő" konkurenssel ellentétben ennek fémből van a takaró lemeze is (a sokat dícsért dcII-es asus-oké nem, ami számomra némi csalódás volt Ti-re váltáskor..).
Plussz ha okos volt a tulaj vásárlás után regisztrálva a vga-t még 2 év garanciát nyerhetett a gyártótól. Ez sem utolsó szempont. -
otto1
tag
válasz
Szia!
Nekem MSI TF van, bedugtam a slot-ba 3 hónapja és működik. Én nem piszkálom, halk és hibamentes.
Most 52K körül megkapod a nagyobb webshopokba ajándék játékkal. (Batman: Arkham)
(csak, hogy ne legyen könnyű a választás)
-
Henker2
addikt
válasz
Szerintem a Gigabyte kártyái nagyon jók most és a hűtésük is kiváló. Ezen kívül az ASUS-t tudom még neked ajánlani, bár még kicsit drágább szerintem a Gigánál.
-
PandaMonium
őstag
válasz
gyáliSanyi #5896 üzenetére
Az, hogy a 2600 jobb lenne-e attól függ, hogy milyen programokat használsz. Én személy szerint inkább az arany középútba eső 2500K -t választanám és tekernék a szorzóján, de ha tényleg nem szeretnél tuningolni akkor szerintem a sima 2500 jó lesz mindenhez, még BF3 multihoz is bőven (nem kell ezeknek az ostoba tévhiteknek bedőlni, hogy azt csak a 3570K meg 3770K hajtja ki), én a FX-6100 -al nyomtam BF3 multit egy HD7870XT -vel régebben és legtöbbször könnyedén megvolt a 60+fps ultrán fullHD-ben.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Ha nem BF3 mulitzol akkor elég 2500 is bőven.
-
Alpachino
veterán
válasz
1080p-ben elégnek kell lennie....nálam egy Sandy I5@3.5GHz-en van alatta és egyik játékban sem tapasztaltam problémát, bár hozzá kell tennem, hogy egyáltalán nem multizom
-
marcusa
addikt
válasz
gyáliSanyi #5747 üzenetére
Az amit mi 53k-ért vettünk, az most is a legolcsóbb, de most 63,2k...
-
marcusa
addikt
válasz
gyáliSanyi #5712 üzenetére
Mondjuk az olvasottak alapján BF3 multihoz már biztos kevés lenne, de jelenleg nem érzem annak
-
marcusa
addikt
válasz
gyáliSanyi #5706 üzenetére
A procit nem monitoroztam, mert win8 telepítés óta nem telepítettem hwinfo64-et, de Crysis 3-ban végig 99%-on van a vga, ez azért jó jel.
-
marcusa
addikt
válasz
gyáliSanyi #5684 üzenetére
Persze hogy megéri!
Itt egy egész friss teszt:
http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GeForce_GTX_760_TF_Gaming/27.html
Itt közel 30% a különbség, nem beszélve a több Ram-ról és driver támogatásról. -
ricshard444
veterán
válasz
gyáliSanyi #5680 üzenetére
Akár így akár úgy megér +5k-t
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
gyáliSanyi #5680 üzenetére
Ezt lapozd végig: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Renault, Dacia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Tomato firmware
- Horgász topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Battlefield 6
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest