- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
batt
aktív tag
válasz
fsb1000 #5835 üzenetére
Lehet igazad van de sajnos vagy nem sajnos a jelen helyzet azt mutatja,hogy az amd veszteséges negyedévet zárt ismét! Profit helyet veszteséget termel! Az nv meg profitot termel! (hozzá tenném a mostani friss negyed éves pénzügyi jelentést még nem láttam) A következő pár sor elmélkedés és az én fantáziám szüleménye! Röviden az amd sok pénzt fektet az új technológiák kifejlesztésére és a gaming evolved játékokra! Az nv pedig a nem költi a pénzt és az előző szériából (600s) keletkező megmaradt chip-eket átmatricázva készlet kisöprést tart (700s)! (Igazából nem tudni,hogy mit fejleszt vagy csinál a háttérben az nv)
Egyben biztos vagyok nagyon sokan bedőlnek az amd remek promó hadjáratának és nem biztos,hogy megéri a sok kiadott pénz utólag majd nekik ! Nem tudom elhinni,hogy a nagy szoftver fejlesztő cégek valamelyik oldalra is állnának,nem érdekük! Úgyhogy nem lesznek itt gigantikus fps különbségek a két gyártó között csak fel van fújva az esetleges 5 fps eltérés! -
batt
aktív tag
Köszönöm szépen mindenkinek!
-
batt
aktív tag
Nem tudom vacillálok,hogy most száljak-e ki a 660ti ből vagy ne!?
Igazából nincs mi indokolná!gtx 760-ra való váltás szerintem felesleges ár érték teljesítmény arányba nem ér + 10-15k-t a váltás! természetesen nagyon jó árazása lett a 760 és a 770-nek nv-t nézve de nem 660ti váltóknak! szerintem!
gtx 770 lehetne még alternatíva de nem biztos,hogy + 40-50k megérne-e a ráfizetés úgyhogy most jelen pillanatban nincs teljesítmény problémám! (nem mellesleg átnevezett kari amibe nincsenek az új fjúcsörök,dx 11.1 .11.2 stb ami tudom most még hanyagolható mert nincs mi ami ki tudná használni de jövőre nézve mérvadó lehet!
Még 1 dolog ami jó lehet az a 660 ti sli nagyon lementek az árak és használtan és újonnan is olcsó lett! +55-60k ért amelyik játék támogatja persze Titán szintű teljesítmény!Vagy majd a 800-as seriára váltsak 660 ti ről talán abba már leszek újítások!
Nem tudom áááááááááááááááááááááá vélemény?
A tápom elvileg elég kellene,hogy legyen az sli-hez mert haveromnak is olyan tápja van mint nekem és két gtx 670-e van vele!
-
batt
aktív tag
Nagyon jó lett az új nv driver! Arma 3 -hoz is most jött patch de nagyon sokat dobott a játékon!
Arma 3 Alpha
Tombraider
World of Warplanes
Battlefield 3Nincsen bug!
-
batt
aktív tag
Egy barátom az egyik ismert nagykerben dolgozik és ö számolt be róla,hogy régebben nagy %-ba Giga alaplapok és vgak hibásodtak meg de ez mostanra a normális szintre állt vissza! Az msi g45 alatti alaplapokra igaz de vgaval no problem!
De ez persze nem biztos hogy fedi a valóságot!
-
batt
aktív tag
válasz
csabika0001 #3757 üzenetére
-
batt
aktív tag
válasz
belinho #3754 üzenetére
dx 10.1 esete most sokkal másabb mint a 11.1 itt az előzetes tesztek alapján (grid2) komoly gyorsulást hoz a támogatott hardvereken és nem csak egy shader-t és míg a dx10.1-nél nagy csönd volt és nem is lehetett hallani róla hogy jön rá játék vagy csak 1-2 próbálkozás addig tényként lehet tudni hogy nagyobb címek dx 11.1 be jönnek! Nem konkrétan a jelenről van szó mert még tényleg nincs ami kihasználná de kevesebb mint fél év és lesz! Battlefield 4 stb
-
batt
aktív tag
Nem vitát akarok kirobbantani,csak kíváncsi vagyok,hogy csak én látom ilyen tragikusan az Nvidia helyzetét?
Hozzá teszem 100%-ban Nv fan vagyok és nekem soha nem lesz ati-m! Még ha ez bátor kijelentés is,ez van!Iszonyatosan csalódót vagyok azzal kapcsolatban amit az NV művel!
Nemelég,hogy a 600 seria megjelenésekor dx11.1-nek promozta a kártyákat ,ami időközbe mézes mázasan meg lett magyarázva, hogy a microsoft szerint nem (hivatalosan) de szerintük igen!
De ,hogy még a 700 seriát is így adják ki és semmi újat nem hoz csak egy át címkezet 600 seria új biossal,ez már kicsit elkeserítő, főleg hogy az nv tudatában van,hogy a next gen ati-k jobbak a dx 11.1ben és nem lép semmit! Ami megadta nekem a kegyelemdöfést,hogy még csak be sem vásárol játékokból és sok olyan game jön dx 11.1 el amik nekem fontosak BF4! Tudniuk kellene hogy baj lesz (van) de lexarják és inkább le gyomnak a torkunkon 2 seria családot amik csúnyán elvéreznek dx 11.1-nél és maj szoftveresen emulálgatják majd a gameket! Szánalmas és csalódót vagyok! Vagy rosszul látom? -
batt
aktív tag
Srácok valaki Arma 3 alpha-val játszik? Kéne egy kis viszonyítási alap!
-
batt
aktív tag
válasz
szasanyi #3135 üzenetére
Szerintem elsőre tedd fel a mostani whql-t az a biztos és úgy is kb pár nap és jón az új whql!
Összességében nincs baj a béta meghajtókkal és nekem személy szerint nem volt bajom még béta driverrel!
Csak arra kell figyelni hogy ha új drivert raksz fel clear setup-ot válaszd (tiszta telepítés) ezt a driverbe telepítésnél a Costume nél tudod alul bepipálni! win8-nál különösen ajánlott!
-
batt
aktív tag
Szerencsére nekem se!
-
batt
aktív tag
Én is köszönöm szépen a válaszokat!
-
batt
aktív tag
Nálad mondjuk lehet táp is akkor!
A bajom nekem is az,hogy vagy nem akarták vagy nem tudták megmondani,hogy ez mennyire hat ki a kártya élettartamára úgyhogy engem kur...a idegesít! Nem olcsó kártya volt!
Vagyis retteghetünk,hogy a gari idő alatt ki jöjjön a probléma,legalábbis akkor ha tényleg anyaghibás a kari!
Még ha a gariba reprodukálni tudják a cicergést akkor is azt fogják mondani,hogy zavaró de nem befolyásolja a működést,így nem tudnak vele mit csinálni! !
De nem akarom elvenni a kedved és meg próbálhatód az ipon garit hátha szerencséd lesz! De írd meg mi lett belőle majd! -
batt
aktív tag
Szia!
Pont ugyan ez a problémám!
Ugyan az a karink és én is iponbol vettem!
Beszéltem már sajnos sok mindenkivel ez ügyben(msi vel, msi magyarországi szervizzel,ipon szervizzel stb!!Nekem azt mondták nem valószínű,hogy a kondi csinálja hanem valami a kártyán áram szabályzó tekercs vagy mi! (na jó most lehet valami új terméket találtam fel!
)
Nekem speciel Bf3 alatt nem csinálja de windows élmény index és az nv driverben!Ipon azt írta vigyem vissza és le tesztelik de sajnos ennek semmi értelme,mert 2 hétig agyon tesztelik majd a jól meggyűrt kártyát vissza adják,hogy semmi baja! Sajnos ez mást haverom tapasztalata Ip-el!
Úgyhogy én sajnos várom,hogy valami komolyabb tüneteket produkáljon és megy vissza gariba! -
batt
aktív tag
válasz
JoolsNOS #1950 üzenetére
Igen ez egy jó kérdés! Nekem is pár haverom "laptop begyárok" mondják,hogy feltettem a legfrissebb driver és ugyan az a verzió szám! Ami igaz is de nem ugyan az pl méretben sem! PL: 314.07 / 169.83 MB a noti verzió 215.58 MB és telepítésnél is érdemes a custom telepítésnél a clean install-t választani!
-
batt
aktív tag
válasz
papírzacsi #1941 üzenetére
most frissítettem a játékot és sokáig el sem indult a game kifagyott loading leavel-nél most meg nekem is ilyen a kép mint neked! Mi a fa.. van!
-
batt
aktív tag
válasz
marcusa #1927 üzenetére
Akkor én is örülök
Nekem a játék elején amikor a barlangból kijutva a füves szakadék szélén futok le kakkor többször is csinálta! Aztán nem sokra rá az exe leáll! Azért egy ilyen bughalmaz játékot nem, kellet volna kiadni! Jó sok játék kiadásakor szokott ilyen lenni de ez már durva!
-
batt
aktív tag
Öööööö Nektek az uj Tomb Raider ben van olyan grafikai bug hogy egy pillanatra elsötétül a kép és egy ilyen kor alakú spirált látok szivárvány színekkel? Ultimate grafon?
-
batt
aktív tag
Ez szép és jó de kérem szépen ne csináljuk már azt amit régebben az amd olyan játékokat optimalizálnak és mérnek teszteket róluk amikkel már nem sok mindenki játszik!
Most összességében nagyon haragszom az NV marketingre minden téren! Nem egy Olcsó kártyáról beszélünk és olyan érzésem van,hogy le vagyunk szarva de rendesen! Ez a world of tank és társai promóció is elég gáz!
-
batt
aktív tag
-
batt
aktív tag
válasz
Bjørgersson #1559 üzenetére
Szia!
Általában facebook-on van kint elsőre mint hír és csak később kerül ki az weboldalra!DE ma nincs! Nem minden szerdán van! Meglepetés!
-
batt
aktív tag
Volt valakinek ilyen probléma: Eddig minden jó volt egyszer csak kék képernyő majd alt+tab és akadozva lassan tudtam csak kilőni a játékot,amikor kilőttem akadt az egész rendszer újraindítás és most jó! Mi lehet ez?
A(z) deadspace3.exe program (verzió: 1.0.0.0) kommunikációja a Windows rendszerrel megszakadt, ezért a program leállt. A hibával kapcsolatos további információkért ellenőrizze a probléma előzményeit a Műveletközpont vezérlőpulton.
Folyamatazonosító: 1178
Kezdés: 01ce07e720c4b204
Befejezés: 4294967295
- System- Provider
[ Name] Application Hang
- EventID 1002
[ Qualifiers] 0
Level 2
Task 101
Keywords 0x80000000000000
Alt tab közben ki irt valamit a win de nem tudom pontosan mit! Valami olyasmi,hogy a dead space exevel nem tud kommunikálni a grafikus vezérlő! Valami ilyesmi!
-
batt
aktív tag
Nektek Dead Space 3-ban a vibráló lámpáknál vagy fényeknél nem ilyen pixeles kocka szerű a vibrálás?
Na jó ezt elég rosszul fogalmaztam meg de aki játszik szerintem tudja mire gondolok! legújabb whql driver!
-
batt
aktív tag
válasz
tamacsinator #1171 üzenetére
Azért írtam a sorrendet mert csak így tudjuk kizárni mi lehet a gond! Lehet nincs is szükség vissza venni a vga órajelét,mert csak a driverrel volt gond! HA szükséges akkor nem kell -135mhz-t vissza venni lehet elég 20-30mhz is ,próbálgatni kell addig amíg nem jelentkezik a hiba! Sajnos a 600 seriánál van (volt) ilyen probléma! Szerintem a turbo boost miatt!
-
batt
aktív tag
válasz
tamacsinator #1169 üzenetére
Tedd fel a drivert tiszta telepítéssel! Nézd meg van-e hiba ha igen az afterburner be a core clock (Mhz) T vedd le 200 mhz vel!
Szerintem az hogy nincs driver version azért nem írja mert túl új az nv driver!
A hőfokot is érdemes figyelni!
-
batt
aktív tag
válasz
tamacsinator #1165 üzenetére
[link] felrakod és 200Mhz-t vegyél vissza! Nézd meg,hogy van-e hiba ha nincs akkor nem kell ilyen sokat le venni!
Ja és remélem a driver felrakásnál a tiszta (clear) telepítést választottad?
Régebben volt vele gond?
-
batt
aktív tag
Bocsánat,hogy ilyen cinikus leszek,de én ezt soha sem fogom megérteni,hogy mért tessellátion nélkul vagy normálon teszteltek! Pont a lényeget kapcsoljátok ki! Azért tesztelünk ,hogy megizzassuk a gépet és egy pontosabb képet kapjunk a teljesítményéről! Különben mi értelme az egésznek?
-
batt
aktív tag
Nincs köze az új driverhez de nem tudjátok,mert van az hogy Windows élmény index tesztelése közben zizeg (cicereg) a videó kari és a driver ben is amikor állítok valamit és rányomok az alkalmaz ra akkor is egy pillanatra! Mi lehet? Játékokban nincs semmi baj!
-
batt
aktív tag
Kint van végre a 310.70 - WHQL ! remélem win8 alatt már jó lesz!
-
batt
aktív tag
Srácok valaki fel tette már az új MSI N660Ti PE 2GD5OC BIOS-t ?
Ha igen tapasztalat? -
batt
aktív tag
Ez sajnos vagy nem sajnos igaz,hogy az összes geforce mindig is gyengébb volt Msaa-ban DE pont ezért dolgozik az nv a Txaa-n! Ami szerintem jobbnak tűnik ,de ez úgy is a fejlesztőkön múlik mint kb minden! Amúgy meg szerintem is 2x-4x msaa nál nekem nem kell jobb! Az én szemem nem látja már a különbséget felette!
-
batt
aktív tag
Srácok én azt nem értem,hogy nézem a teszteket amiket linkelgetek és valaki mondja már el mért úgymond alap (""") beállításokkal teszteltek heavennel?
Így nem kapsz pontos képet a vga erejéről!Tessék a Tessellation-t extrem-re állítani meg anisotropy 16x-ra álltani!
-
batt
aktív tag
Azt majd idővel megtudjuk,hogy melyik technológia felé billen el a mérleg, de nem lett minden arany amihez az amd nyúlt! (DirectX 10.1)
PL az teljesen igaz,hogy a DX verziók az ati-nál voltak előbb elérhetők és sokkal később jelent meg Nv-n kártyákon,na de ez idő alatt,hány játék is jött ki?Ezzel csak azt akarom mondani,hogy leszek a jövőben mind a két oldalnak favorit játékai és szerintem ez nem olyan egyértelmű,hogy GCN felé megy 100%-ba a világ! (ezt senki sem tudhatja)
Mellesleg hány (GCN compute) játékról tudunk! Majd ha sorra jönnek ki akkor igazat adok!
Szerintem azt kell eldöntened,hogy most amilyen játékokkal játszol és melyik gyártó kártyái favorizálják! Azt kell venned! A jövővel szerintem meg kár foglalkozni! Lehet betör a piacra a via és főhet a feje az NV-nek és a ati-nak! -
batt
aktív tag
válasz
Maxtreme #181 üzenetére
Szia!
Az én tapasztalataim a következők!
Ha stabilitási problémákra meg TDR-re gondolsz akkor amiket olvastam és persze amit tapasztaltam,hála a jó istenkének nincs semmi ilyesmi! pedig volt 560 sima karim na azzal volt gond! Húzni szerintem sokkal jobban lehet és nem olyan érzéken mint a 560-as család!
A melegedés ügyben csak az Msi-röl tudok véleményt mondani!
Brutálisan jó 30% venti alapon 1100rpm 30fok
terhelve BF3,GW2 alatt 38-40% venti kb 1350rpm 45-47fok! (nincs tuning)Nem akarom el kiabálni de eddig szerintem jól sikerült!
-
batt
aktív tag
Aki esetleg Sli-be gondolkodik annak talán segítség ez a teszt!
-
batt
aktív tag
-
batt
aktív tag
"Ha nem értünk egyet akkor sincs semmi . csak akkor felesleges ilyenbe belemenned mert nem ismered a vita és a veszekedés közötti különbséget."
?????
Heee Nem is reagáltam!
De mind 1 azt hiszel és annak hiszel akinek úgy érzed!
Ha a többi tesztoldalnak nem hiszel az is a te bajod!
1-re viszont muszáj reagálnom:
"Abu már egy párszor érthetően leírta, hogy a külföldi tesztoldalak többsége régóta nem változtat a repertoáron"Nem kételkedem amit mond,de valahogy furi,hogy a nagy tesztoldalak akiknek oda kerül a plecsnije a videokarik dobozaira és ebből élnek,félváról vennék és nem tesztelnének rendesen! CSak a Ph!
Amúgy a rendesebb tesztoldalakon oda szokták írni,hogy újra tesztelték vagy csak copy past!
Én innentől nem folytatom! Mindenkinek szíve joga bármit hinni és venni!
-
batt
aktív tag
válasz
Hivatalnok #107 üzenetére
-
batt
aktív tag
válasz
Hivatalnok #105 üzenetére
Ebbe most nem mennék bele!
Nincs kedvem kapásból 10 oldalt linkelni!
De kb csak a ph-s tesztbe ilyen rossz az Nvidia!
Nagyon ati powa lett ,már szinte túlzás!De nyugodtan nézz egy anandtech,.techspot,bit-tech,techpowerup tesztet ami speciel 306 whql-el tesztelt!
-
batt
aktív tag
válasz
quaddamage08 #100 üzenetére
Szia!
Mert rossz a beállítás!
Neked extreme a tessellation és 8XAA-d, pont ezek zabálják a vidi karit!
-
batt
aktív tag
Csináltam egy kis vidi-t az msi karimról! UNboxing [link]
-
batt
aktív tag
560 ti 448-ról váltottam és nekem meg érte az a 20-25% teljesítmény plusz!
Főleg,hogy el tudtam adni a borderland 2-t ami hozzá járt és amúgy is olcsón jutottam hozzá,így nem kérdés,hogy kell nekem egy ilyen kari! (atiba nem szeretek gondolkodni!)Battlefield 3
Guild Wars 2
néztem meg eddig (bár sok időm még nem volt tesztelgetni)
Pozitív nagyon jó eddig !
Hűtés twin frozr III után nagyon jó a IV nagyon halk!
-
batt
aktív tag
Én is beléptem a club-ba!
MSI GTX660 Ti PE OC
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED TV topic
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Formula-1
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest