- Realme GT 2 Pro - papírforma
- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ghostmat #21372 üzenetére
Gyere át GTA 4 topikba!
Ilyen megakadásokról még nem hallottam. Elég háklis tud lenni a játék bizonyos konfigokon. -
Hatvan9
senior tag
válasz
ghostmat #21337 üzenetére
sztem próbáld ki másik lappal nekem is volt ilyen 9800gtx el giga p35 lapban nálam még cpu tunning miatt is visszaesett
sajnos ez a giga 1ik betegsége
és a logika alapján a sávszélességet inkább a lap adja nem a vga, de még driver probléma is lehet próbáld ki az új beta drivert 257.15 vagy bios frissítés -
Qru
MODERÁTOR
válasz
ghostmat #21288 üzenetére
Akkor nálad is az volt a hiba.
Ha legújabb játékokkal is játszol akkor a legfrissebbet érdemes ha csak bench-elsz akkor egy régebbit érdemes feltenni.
Nekem szintetikus tesztekben 730/1200. 735-ön is lefut de ott már kevesebb pontot ad, szóval túl van húzva, 740-en meg kifagy a teszt.
Játékokban viszont (bár ez játék függő is) csak 685/1050-en ketyeg teljes biztonsággal (értsd, ezen az órajelen egy játék se akasztotta még meg). -
megint én
őstag
válasz
ghostmat #21281 üzenetére
Haverom most vett egy 5770-t, és mit ne mondjak, nagyon őrülök, hogy NV-s vagyok
Olyan gagyi, már az is, ahogy a drivert felrakja... Egyfolytában kérdezget, meg minden, a Gamek alatt is a 260 stabilabb fps-t jelent... szóval erről ennyit! NV hű maradok! Alig várom a 465-öt... xD -
rup1u5
nagyúr
válasz
ghostmat #21250 üzenetére
Miért akarod lecserélni?
Nem vagy vele elégedett?
Nem hozza a kívánt teljesítményt a kedvenc játékodban?
Ha csak valami erősebbre szeretnél váltani akkor nem jó ötlet sem a 250 sem a 260 azon a felbontáson. Viszont ha kifejezetten NV barát játékkal ütöd agyon a legtöbb idődet, mint pl én akkor már van értelme elgondolkodni egy cserén. Akkor is inkább egy GTX 260-on.
Nálam pl az elmúlt időben így váltották egymást a kártyáim:
GTX 260 -> 4890 2Gb -> GTS 250 1GB
Leginkább GTA 4-et tolom és olyan szinten alúlteljesítette a GTX 260 szintjét (és az elvárásaimat) a 4890, hogy egy hét után el is adtam és vettem inkább egy GTS 250-et. Szóval nálam konkrét oka volt a cserének és nem is bántam meg. Teljesítményben sokkal jobb a GTS 250, GTA4 alatt, mint a 4890.
Ha nincs kifejezett játék ami miatt váltanál akkor én azt mondom, hogy inkább várj még és spórolgass pl egy GTX 465-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest