- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #5056 üzenetére
Nehéz bármilyen összehasonlítás, mert multiplatformok nem igazán jönnek wiiu-ra. Az utolsó komolyabb az ac4 volt, abban a DF elemzése szerint az x360-ps3-wiiu verza megegyezett. Ezen kívül meg vannak a nintyex játékok, amik artban és gamepkayben betonkemények, de technoban kb ubiart szint. És akkor ottvan a "mire LEHETNE elég", ami irreleváns addig, amíg azt nem hozza ki belőle valaki. Amit eddig kihoztak belőle az prevgen szint. Ha valaki techno miatt venné, ne tegye. A nintendo soha nem szólt erről.
-
törölt tag
Imádom a ninty játékait, és nem us láttam mindent ami volt wiiu-m, de ez félúton a generációk között azért barokkos túlzás. Amit tud, az egy jó x360 szint, egy centivel nem több. A játékok lényegesek, nem a gép.
-
törölt tag
válasz
horkovy24 #3908 üzenetére
Néha azon játszom, és arra viszont nagyonjó. Nem butaság a létezése, inkább a felhasználásával van bajom, meg annak az inkozisztenciájával. DKCTF-ben pl. megőrülök attól, hogy ha tv játékra van téve, akkor hang sincs a kontrolleren füleskimenetén. Miért nem lehet ezeket a funkciókat egyszerűen globális beállítássá tenni?
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
PandaMonium #3653 üzenetére
Jajdehogyis...kvázi semmi köze a streamelésnek az egészhez. Az eDRAM nem framebuffer, és a texturákat nem abban "tárolja". Az encoder meg dedikált hw benne a gpu-ba. Ha nem használod sem szabadul fel semmi, csak egy minimális ram. Semmi köze az egész témánakl az eDRAMhoz.
Az ilyen típusú live encoding a pécé világban már jó ideje elérhető, hivatalosan nvidiákon gpu leképzésben (Shadowplay) úgy, hogy nem dedikált hardveren fut, mégis alig fogja meg a gpu-t (cpu-ból valóban bivaly kell, mert a mai cpu archtekturák nagyon rossz hatásfokkal végeznek ilyen típusú feldolgozást). De hogy messzebb ne menjek ez ma már mobiltelefonokon is elérhető, illetve vannak direkt erre kihegyezett fpga-k, ill. azokra épített kicsi eszközök. -
törölt tag
válasz
slick-adam #3236 üzenetére
-
törölt tag
válasz
slick-adam #3233 üzenetére
Hülyevagyok. Limitedet vittek...(szerintem, de oda sem mertem nézni
)
-
törölt tag
válasz
slick-adam #3225 üzenetére
Ne is mond, pont előttem vittek szpesölt, fájt a szívem érte, de nem lehet ezt, annyi játékot kell még megvennem, valahol meg kell fogni a kiadást. Norbi pont ma intézett 3d landet is, köszi itt is!
Télleg Norbi ha itt jársz büdösfalván, dobj már egy üzit, egy bambira meghívnálak! -
törölt tag
válasz
slick-adam #3024 üzenetére
Igen, az vilinger, de sajnos ez oly sokat nem számít. Mármint valóságosan. A hangerőhöz még ha szorosan össze is függnek, nem sok köze van. A WiiU alig fogyaszt, de az állandó lemezpörgettyű miatt hangoos. A ps4 bár nem fogyaszt sokat, az ótvar notebookhűtés miatt szintén hangos, a pécém meg ami sokszorta többet fogyaszt mint ezek együttvéve, gyakorlatilag hangtalan ezek mellett. Cserébe nagyobb is. Jóval. Sokkal
-
törölt tag
válasz
slick-adam #3021 üzenetére
Mondom, rossz az értelmezésetek. Itt arról van szó, hogy nyilván a média(fogyasztás/szolgáltatás) lufaszt fogyaszt, viszont jó sokat használhatják erre. Minthogy az is meglepő, hogy a standby az éves energiafogyasztás 30-40%-a, ami kb annyi jelent, hogy az bekapcsolt ideje nagyrészében lufaszt se csinálnak a nextgen gépek. Amit meg tudok érteni
-
törölt tag
>úgy pedig jóval többet fogyaszt, mind egy direkt arra kitalált hardver (pl Apple TV)
A "média" itt nem feltétlenül csak a fogyasztást jelenti, a nextgen már nem csak fogyasztja, szolgáltatja is a médiát. A twitch élő adásainak közel a felét a ps4 és XO userek élő adásai adják, amik sokszor nem is játékok, hanem ilyen random vcastok.
Egyébként meg szerintem rosszul értelmezitek, itt a felhasznált energia időarányos részéről van szó, azaz nem arról, hogy ennyit eszik (Wattban) médiára, hanem az elhasznált éves energia ennyi százaléka média.
-
törölt tag
válasz
slick-adam #3017 üzenetére
Amíg falimalacról mennek, és nem akkuról, a tökömet sem érdekli mennyit fogyaszt bármelyik is
-
törölt tag
válasz
PandaMonium #2979 üzenetére
Rendszerarchitekt ismeret kell, nem ISA ismeret. Sőt, az ISA kvázi irreleváns, lévén ma már alig-alig használnak asm-et*, a gcc meg arra fordít, amihez van lib...
/* akinek meg van proci szintű ismerete, annak meg ez nem probléma. Szélsőséges példa, de a cellen a ppc volt a legkisebb szívás, mert a spe-k nem kötődtek a ppc-hez (ISA-élig) semennyire. és azokkal volt a legtöbb szívás.
// ja igen, konzoloknál az apik szintén nem kötődnek ISA-hez. Vagyis nem konzoloknál, hanem mindenhol
csak konzolokra ez azért főleg jellemző, mert mindenre van scenario. Volt is annó fejvakarás mindenhol, amikor lencsvégre kapták a microsoftot, hogy kamionból pakolják ki a g5-ös powermacikat, amiken windowskernelen futott az xboxsdk
-
törölt tag
válasz
PandaMonium #2975 üzenetére
Az, hogy épp milyen ISA-re épül, semmit nem jelent az optimalizáció szempontjából. De nem is teknó baj van a kínálattal.
-
törölt tag
válasz
InterFox #2966 üzenetére
Hát izé...én a ps4 mellé (meg a pc mellé, a ps3 mellé, vita mellé, stb.) nem HELYETTE vettem a wiiu-t. Majd ha lesz egyszer értelme, megint veszek ps4-et, de ezek a platformok mellett, figyelemve véve a játékok minőségét és árát zéró értelme volt megtartanom. Vagy 2 hónapja be sem kapcsoltam.
-
törölt tag
válasz
InterFox #2964 üzenetére
Minőségi exkluzívokra(szórakoztatásilag, nem csak grafikailag). Nem 6 hónap után használható rendszerre. Az igért featurökre, és játékokra. Nem demo driveclubra, és nem ótvar játékokra a psnplus előfizetésemért. Nem elmebeteg játékárakra, de legalább a multlipat címeknél nem.
Az egész ps4 érának az egyetlen haszna az volt, hogy vettem hozzá egy gold wireless headsetet, amit nagyon szeretek, és hálisten tudom használni a pécéhez, a wiiu-hoz, és a 3ds-hez is. Imádom -
törölt tag
válasz
InterFox #2959 üzenetére
LOL
Nem volt egyszerű youtubeon összehozni, de sikerült
Fanbojok... -
törölt tag
válasz
InterFox #2953 üzenetére
Az eladásoktól jobb lesz a felhozatal?
Az. Fos. Kettőt vettem a ps4-ből. Egyet sem kellett volna. Az exkluzívok minősége a bányászbéka segge alatt. Ótvar techdemók egy alig középszar hardveren. Ha minőségi exkluzívot akarok nintendot veszek. Ha meg teknót, ahhoz meg pécét. Ezek meg ott a ms-nél és a sonynál jó érzékkel ötvözték a rossz tulajdonságokat, amit megkoronáztak a nevetséges játék nyitóárakkal. A nulladik perctől voltam előrendelő a ps4-re (2013 június). Ma már csak röhögök az egészen. -
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2947 üzenetére
Egyébként az tény, hogyolyan starta biztos semmi szükség nincs, mint a currgennél. A marketing meg a viszonylag alacsony ár megteszi a hatását, viszik a ps4-et, mint a cukrot, közben a játékfelhozatal meg trágyalé, nevetséges árazással. A nintendonak nem kellene ezt az utat követni.
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2947 üzenetére
>Hivatalos megerősítése nincs az ominózus pletykának, ha egyre gondolunk.
Vette itt a fáradságot valaki, hogy a cikket elolvassa? Itt nem pletykákról van szó, hanem találgatásokról arról, hogy Iwata vajon miért beszél a következő konzolról bármit (pláne azt, hogy gőzerővel fejlesztik, ami önmagában nem hír, inkább a nyilatkozat ténye érdekes), ha a következő mondatában a (esetleg leendő)wiiu tulajdonosokat nyugtatja. Semmiféle pletykáról nem volt szó. Találgatásokról volt szó.
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2944 üzenetére
Mivel váltanák le?
Nem pont az a bejelntés volt a vitaindító, hogy az új konzolt a wiiu kiadásakor már fejlesztettêk?
Szóval eddig az egyetlen érv amellett, hogy miért kellene valamit piacon tartani, ami nem hozza a számokat az volt, hogy eddig is ez volt az eljárás. Ezen kívül meg látok egy csomó szerintemet, amit én alapból remélemre fordítok -
törölt tag
válasz
#20844032 #2941 üzenetére
Egyébként most sem értem hogy jön ez az egész ide. Nem 3-4 éves ciklusról beszéltem, csak arról, hogy ha 3 év alatt nem tehető sikeressé a wiiu, akkor tovább kell lépni. Sikeres konzolból nyilván addig kell a pénzt taposni, ameddig lehet. De egy sikertelen eszközt totál felesleges piacon tartani, pláne flagshipnek.
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2934 üzenetére
Valszeg ők ütik a legerősebben a dobokat, hogy valamit tenni kéne.
-
törölt tag
válasz
#20844032 #2930 üzenetére
Egyébként eklatáns példának ott a microsoft: beleszálltak a konzolbizniszbe, 4 évig vért pisáltak egy rossz(ul bevezett) konzollal, majd egyik napról a másikra kidobták, kijöttek egy bitang géppel, és megcsinálták vele az egyik legerősebb brandet. Ehhez képest itt most mindenki azt szajkózza, hogy a ninty betonozza be magát 7 évre a mocsárba, mert ez az iparági szabvány, és másképp ez nem lehet.
Dehogynem -
törölt tag
válasz
Mister_X #2920 üzenetére
>játék meg csak akkor lesz, ha van egy kritikus tömeg.
És kritikus tömeg hogy lesz játékok nélkül?
Arról nem beszélve, hogy a konzolt már rég nem a konzolgyártók fejlesztik főleg. Ugyanaz megy mint a szoftvereknél: összeszedik middlewarekből. Lefektetik a kívánalmakat, és aki időre/pénzre szállítani tudja a saját architekturájából azt, ami azt a legjobban lefedi, az szállít. Az amd a gcn-t rohadtul nem a currgennek találtak ki, de ők most szépen hasznosítják. Már a sony sem állt neki saját szilíciumnak a konzoljához, először a brand történelemében.
Annak szajkózása, hogy miért kell úgy csinálni mindent, ahogy eddig pont oda vezet, ahova az eddigi modell: sehova. Pontosan erről van szó: paradigmaváltás kell ahhoz, hogy más végeredmény szülessen, mint az elmúlt években. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz
mirci18 #2908 üzenetére
Ez a "bizalom" egy maroknyi embert érdekel maximum. A samsung elad minden negyedévben százcsilliárd telefont úgy, hogy a vevők pontosan tudják, hogy egy fél év múlva értékvesztett kifutó modell lesz. A személyes preferenciáid ne akard a világra kivetíteni, mert az nem így működik
-
törölt tag
válasz
mirci18 #2897 üzenetére
>mert ha ősszel megveszem akkor mit ér már az jövőre.
Hol mit ér? Értelmezd már nekem. A használtpiacon? Eladod? Vagy neked mit ér?
A konzol nem befektetés. Ez csak viszi a pénzt. Cserébe ad szórakozást. Akinek ezzel gondja van, az keressen magának inkább valami más/olcsóbb hobbit (bár minden hobbi meglehetősen drága).
Ha kiderült, hogy lesz új, eladod, és megveszed az újat. Vagy megtartod, ha szeretnéd. Ennek a "mit ér"-nek a világon semmi értelme. Most sem ér szart sem a használtpiacon, és még eladhatatlan is.
Én szeretném ha lenne új. Olyan, amit visznek is. Ha viszik, készül sok játék. Ennyi. Pénzbe kerül, igen. A többi konzolom is pénzbe kerül. Evvan. Jó lenne, ha lenne egyetlen olyan gép, amivel minden tartalomhoz hozzájutok, nem kellene ugyanazt az elektronikát megvennem ötször-hatszor, de nincs ilyen. -
törölt tag
Én boldog lennék, ha 2015-ben új konzol lenne. Csak legyen visszafelé kompatibilis, és készüljön rá több ninty játék, mint a U-ra, vigyék, mint a cukrot, és én már be is szálltam, és nem nagyon tudnak olyat árat mondani, hogy ne day1 vétel legyen
/najó,a visszafelé kompatibilitás annyira nem fontos, de jó lenne, ha nem kellene ennyi gépet tartanom.
-
törölt tag
válasz
Alba Game #2827 üzenetére
Megoldás: vaterafutár. Olcsó, 50k-ig értékbiztosított, a fogadó értesítést kap feladáskor, a küldő felvételkor, azaz nincs kérdés meg mellébeszélés.. És mivel a posta csinálja, minden postán működik (illetve a küldő és fogadó oldalon posta és háznál minden permutációja
). Otthon kitöltöd az onlány adatlapot, kinyomtatod a menetlevelet, a postán már csak le kell adnod. Az egész kényelmesebb és jobb mint a sima postai küldés. És nagyrészt olcsóbb is.
-
törölt tag
válasz
mirci18 #2811 üzenetére
Szaldj fel a harverpróra, meg fogsz lepődni
Én amit lehet megveszek használtban. Bukjon rajta más, én nem az örökkévalóságnak veszem, meg a polcnak
Az újrajátszásra semmi esély nincs, több a játék, mint amire időm lenne valaha, és akkor hol vannak a régi pótolandó játékok...
-
törölt tag
Én nem a konzol névválasztásban látoma problémát, de igen. Az iparág baja ma az, hogy a köznyelveben az androidos randomszar is meg a donkey kong név is a videojáték halmazban szerepel. Közben felnőtt egy generáció, aki csak annyit érzékel, hogy a donkey kong nevet nem találja meg a randomtelefonos sztóron, így lassan ismét kikerül a halmazból, bele a gödörbe. Vissza kell helyezni minden portékát az őt megillető helyre a polcon, és minden rendben lesz. Én látok potenciált abban, amikben most gondolkodik a ninty.
-
törölt tag
válasz
PandaMonium #2797 üzenetére
Te szoftverkiadókat emlegetsz, én meg platformholderekről beszélek. A valve vagy a blizzard nem fog neked konzolokat csinálni exkluzív címekkel. vagyis a valve épp csinál valamit, de azt jobb lenne, ha nem is csinálná.
Mivel rengeteg pénz fordul meg az iparágban, nyilvánvalóan vannak olyan pontok, ahol komolyabb profitot is realizálnak, csakhogy nem ott terem meg az iparág. Ők csak leveszik a sápot, és tolják azt az 1-2 vonalat, amiben jók. Ezek ráadásul nagyon nem kötődnek konzolhoz, mégkevésbé nintendohoz. Én én őszintén szólva nagyon nem szeretném ha blizzard lenne a nintendóból, vagy akár multidrogot kezdenének gyártani az ázsiai piacokra. -
törölt tag
válasz
PandaMonium #2793 üzenetére
Dögrováson van az iparág. Nem jó üzlet ma a videojáték. Tetszik-nem tetszik ez van. Ki kell bekkelni. pont annyi kiadott címmel, hogy ne vigye el az üzletágat, de ne is feledjék a gamerek. A sony és az ms előrefelé menekül, de most világosan látszik, hogy belerobognak a falba.
Az fog talponmaradni, aki meg tudja vetni a lábát kínában. Ehhez viszont ma egyiknek sincs igazán terméke (esélyesebb valamelyik android alapú rendszer, ez az amazon féle szutymerák, vagy tudomisén). -
törölt tag
válasz
PandaMonium #2793 üzenetére
A wii eladások volumenben az első 2 évben nőttek a legnagyobb mértékben. És a 4. év végére borult bele a szakadékba.
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2791 üzenetére
Nyilván ki kell esnie. Vagy akár többnek is. Nem derült ki más, mint hogy túlhízta magát az iparág, de fenntartani ezt így nem lehet. Majd a piac ezt is, ahogy mindent lerendezi. És benne van a pakliban, hogy mindenki menni fog. Az ms-nél hónapok óta pletyka téma az xbox részleg eladása (BG nyiltan kimondta, az új CEO, Nadella sem zárkózott el tőle). A sonynál is óriásiak a bajok, az egész 2014 másról sem szól, csak a belsős stúdiók leépítéséről. A ninty...hát tudjuk. Kb az látszik, hogy a most piacon lévők minden rosszul csinálnak. Szerintem ez a generáció lesz a vízválasztó. Tennék egy nagyobb összeget, hogy legalább az egyiknél már ezt követő nem lesz, de inkább kettőnél.
-
törölt tag
válasz
horkovy24 #2761 üzenetére
Nem úgy mint PS4-en egy egyszerű gagyi multiplatform cím is 17990-forintba kerül pfffffffffff nevetséges!
Ha drágállod, nem kell megvenni első nap. 1 hónap után 9-10-ért megveheted használtban, legyen szó bármiről. WiiU-n viszont a használt játék kereskedelem gyakorlatilag nem létezik. 1-2 felbukkanó olyan játék van, amit meg is vesz az ember szívesen, de azok is a bolti ár alatt alig, 1 évvel a megjelenés után. Ez maximum a gyűjtőknek jó, én viszont nem gyűjtöm a játékokat, mert előreláthatólag a nyugdíjasévekig nem lesz időm újrázni a játékokat. 1-2 kivétellel, azokat viszont megveszem újra is, persze csak ha van élő használtpiac.
Nagyon tetszenek a wiiu, illetve egyáltalán a ninty játékai, mindig is szerettem őket, de nem tudnám egyetlen platformként használni. Mondjuk semmit nem tudok egyetlen platformként használni, ezért is van egy vagon konzolom -
törölt tag
Úgy sejtem ezt itt nem illik, de hátha nem leszek kivágva érte: van egy sm3dw-m amit szívesen csrélnék dkc:tf-re, vagy eladó ha nincs más
-
törölt tag
Nem. Rádióban hallottam.
Melyik része bánt? A ps4?Ps4-en killzone multi pályatöltés közben sem screenshotot, sem menüt, néha mégg kikapcsolni sem lehet a gépet, és ez egy példa a százból. Namost azt azért érdemes tudni, hogy a játékok stabilitási és biztonsági okokból az os-től izolálva egy virzuális rétegen futnak. Ebben semmi csoda nincs, ez így volt már a ps3-ban, és az x360-ban is. Ergo olyan nincs, hogy egy appot (kz) multitaskig szempontjából rosszul készítenek el, az appnak ehhez semmi köze, ő a maga homokozójában él. Vagyis így kellene ennek működnie, csak az implementáció nem sikerült valami jól
-
törölt tag
válasz
Alba Game #2716 üzenetére
Ez oké, ez rendbenvan. Nemcsak a grafika fejlődött, hanema szolgáltatások is. Ez így totál rendben van. Annyival egészíteném, hogy a konzolok esetében ez azért eddig elég lassú volt. '99 környékén már tombolt a multigéming pécén, ehhez képest evvel ipari szinten a 360-ps3 párosig várni kellett. A multitasking máig nem jó, ps4-en konkrétan rettenetes, xone-on tökéletes, de rengeteg erőforrást visz el a két OS párhuzamos futattása.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
slick-adam #2699 üzenetére
Szidást...azok szidják akinek nincs. Ên dícsérem őket. Azzal, hogy adom nekik a pénzt
Egyébként annyira nem olvastál vissza, hogy amibe bekapcsolódtál, az a téma a ps4-ről szól prevgen-nextgen viszonylatban, de itt már mariokartot akarnak rajtam számonkérni, mert mindenki az őt érdeklő részt olvassa el -
törölt tag
válasz
tariattila #2701 üzenetére
Én meg azt nem látom be, ettől még miétt ne lehetne opcionális. Én nem fogok rajta ketten játszani. Tévéből is van egy rakat itthon.
-
törölt tag
válasz
slick-adam #2695 üzenetére
A wii-t adom, említettem is. A ds-t nem. 30 évvel ezelőtt is voltak két képernyős játékaim, ahol nem csak a-b pálya volt, hanem az egyik additional,vagy minijáték. És én nem látom a két kijelző lényegét, HISZEN egyszerre csak egyet tudok nézni. Akkor meg nem mindegy, hogy az fizikailag egy, és azon cserélem a tartalmat?
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2692 üzenetére
Tehát szebbek lettek. Igen
-
törölt tag
Egyébként valszeg ott hibázott a dolog, hogy mindenki úgy áll hozzá, hogy ez valami édibédi kis h&s utánzmány, kissé gyengus sztorival, erős arttal, csak elkefélték a gameplayt, ezért játszhatatlan, pedig az egy kőkemény hardkór cucc, ami szándékosan van ilyen gúnyába öltöztetve, csak rohadtul meg kell tanulni játszani, és ebben hasonlít is a nintendo sajátjaira.
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2688 üzenetére
Nem, nem ilyenre gondoltam. A grafikán kívül amiben több az mk8 és a 64 az nem a technológiából fakad, hanem az ötletekből. Én arra gondolok, hogy a grafikán kívül a technológiai fejlődés, a technológiai lehetőségek nem tett hozzá érzékelhetően a játékokhoz. Talán az egyetlen terület a wii irányítása volt, de abból a lufiból is kiment a levegő mára, hiába erőlteti a MS.
/egyébként a mk64-el lassan inkább a 20 évbe nyalunk bele
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
#20844032 #2685 üzenetére
Egyébként ha visszanézem az elmúlt 15 évet, én a grafikai változások kívül semmilyen fejlődést nem tapasztalok a játékoknál. Megjelent időközben az alapszintű fizika a játékokban, de ezt is inkább a grafikához sorolnám, nagyon kevés játék épít valóban a fizikára. Nem lettek komplexebbek, kiterjedtebbek , a játékidők is inkább rövidültek mint nőttek, nem történt ugrásszerű fejlődés az AI-t tekintve, és túl sok újdonság sem jelent meg a gameplayben, inkább csak a trendek változnak. Milyen változást várnak akkor a játékosok két generáció között?
-
törölt tag
És az előző generációról történő felhúzás esetén az objektumnok száma/komplexitása nem nő? Az nem a grafika felhúzása? Dehogynem...minthogy a pécés setup is ezt teszi, többek között. LOD-ról gondolom hallottál már.
A resogun voxeles, azt ne keverjük ide, nincsenek textúrák, a knack meg sajnos úgy szaggat, mint a rohadalom (pedig nagyon jó game).."párhuzamos feldolgozás" - így működik, a pécés grafkarik is párhuzamosan dolgoznak sok-sok shaderen.(a ISS asszinkron compute-based particle rendszerét ne keverjük ide, az egy spéci eset, nem jó mindenhova/mindenhol). Alapvetően ezekben a konzolokban nincs olyan feature, amit egy pécés grafkari ne tudna megoldani bruteforce, maximum -bizonyos esetekben- nem olyan hatékonyan, de ez teljesítménnyel kompenzálható, minthogy kompenzálva is van.
Attól, hogy egy játék motorjának az alapját egy előző generációban már használták, és arra építik fel az új architektúra kínálta lehetőséget, ezt teljesen alap dolog. Nincs is értelme nulláról elkezdeni bármit, mert nem e motor megírása fog rohadt sokáig tartani, hanem a tooloké.
Itt a prohardveren a témában nagyon sok cikk jelenik meg, amik nagyrészt félrevezetőek mégha szakmailag kb helyes is, és a userek teljesen hibás végkövetkeztetéseket vonnak le. -
törölt tag
Mehetne, ha nem ragaszkodna a kontrollerhez. Kiadhatnák prokontrollerrel is, értelme nem sok van a kijelzőnek amúgy sem, alig használja valami, ott is inkább csak kényszer, de én pl nem szeretem levenni a szemem a tévéről, és nem hiszem, hogy valaha fogom tv helyett használni. Aranyos, meg ügyes, hogy ezt így megcsinálták, de ez bőven elég lett volna opcionálisan is.
-
törölt tag
válasz
Alba Game #2536 üzenetére
De éppen ez a lényege: a Deus Ex atmoszférája nagyon erős, egy cyberpunk rajongót már a körítés behúzza teljesen. Vagyis épen ez az, amivel kiemelkedik a tömegből, mert a többi része valahol egy jó átlagot hoz, és nagyjából ugyanez elmondható az SC-ről is: sam fisher munkásságának rajongói habzó szájjal fogják végiglopakodni, de nem a gameplay miatt, abban ugyanis az első sc óta nagy változás nincs, inkább csak akciódúsabb lett, ami pont nem lenne célja, dehát a trend az ez.
/amúgy küldtem privit
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest