- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
sakal83 #15190 üzenetére
hát... előfordulhat... Crysis alatt eléggé izzad a gép.. ott minden hardver járatva van. Az a 450W meg annyira ki van centizve.... próbáld alapon, aztán kezd el tuningolni...de igen elképzelhető hogy táp
ha egy q6600 lenne mellette akkor egyből rávágnám,hogy táp, de igy azt mondom hogy 90%
nekem a 410es chieftec egy Q6600@3.6GHz és egy szénné rántott 8800 GTS-t hajtott... de mihelyst feljebb vettem a procit mindjárt behalt... egy 650es Corsair megoldotta a gondot... -
Laraxior
titán
válasz
sakal83 #15188 üzenetére
VGAtól nemigen restartol...legalábbis ha melegedés problémája van.. először elkezd szemetelni aztán utána ha nem megy lejjebb a hőfok akkor restart.
de a 3dmark nem veszi annyira igénybe a VGA-t mint egy Crysis.... van egy órajel ami teszt stabil,de azt nem tudod game-re használni... kicsit vissza kell venni...vagy nem árt a ventit is feljebb tekerni, hogy ne izzadjon szegény -
HSM
félisten
válasz
sakal83 #15149 üzenetére
Akkor refi 65nm.
Szerencséd van akkor, gagyi kari áron kaptál egy frankót.
(#15147) schwartz: Lehet, pár refit is kiszórtak sinergy edition néven.... Jól meg fog lepődni, ha később valaki refit vár, de valami más lesz a dobozban... (Az a kéknyákos csoda, a Zotac galériájából...)
(#15148) Zájec: Nem panaszkodom, nagyot néztem, mikor húzom a memória csúszkát, 1250 megy, 1280 megy, 1300 megy, (Itt közben már az járt a fejemben, miaf*szez, ddr4 titokban? A GDDR4-es 3870-em is kinyúlt anno 1300-on...
) 1320 megy, 1340 megy, 1360 szemetel.... Aztán egy egészséges mozdulattal visszahúztam 1350-re, vígan ment....
A 750-es GPU se rossz, bár a shadertől nem szép, hogy 1540 magasságában egyből hibázzon, de 1530-on úgy tűnt hiba nélkül ment.
Szóval ezzel a karival igencsak elégedett vagyok, jól jött nekem, hogy a régi jóminőségű karikat diszkont áron kiszórják.... Aztán majd jön a későnjövőknek a hidegzuhany az új refikkel.... -
HSM
félisten
válasz
sakal83 #15144 üzenetére
Ez fura... Ipon szerint a kari típusa [link] "ZOTAC ZT-X26E3KA-FDR" A Zotac szerint ez a kari így néz ki: [link] Viszont ez nem a 65nm-es referenciakártya, amit a GPU-Z kép sejtet, hanem valami más... De akkor micsoda? Neked így néz ki a kari? (A hátulja ilyen csupasz, kék színű [link], vagy egy plussz fémlemez van rajta [link]?
Ahogy nézem itt a galériát, a sima Zotac a régi 65nm-es refi, az picivel drágább, meg van ez a Sinergy 45-ért...
Meg hát az AMP! de az más világ....
Hmmm.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Akciókamerák
- XPEnology
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Bestbuy játékok
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma! 2x16Gb DDR 5
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest