- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
slick-adam
aktív tag
-
PandaMonium
őstag
válasz
InterFox #2970 üzenetére
Ezzel tényleg elég rossz topikban próbálkozol. A legtöbb Wii U tulaj pont az ekluzívokért veszi a konzolt, a third party fosok amik már lassan telefonra is megjelennek itt elég kevés embert érdekelnek. Hiába a PS4 és a XBone ha még olyan játékfelhozataluk sincs mint a Wii U -nak.
Egyébként félreértettél minket, szerintem senki nem kételkedik benne, hogy több játék lesz a konkurencia két gépére mint Wii U -ra, de mi a jelenlegi helyzetről beszélünk az pedig elég silány, és tényleg szinte semmi értelmes indok nem szól se a PS4 se az XBone mellett. 120.000Ft -ért kap az ember egy közép-alsó kategóriás hardvert amihez van 2db jó cím, a többi pedig valami 900p-s third-party cím. (A BF4-re is hogy verték a mellüket, hogy 60FPS-el fog menni, csak azt felejtették el megemlíteni milyen kompromisszumok mellett).Az is baromság, hogy a szoftverfejlesztők majd megtanulnak optimalizáltabb játékot írni a next-genekre, mint ahogy a PS3-nál és az Xbox 360-nál tették, szimplán azért mert most már x86-64 alapon nyugszanak a konzolok, ezeken már sok tanulnivaló nincsen (viszont legalább sokkal könnyebb a portolás PC-ről/re).
Szerintem ha másban nem, abban megtudunk egyezni, hogy az összes next-gen konzol (amikbe egyébként a Wii U is beletartozik, akármennyire is nem tetszik neked) kissé túlárazott és gyenge felhozatallal rendelkezik.Kíváncsi lennék mit tudsz mondani ami miatt megéri PS4-et vagy XBone-t venni, mert ha azzal a (szó szerint) 1-2 exkluzívval akarsz előhozakodni akkor ilyen szempontból már sokkal jobb vétel a Wii U ami a versenytársak árának feléért megy.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
InterFox #2970 üzenetére
Moby-hoz hasonloan en is eladtam a PS4-et a kb. 2-3 kozepfos "kotelezö" jatek letolasa utan.
ok: par ezrest vesztettem rajta, s legalabb nem all kihasznalatlanul a gep honapokig. minden egyes nap kevesebb hatralevö garanciaval. ha lesz ra megint sok - szamomra - erdekes cucc (ev legvege / jövö ev eleje), veszek egy ujat, ismet 12 honap garanciaval. addigra esetleg a kontroller gyengesegeit is javitjak. -
törölt tag
válasz
InterFox #2966 üzenetére
Hát izé...én a ps4 mellé (meg a pc mellé, a ps3 mellé, vita mellé, stb.) nem HELYETTE vettem a wiiu-t. Majd ha lesz egyszer értelme, megint veszek ps4-et, de ezek a platformok mellett, figyelemve véve a játékok minőségét és árát zéró értelme volt megtartanom. Vagy 2 hónapja be sem kapcsoltam.
-
törölt tag
válasz
InterFox #2964 üzenetére
Minőségi exkluzívokra(szórakoztatásilag, nem csak grafikailag). Nem 6 hónap után használható rendszerre. Az igért featurökre, és játékokra. Nem demo driveclubra, és nem ótvar játékokra a psnplus előfizetésemért. Nem elmebeteg játékárakra, de legalább a multlipat címeknél nem.
Az egész ps4 érának az egyetlen haszna az volt, hogy vettem hozzá egy gold wireless headsetet, amit nagyon szeretek, és hálisten tudom használni a pécéhez, a wiiu-hoz, és a 3ds-hez is. Imádom -
törölt tag
válasz
InterFox #2959 üzenetére
LOL
Nem volt egyszerű youtubeon összehozni, de sikerült
Fanbojok... -
törölt tag
válasz
InterFox #2953 üzenetére
Az eladásoktól jobb lesz a felhozatal?
Az. Fos. Kettőt vettem a ps4-ből. Egyet sem kellett volna. Az exkluzívok minősége a bányászbéka segge alatt. Ótvar techdemók egy alig középszar hardveren. Ha minőségi exkluzívot akarok nintendot veszek. Ha meg teknót, ahhoz meg pécét. Ezek meg ott a ms-nél és a sonynál jó érzékkel ötvözték a rossz tulajdonságokat, amit megkoronáztak a nevetséges játék nyitóárakkal. A nulladik perctől voltam előrendelő a ps4-re (2013 június). Ma már csak röhögök az egészen. -
PandaMonium
őstag
válasz
InterFox #2953 üzenetére
Remek élmény konzolt venni azért, hogy nézegesd a dobozát, mert épp nincsen rá játék.
(Mondjuk kicsit ironikus ezt Wii U tulajként mondani, de na
)
Az eladások önmagában még semmit nem jelentenek, ha gumikacsát hirdetnének ekkora marketingel annak is hasonló eladásai lennének. -
Alba Game
tag
válasz
InterFox #2877 üzenetére
interfox !
Uhhh ... de nehéz vagy, cimbora. Nem azt mondtam, hogy a PS3 vagy az X360 next-gen, hanem hogy hardveresen is előttük jár. Meg ahogy a kolléga mondta, optimalizáltabb is. És ott az 5-6 év korkülönbség. Ezek alapján merem (!) azt állítani, hogy INIMUM egy fél generációval előttük illik kezelni. Ennyi. Persze közel sem a PS4 / X1 szintjén, de ha azt nézed, hogy hozzájuk képest csupán fele (PSS4) illetve harmada (X1) annyiba kerül csak, akkor...horkovy !
Milyen jó, amikor valaki egy nyilvánvalóan kacsa hírnek felülve pánikba esik (bocsi, de legalábbis a szavaidból ez jött le), aztán két-három poszt az egyszerű és legfeljebb (!) logikus következtetésekre hagyatkozó fórumtárs elmondja, szerinzük (!) mi lesz / lehet és meg is van a lelki nyugalom ! De tényleg. Mellesleg ha azt nézzük, hogy egy 3 éve 100k -ért vett PC is elavultnak tekinthető, akkor az is kidobott pénz volna? Tudom, egy PC sok-sok minden másra (is) használható, de egy konzolt sem dobsz ki abban a percben, hogy kiadták az utódját. -
horkovy24
senior tag
válasz
InterFox #2856 üzenetére
Üdv!Most ezt nem mondjátok komolyan hogy gyakorlatilag a Wii U 2012 év végén jelent meg és már 2015-ben jön is az utódja!Akkor gyakorlatilag vettem 3 évre egy 100 ezer forintos konzolt sőt ha már játékokkal együtt számolom bőven túl vagyok már a 100 ezer forintos áron is!Hát ez remek!Ha ez tényleg igaz akkor most vettem utoljára Nintendo konzolt!Ne értsetek félre remek a gép meg a játékok is de azért 3 évre ilyen áron konzolt venni az egy kicsit durva!Azért többet vártam volna egy 3 éves életciklusnál ezért a pénzért!Ha ez igaz!
-
PandaMonium
őstag
válasz
InterFox #2879 üzenetére
Ja, de szokás szerint sehol egy forrás megjelölés.
Pontosabban 1 link van, ami megint 1 régebbi cikkükhöz visz vissza, amit már itt kitárgyaltunk alaposan, és majdnem mindenki kacsának hiszi. Naiv dolog csupán 1 hatásvadász cikk alapján lemondani valamiről, anélkül, hogy alaposan utánanéznél. -
PandaMonium
őstag
válasz
InterFox #2873 üzenetére
Konzoloknál sosem magát a hardvert fizeted meg, hanem a mögötte lévő supportot és nevet.
Xbox 360-nál is már filléres a hardver, mégis 50.000Ft-ért árulják. Xbox One-ban jelentősen gyengébb a hardver mint a PS4-ben és mégis drágábban árulják (jó mondjuk itt az vitatható, hogy mennyit nyom a konzol árán a kinect). Egyébként tényleg nagyon durván gyenge a Nintendo konzolok hardvere, de mégis látod mire elég az optimalizáció: Super Mario 3D World, Mario Kart 8, Donkey Kong Tropical Freeze mind gyönyörűek. Persze-persze, nem kell várni az 1080p Crysis 4-et, de amíg az exkluzívok szépen tartják a full HD 30+fpst addig nincs okunk panaszra. -
Alba Game
tag
válasz
InterFox #2873 üzenetére
De ha azt nézed, a szolgáltatásai igenis next-gen -ek. Félig-meddig az a gép maga is. Hardveresen erősebb mint a PS3 vagy az X360. Vagy nem ??? és ugyanaz a game álltalában (!) szebb rajta. Pl. Mass Effect, BatMan, Assassins Creed. Igaz, csak nűanszokkal, de szebb. Egy 2006 -os vasat csak lepipál már egy 2012 -es. 6 év, bő egy generáció.
-
Alba Game
tag
válasz
InterFox #2869 üzenetére
A gép nagyon drága? Meg hogy nem érted miért ?? vedd alapul a PS3 -at. Kicsit gyengébb a grafika, sokkal korlátozottabb az irányítás (nincs sem kijelző, sem tapipad). és az árak: PS3 Slim 320GB használtan 40-45k, WiiU Basic Pack 55-60k. Játékok számában a PS3 sokkal-sokkal többet kínál, viszont a gamék minősége jelentős hányadban kérdőjeles. WiiU -nál is akad szutyok stuff, (pl. Sniper Elite V2) de arányaiban azért sztem jobban áll. Persze nagyon kevés a megjelent játék rá, ez miatt komoly hátrányban van. A játékárak meg köbö egyformák.
Akinek Ninti stílusú game kell (pl. Mario -k, Zelda, stb.) annak a +10-15ezerrel drágább gép egyáltalán nem komoly többlet.
A gamékat illetve a profilt pedig át lehet vinni másik gépre, csak annyi kell, hogy az új gép és a régi gép "jelen legyen". legalábbis én így tudom, de aki ezt keni-vágja, az javítson ki !!
Nem hiszem, hogy ez a dolog kéne, hogy visszatartson. Vagy ha igen, akkor ez sztem már csak a kákán csomó keresgélés, vagy megmagyarázás magadnak, hogy mégis miért ne. -
slick-adam
aktív tag
válasz
InterFox #2869 üzenetére
ezerszer ki lett beszelve:
egy WiiU bundle pakk kicsit dragabb csak, mint pl egy PS3 bundle... kicsi arcsökkentes meg raferne, de ne vard, hogy lecsapjanak belöle 30e-et, mert az szimplan nevetseges. ugy annyiba kerulne, mint egy 3DS?...
letöltött jatekok? borzadalmasan egyszerü: veszel lemezes jatekokat (el tudod adni oket ES olcsobbak, mint az eShop-os verziok) -
slick-adam
aktív tag
válasz
InterFox #2866 üzenetére
"GameCube-ot, az összes beszerzendő frankó játékot megvettem rá, amik a mai napig megvannak, de már nem merek ekkorát kockáztatni"
nem ertelek. mit kockaztatsz? nem szorakoztal a Gamecube-al? letoltad a fontos jatekokat es nagyon jol erezted magad közben. ez a lenyeg, nem?
en mar lenyomtam 5-6 jatekot WiiU-n. mar most kaptam tole annyit, hogy nem sajnalom a penzt, amit kiadtam erte.
-
SlayerSub
tag
válasz
InterFox #2861 üzenetére
Ha 3rd party támogatás oldaláról néznék, akkor szerintem 2016 vége 17 eleje lenne a reális.
Addig szerintem még biztos támogatják a PS360-t, és akkor a Wii U port is beleférhetne.
Utána viszont kezdenék jobban kifacsarna az új generáció képességeit amit már esélytelen lenne az U-ra rá tenni.Bár az igaz, hogy akkor is csak 4-5 év lenne ami tényleg nem sok. Viszont kitudja, a japánok mindig mindent aprólékosan megterveznek. Lehet az U utódját eleve ekkora tervezték. Végül is most tértek vissza a komolyabb asztali konzolok világába, lehet csak egy bevezető terméknek szánták, hogy ismét számoljanak majd velük. Aztán a következő generációra már jobban figyeljen mindenki. (szerény vélemény
)
-
mirci18
addikt
válasz
InterFox #2861 üzenetére
Szerintem biztos nem mondtak le a gépről.
Mert gondoljatok bele ha kifejlesztik az új gépet azokat ki veszi meg?
Senki.
Aki eddig akart az vett.Mostmár csak az exkluzív játékok miatt ugorhat meg az eladás.
Hogyha meg mernék lépni azt hogy 6 év letelte előtt kiadnak egy új konzolt akkor sokan elfordulnának tőlük.
Tuti hogy a butított Wii U-ról van szó ami a szegényebb országba Kínába megy. -
slick-adam
aktív tag
válasz
InterFox #2708 üzenetére
van egy olyan resz is a jelentesben, ahol hardver frissitest emlitenek WiiU kapcsan. vagyis, hogy az uj fw frissitest a hw frissites utan, nyar elött vagy folyaman teszik elerhetöve. revizio? vagy csonkitas? pl wii kompatibilitast kidobjak...? bar nem hiszem, hogy külön hardver elemek lennenek benne e celra.
"... We will deliver this (fw)update to Wii U owners when we update the Wii U hardware either before or during summer."
-
ldave
félisten
válasz
InterFox #2708 üzenetére
Új konzol a fejlődő piacoknak: ebből mi szerintem kimaradunk, valószínűleg kínai és indiai piacra dobnak majd be valamit, de fogalmam sincs, hogy mit.
Mobilalkalmazással támad a Mario Kart 8: jó lesz ha majd látom a melóban, hogy valamelyik haver megdöntötte a rekordom, aztán siethetek haza, hogy visszavegyem azt.
Reszkess, Spyro, jönnek a Nintendo NFC Figurák!: erre nem vagyok rápörögve. Legalábbis amíg nem látom mi lesz ebből.
-
slick-adam
aktív tag
válasz
InterFox #2638 üzenetére
fenyerö beallitastol függöen 3-4 ora, de külön töltö adaptert kapsz hozza elegge hosszu kabellel, szoval siman tudsz jatszani töltes közben is. lehetne bikabb az akku, teny, de ha azt nezzuk, hogy pl a PS4 uj iranyitoja kepernyo nelkul is max 5-6 orat bir... nem olyan rossz ez.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
InterFox #2638 üzenetére
Biztosan lesz bejelentés, mert már tavaly év végén le akart a producere hozni róla egy promóciós anyagot, de Iwatáék lefújták a dolgot és az idei E3-ra tolták át inkább. Pont ma délelőtt néztem a Gameshop-nál az extra nagy akkut, azzal öt órát biztosan elmegy egyhuzamban. Majd meglátom kell-e, hogyha meglesz a gép, mert amúgy van konnektorom a fotel közelében is, bedugva is tudom majd a padot használni.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
InterFox #2605 üzenetére
Egy konzolt kifejleszteni pénz, idő, pénz, energia és pénz... a pénzt említettem már? Évekig dolgoznak egy platform kialakításán, mert ez nem PC, hogy összehányunk pár alkatrészt aztán lesz ami lesz - ki kell választani az architektúrát, szinkronba kell hozni a komponenseket, meg kell írni az API-t, az operációs rendszert és akkor még nincs is mivel játszani vele.
Továbbá ez tipikusan vödörből csöbörbe eset lenne, mert megint itt lenne egy új hardver, amit nem vesznek meg, mert nincs rá szoftver, a fejleszteni meg nem fognak rá, mert nincs felhasználóbázis. És a Nintendo ezzel csak alaposan képenrúgná a Wii U tulajokat, ha az egy éves konzoljukat kukáznák "bocs srácok, az EA-nak meg a többi hűdenagy third partynak nem tetszik a Wii U" felkiáltással.
Pletyka így, "biztos forrás" úgy, száz szónak is egy a vége: Nem Lesz Új Nintendo Asztali Konzol.
-
Csillag01
aktív tag
válasz
InterFox #2592 üzenetére
Nem tudom,de sztem sem.max ios,androidra fognak jatek demokat tolni.errol mar regebben is volt szo ,gondolom ez lessz bejelentve,vagy vmi uj kezikonzolt jelentenek be.en azt mondom h kidobott penz aki wiiu t vesz.inkabb ps3 ,olcsobb is raadasul havonta jonnek aaa cimek nem ugy mint wii u 3 honapot kell varni egy aaa jatekra,lassan mar fel evet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- További aktív témák...
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged