- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Brasco31 #5582 üzenetére
Köszi, majd este megnézem, de szerintem nem ez lesz, mert amiket letöltött, láthatóak a főmenűben. Vagy letöltötte és törölte? Megkérdezem majd tőle.
A MK8 a download managementben látszik, azzal az üzenettel, hogy a főmenűben ott van a játék, indítsam el onnan. De ott nincs.
A regisztrált játékokhoz a wii u által letöltött adat sem a download managementben látszik, hanem a system settings egyik alpontjában... -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Brasco31 #3298 üzenetére
Össz eladás alapján állítják össze a listát, gondolom a Mario Kart 8+Wii U Bundle verziók is benne vannak. Mindenesetre nagyon szép eredmény egy "halálraítélt" konzoltól, lehet mutogatni, hogy van élet a Nintendo háza táján is.
g@bo: Az publikus, hol lehet ennyiért megvenni? Ahol én nézegettem, még mindig 60 fölött van a legolcsóbb változat is.
-
Alba Game
tag
válasz
Brasco31 #3226 üzenetére
Nem tudom, ő e az ?! Van sok más Norbi is, gondolom. Annyira nem ritka név. Ha meg mégis az, akkor csókoltatom. Egy krokodillal...
(amúgy AZ a Norbi szombathelyi, szóval ... )
Kicsit még mindíg azon kattogok, mi legyen az MK8 mellé. NSMBU, Pikmin 3 és Wii Party U a legsanszosabb. Nah, alszom még rá néhányat és kiderül.
WD -ról: bár itt ketyeg mellettem a PS4, de én is megvárom vele a WiiU verzát. Vagy ideiglenesen beszerzem (FB -n van 16k -ért alap verza bontatlanúl) és a trófeák miatt csapatom. Sztem azért (is) csúszik a WiiU verza, hogy a GTab -ra optimalizáljanak amit tudnak. Pl a hekkelést is. És akár némileg át is gyúrhatják. Elég soka kritizálják is azt, hogy a game egyik alapvetése ilyen kis eccerűcskére sikeredett. A DeusEx3 hack-rendszere komolyabb volt.
Amúgy cimborám tolja PS4 -en. Napokig panaszkodott az autós részek rettenetes irányíthatóságára. Aztán megszokta, de persze ezek után sem az igazi - szerinte. Összefoglalva a véleményét: a játék egy alaposan összegyúrt GTA-FarCry-DeusEx-MGS "massza". Nála egy vastag 8-as. Multiját nem próbálta még. Ha lesz némi "első-kézből-infóm", persze megosztom veletek. -
PandaMonium
őstag
válasz
Brasco31 #2462 üzenetére
Nekem is van összehasonlítási alapom és őszintén szólva az ujjlenyomatok egyáltalán nem zavaróak, a gépet nem fogdossa sokat az ember a kontrolleren meg nem látszik (talán az érintőképernyőn egy kicsit, de az meg ugye mindkét gépnél ugyan olyan).
Ami inkább gond a feketénél, hogy nem minden ronggyal szabad tisztítani mert sok karcolja a felületét (a fehérnek is csak azon nem látszik annyira mert az inkább matt színű mint lakk). Mikroszálas ruha vagy valami sima felületű rongy ajánlott, pl. szemüvegtörlő. Papírtörlőt és társait viszont érdemes kerülni mert meglátszik. -
Devil198909
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch Lite + Dark Souls + 64GB + Gyári tok + Skull&Co Gripcase
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest