- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shepard
tag
válasz
Bad Pritt #11403 üzenetére
Egy kis [szösszenet], ha esetleg bővítésre kerülne sor.
-
ayo
veterán
válasz
Bad Pritt #11394 üzenetére
Mindig ilyen hullámokban van az eladás, de szerintem mivel jön az új konzol és sokan kiszerettek belőle tuti lesz még jó fajta deal.
színben annyi, hogy egy-két plusz kiegészítőt kapsz (nem fontos) plusz nagyobb a tárhelye, de az szinten lényegtelen, hiszen usb-n keresztül bővíthető...szóval inkább az a kérdés mennyire szereted a feketét
-
japunk
aktív tag
válasz
Bad Pritt #11387 üzenetére
Szia,
Sajna az akciókra nem emlékszem de hátha tudok másban segíteni. Ha csinálsz egy accountot akkor az lesz a Nintendo ID-d, a Mii az pedig a saját kis élő avatarod. Be tudsz lépni egy 3DS-en és egy Wii U-n is egyszerre a saját NNID-ddel, nekem is így van, kivétel ez alól, hogy ha kettő ugyanolyan gépre (pl. 2 Wii U) szeretnél belépni, mert az nem lehetséges.
Jó játékot!
-
-
n000rbi
senior tag
-
n000rbi
senior tag
válasz
Bad Pritt #11325 üzenetére
Itthoni híresebb konzolüzletek nem fognak hamisítványt árulni, szóval simán veheted. MM-ben ki kell fogni, nemrég ismét forgalmaznak Nintendo termékeket (én akkor vettem a Deluxe pakkomat tőlük, amikor a kisöprés volt, kemény 45 ezret fizettem
)
Nekem egy helységben van a WiiU a routerrel, így nincs gond vele.
-
n000rbi
senior tag
válasz
Bad Pritt #11323 üzenetére
A Pro kontroller talán egyetlen hibája, hogy a ravaszok nem analógok, egyébként nekem az egyik kedvenc kontrollerem (ja nem is rezeg, de ez különösebben nem hiányzik róla)
Az üzemideje mindent agyonver, hónapokig is kibírja egy töltéssel. Arra viszont készülj fel, hogy nem lesz egyszerű (vagy olcsó) szerezni egy eredetit (ebay-en sok a hamisítvány, azoktól óvakodj)Mario Kart-ra, platformerekre, ahol nem kötelező a gamepad, szerintem a legjobb választás.
-
-
Alba Game
tag
válasz
Bad Pritt #3749 üzenetére
Az accountot feltörik ??? Mégis hogyan ? Ha már annak kevés esélyt adsz, hogy a PS3 vagy X360 géped ellopják (ha mégis, akkor az első volna nálam az, hogy azonnal egy pc -n jelszót változtatok), hát akkor ennek? De ha mégis. Teszem fel betörnek hozzánk és viszik a konzolom. Nem feltételezem, hogy az miatt törne be egy Sony fan. Lakatos Rámbókettő meg csak hót-hüle legalább annyira, hogy ne tudjon mit kezdeni vele. Értem az aggályaid, de ennyi erővel mondjuk ha betörnek és most elviszik a WiiU -t, akkor vihetik gyak. mindenem ami hozzá kötött. Accountot, mentéseket, letöltéseket, vásárlásokat. Gyak ugyanaz a felállás, vagy még rosszabb is.
Amúgy sztem elenyésző a hányada a "WiiU után újra WiiU -t veszek" felhasználóknak. Tudom, "nekem is van ismerősöm, aki így csinált, mert beleugrott a ps4 -be és csalódott", de akkor is. Minimális WiiU userbase mellett még az emlegetett halmaz is jóval elenyészőbb. Szóval igen, nehéz kérdés ez. De véleményem szerint kissé sántít az N ezen megoldása.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Bad Pritt #3705 üzenetére
Hivatalosan nem közöltek semmit az ok(ok)kal kapcsolatban, innentől fogva csak találgatni lehet. Személy szerint nem tudom elképzelni, hogy a Wii vagy a 3DS maradandó élményt ad majd egy ilyen újgenerációs játék esetén. Talán csak nem vállalták fel a dupla képernyőre való fejlesztést, jó ég tudja.
-
Alba Game
tag
válasz
Bad Pritt #3696 üzenetére
sorry, lejárt az időlimit...
HáGé !
Náluk voltam régebben (1-2 éve). Hááát ... szépen kikupálódott a boltjuk.Régebben ezeknél a képeknél sokkal lepukkantabb hely volt, bár a kínálatuk rendben volt akkor is. Mondjuk az áraik nem mindíg világbajnokok, de sok minden van és azért igen, meg lehet csípni klassz bizniszeket. Lehet, ha arra járok, ismét teszek egy próbát. Kösz a tippet !
-
adalbert1
veterán
válasz
Bad Pritt #3665 üzenetére
Igen, ezek így lennének a legjobbak (vicces, hogy a Deus Ex és a Batman is megvolt már Xbox360-ra, csak annyi minden van még hátra, hogy nem jutottam hozzájuk, így mivel 10 font alatt voltak beszereztem őket Wii U-ra is) - csak nehogy átessenek a ló másik felére, és olyan helyeken is erőltessék a használatát, ahol nem kellene. A Watch Dogs annyiból érdekes, hogy új és régi generációkra, ezenkívűl PC-re is kijött, tehát akit érdekel jó eséllyel már beszerezte valamilyen platformra.
-
boost
veterán
válasz
Bad Pritt #3622 üzenetére
Ez nem azon múlik, mikor hozzák ki, hanem, hogy milyen fejlett technológiailag. Valszeg az új Batman és AC
már tartalmaz olyan játéktechnikai elemeket, amik megkívánják az új konzol meglétét. (Ne kérdezz vissza, hogy mik lesznek azok.
)
Teljesítményben pedig a WiiU inkább a PS3/XB360 szint felett van kicsivel, mint, hogy a PS4 XBO-hoz közelítene. Külön a WiiU-nak pedig nem fogják átírni a játékmenetet, és a prevgen konzoloknak se, mert akkor lényegébe két játékot kellene kiadniuk. -
ldave
félisten
válasz
Bad Pritt #3583 üzenetére
Persze hogy jó lett volna, viszont ha megnézed az Nintendo-s E3-as hírek hozzászólásait, akkor még mindig azzal jön a többség, hogy Mario, Zelda, Pokémon, Mario, Zelda.... Szóval ezért tartom nagy dolognak, hogy úgy hoz most új játékot a Nintendo, hogy teljes mértékben kilép a komfortzónájából és minden téren újít. Ezt tartom én jelentős lépésnek.
Aha, a végén az a csapat nyer, amelyik több felületet festett be.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Bad Pritt #3557 üzenetére
Hogy mit csináltak??!!
Pár kérdés:
- mit keresett a földön?
- kifizettetted-e az illetővel a game árát + a fájdalomdíjat?
- mit keresett a földön?Wii-s Zelda ha alliterált, akkor Skyward Sword. Egyéb esetnem Twilight Princess
Amúgy egy Zeldához nem kell fanatikusnak lenni. Leülsz, játszol, aztán konstallálod, hogy este tizenegy van és holnap iskola/meló. Ha fogékony vagy egy kicsit az ilyen mászkálós dolgokra, hagysz neki egy kis időt, elindulsz a sztorin, kivégzed az első boss-t, beszippant.
-
g@bo
nagyúr
válasz
Bad Pritt #3300 üzenetére
konzolgame /üllői út/
ennyi a basic pakk, de eladnám a sima wii-m.
a kérdés csak annyi, ennyiért, vagy önmagában is érdemes wii u-ra költeni az adott játékmennyiség mellett? /50k nem sok, de éppenséggel nem is kevés - nincs sok felesleges zsé, de ez alkalmi vételnek tűnik/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged