Új hozzászólás Aktív témák
-
ayo
veterán
válasz
mirci18 #4933 üzenetére
elsőként én gyűjtöm ezeket - te nem, ahogy kivettem
másodszor amit talán már meg fogsz érteni, ha körbenéznél egy kicsit akkor látnád, hogy bármely hasonló figurát ilyen áron lehet megkapni játék vagy komolyabb szaküzletekre gondolok. ez egy plusz dolgot is ad ráadásul eredeti nintendo licence.kintről nem lesz annyival olcsóbb, max ha van kint ismerőse, de az se akkora összeg szerintem, hogy megérje szórakozni.
(#4939) mirci18: látszik, hogy bénább, de arra jó, hogy legyen ezt nem vitatom.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mirci18 #4570 üzenetére
Lényegében egy területfoglalós hack&slash. Szektorokra van osztva a térkép, minden szektorban meg kell találni egy kristályt, amitől mi vesszük át a területen az irányítást. Ehhez kell lekaszabolni a légiónyi szörnyet, de a kristályokat komolyabb lények is őrzik. Egy-egy főszörny felbukkanására is lehet a térképeken számítani. Valami alibitörténet is van alárakva, de csak a külsőségeiben Zelda-játék.
-
ayo
veterán
válasz
mirci18 #4570 üzenetére
Semmi köze. Dinasty szó helyett hyrule van. Skin meg animáció ami más. Story nem sok van ahogy én eddig néztem. Kb 2 0 pályán kell szétkaszabolni mindenkit. A tréning az hasonló kis spinoff ami a lövöldözésre van kiélezve 8-12 pályán pontokért. Az mondjuk nagyon rövid de anno én azzal is el tudtam lenni. Már várom a 19et mert elrendelése a hyrule savas verziót. Zeldakban még nem csalódtam
-
RangerFox
veterán
válasz
mirci18 #4549 üzenetére
Persze, a Nintendo berkein belül van egy 3DS-em, és van egy Vita is itthon. 3DS-re kizárólag exkluzív címeket vásárolok, pár havonta egyet. Vitára meg párezer forintos leértékelteket Store-ról. Ezen felül néha SNES emu-zok, bepótolom rajta a régi Zelda LttP-t és a DKCR-eket.
-
ldave
félisten
válasz
mirci18 #4545 üzenetére
Metroid nálam is előkelő helyen van. Írtam egy kisebb cikket a témában amúgy pár hónapja. (Önreklám rlz!)
-
Gebriel
veterán
válasz
mirci18 #4536 üzenetére
Valóban ez nem az a fórum.
Másrészt meg fogalmam sincs, hogy neked mi a megfelelő, mi ízlik neked és mi nem?A Google a barátod rá kereshetsz nyugodtan, hogy melyek azok az ételek amik nem egészségesek..
Vagy miket kell nézni egy termék megvásárlásánál..
Nem beszélve arról, hogy a helytelen táplálkozás, nem is laktat, és még többet eszik az ember, mert éhes marad, vagy hamarabb éhes lesz.
Kenyért nem fő étel, teli van szénhidráttal, tejtermékekből pl a zsír szegény, zöldségekből meg ha nem tudod kitermelni magad, akkor a piaci öreg néni aki saját maga termeszti és olcsón is árulja.
Igen, abba igazad van, hogy az ételek többségében adalék anyag van, de pont jó példát hoztál fel, házi húsokban nincs, akkor a darált húst nem a Tescoban kell megvenni.De van jó pár fórum és blog ami ezzel foglakozik, keresd meg ami neked megfelelő..
-
Gebriel
veterán
válasz
mirci18 #4534 üzenetére
""....... nem számolja senki, hogy az olcsó és egészségtelen élelmiszer valójában drágább."
Miért talán nincs igaza?
Attól még, hogy valaki csóró nem kell a szar kajákat meg venni.. kevés pénzből is lehet egészségesen táplálkozni, ha az ember informálódik, hogy mit szabad és mit nem.. -
g@bo
nagyúr
válasz
mirci18 #4517 üzenetére
már leirtam, hogy az emberek csórók. a csórók nem vesznek se wii u se xbox 1 gépet, őket nem érdekli a mi "vitánk"
a baj az, hogy a csórósághoz butaság is párosul. nem számolja senki, hogy az olcsó és egészségtelen élelmiszer valójában drágább.
de ez nem is igazán ide tartozik.
[link] "150 500 forint a nettó átlagfizetés "
mien csóróságról beszélünk amúgy?
na, ez a téma itt befejezve.
-
tariattila
veterán
válasz
mirci18 #4510 üzenetére
azt írtam én is, hogy a magyar (és hasonló kis)piac nem mérvadó.. de ha nemzetközi szinten történik majd ez akkor majd érezhető lesz...
s mivel már érződik a játékok számának csökkenése így gondolom MÁR történik....abban egyetértek, hogy minket ez még sokáig '''nem fog érdekelni'''
-
g@bo
nagyúr
válasz
mirci18 #4509 üzenetére
" mert más is azt vesz ez baromság. "
azt veszi, amit a reklám a fejébe ver. konzolban meg/is azt, amiről a szomszéd gyerek jókat mond, és a polcokon is azt a terméket látja.
és az most nem a wii u.
te mit veszel? amiről hallottál a reklámokban, amit vesz a haver, vagy utána is jársz mi a jó neked, esetleg olcsóbb is? kilépsz a sorból? kétlem.
a legolcsóbb sampont és fogkrémet tolod, mert mindenki azt veszi.
-
tariattila
veterán
válasz
mirci18 #4498 üzenetére
az eladások zömét magyarországon nem az általad is említett fórumokat-bújó geekeknek köszönhetik hanem a multikba beáramló tehetős (gyereknek megvesszük a legjobbat) rétegeknek...
ezek többnyire nem hackelnek...
(a geekek igen)tehát ha ezek nem kapják meg ott akkor nem vonulnak át családostól egy konzolboltba hanem vesznek x-boxot...
ha ezt kivetítjük magyarországon kívülre is akkor már durvább a helyzet...
az egyre kevesebb bevételből neked is egyre kevesebb játékot fognak fejleszteni (ez már érezhető is nem???)
bízzunk benne, hogy csak az ilyen kis piacokon áll be teljesen a N.
addig valamit úgy is elénkraknak (még ha nem is kishazánkban)Más:
ez a BalanceBoard iszonyat jó cucc (a szoftverrel és úgy összességében)
tényleg! kompatibilis a wii-vel vagx az U hoz kiadott más valamiben?
(úgy gondolom u.a.)
a boltos csak a szoftverre gondolhatott. . .a fitmetert hogy a rákba kell pároztatni?
az lcd-jén azt mutogatja, hogy a gamepad infrája fele fordítsam, majd a fitmeter elejére mutogat... ezt felváltva...
de semmi sem történik ...
lehet holnap elolvasom a leírását -
RangerFox
veterán
válasz
mirci18 #4488 üzenetére
Csak ott van a futáros mizéria, hogy reggel 8-tól este 6-ig dolgozol, hétre érsz haza és akkor már nem szállítanak. Aztán vannak olyanok hogy otthon vagy, mondja hogy 12 körül ott lesz, ott ülsz fél 12-től 2-ig, majd rád csörög hogy bocs, majd négykor jön. Az a sok idegeskedés, várakozás meg minden... Azért nem olyan jó az az online rendelés.
-
tariattila
veterán
válasz
mirci18 #4480 üzenetére
ezt is megértem, jogos
nekünk 'nintendosoknak' szerencsére maradtak források...
én is inkább azokat részesítem előnyben..
viszont vettem már jóáron kiegészítőt, játékot MM ben, madarasteszkóban vettem pl. a pro controllert...
(ott is leépül szerintem a N)ezek a nagyáruházak még mindig jobb alternatívák ha '''helyben kívánsz meg valamit'''' mint pl a rabló 576...
a negatív spirál oldal nagyon igaz!
ez sajna mindenkire kihat, nem szabad legyinteni! -
ayo
veterán
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
ayo
veterán
válasz
mirci18 #4327 üzenetére
én is kivárok, hogy Steamen 75%-osan meg tudjam venni. Egyszerűen drágán, gyengébben és nagyon későn érkeznek Wii U azok a játékok.
egyszerű nem kell bővíteni, foglalkozni vele stb. mint egy PC-vel. még most is sokaknak gond azt használni, bár a Steam sokat dobott ezen az egészen.
egy példa: a COD előbb jelenik meg egy hónappal. ez a két dolog sokaknak egy nyerő dolog. az új COD-hoz is kell mondjuk egy 80+ezres VGA minimum, ha maxon akarsz játszani. onnan meg nincs messze egy új konzol se. melótársam pl nagyon elgondolkozott ezen, mert nagy fan és kiszámolta, hogy kb. ugyanott lenne, ha felbővíteni rendesen a gépet. konzol meg persze arról híres, hogy berakod és játszól, nem kell szórakozni. ez sokaknak azért számít. Steam viszont egyre inkább megy a konzolérzés felé, megveszem megnyomod, letölti és már már mehet az is, szóval most már azért jóval másabb a PC gamer élet, mint régen, de még mindig tudja azt az egyszerűséget nyújtani.
-
horkovy24
senior tag
válasz
mirci18 #4285 üzenetére
Bocsánat hogy beleszólok a vitátokba a Nintendo sikertelensége kapcsán de úgy érzem le kell írnom a véleményemet! Nos az én véleményem az hogy a Nintendo nagyon elszállt annak idején a Wii sikerei miatt és szerintem azt hitték hogy ezt sikerülni fog nekik megismételni ezzel a Gamepad dologgal amivel megjegyzem szerintem mikor még elkészült sem volt fingjuk sem hogy mit is fognak kezdeni. Ahogy ez idáig sincs mert nagyon nincs olyan játék az exlusive-ok között sem amire tényleg azt mondanám hogy ez nem lenne jó sima kontrollerrel is és kellene hozzá a plusz képernyő. Persze nem azt mondom az off-tv mód néha jó de csak ezért egy ilyen tudású Gamepad?! Meg hogy azoknak az exlusive játékoknak amik a Wii-n voltak elhozzák nagy felbontású változatait. Ha azt vesszük alapul hogy minden cég profitorientált márpedig az akkor a Nintendo nagyon szerette volna megütni azt a szintet a Wii U-al mint anno a Wii-el eladások terén vagy még többet! Mister_X szerintem ha ezt vesszük alapul márpedig ezt kell mert minden céget a pénz és a még több pénz érdekel akkor most a Nintendo valóban sikertelen függetlenül attól ha a Nintendo egész eddigi pályáját nézzük.
-
DudeHUN
senior tag
válasz
mirci18 #4285 üzenetére
Khmm... 5+ millió One talált eddig gazdára. Jobban fogy, mint a 360! A PS4 meg a PS2-t előzi időarányosan, azért ennyire látványos a különbség.
A WiiU meg sajnos több ponton is el van baltázva. Kezdve a bevezetésével, majd a névvel, a hardverrel és a Nintendo 3rd party stúdiók fele tanusított hülyeségeivel. Remélem tanulnak belőle.
Ennek ellenére imádom a gépem. De, mint második platform. Kell mellé egy PC vagy egy nextgen konzol. -
Mister_X
nagyúr
válasz
mirci18 #4283 üzenetére
Mit ismert be a Nintendo, mi van?
Tény 1: Nintendo gépet N64 óta az exkluzívok miatt kell megvenni
Tény 2: Eladtak eddig ~7 millió konzolt, ez több, mint amennyi Xbox One el lett adva és valamivel kevesebb, mint amennyi PS4-et adtak el.Az, hogy X kiadó nem portoja le a multiplatform vackát, az uram bocsá, rombadönti az egész platformot, hogy temetni kelljen?
-
Gebriel
veterán
válasz
mirci18 #4272 üzenetére
"De hidd el én nem a Nintendo ellen beszélek....."
Pedig folyamatosan azt csinálod."Wiiu-ra van a 411-ből kb 10-20 tényleg érdekes játék és jó játék van.
Míg egy Wii-re a multiplatform miatt az 1200 játékból van olyan 150 jó cím is."
Ez a te véleményed, rajtad kívül meg még van pár millió user aki máshogy gondolja.. -
Mister_X
nagyúr
válasz
mirci18 #4272 üzenetére
Kérlek, a Wii U mellé hivatalosan a Nintendo Land járt, nem a NSMBU vagy a 3DLand... az, hogy ilyen bundle is elérhető volt, az egy dolog. Ennyi erővel minden olyan játékot ki lehet zárni, ami bundle-ben is értékesítésre került, mert milyen köcsög dolog már az, hogy az ember azzal a játékkal veszi meg kedvezményesebben a gépet, amivel játszani akar
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mirci18 #4262 üzenetére
Korábban valamelyik fórumtárs mutogatta előszeretettel, hogy az MS és a Sony kb. mindig veszteséges volt az előző generációban, előtte a Sony nyereséges volt, a Nintendo meg talán egy-két évben mutatott mínuszt.
Természetesen Mario játékok esetén nézni kell a piac méretét is. Vgchartz adatok:
Super Mario 64 (N64): 11.89M példány / 32.93M gép = 0.36
Super Mario Sunshine (GC): 6.31M / 21.72 = 0.29
Super Mario Galaxy (Wii): 11.09M / 101.05M = 0.11
New Super Mario Bros (Wii): 27.49M / 101.05M = 0.27
Super Mario 3D Land (3DS): 9.56M / 45.40M = 0.21
New Super Mario Bros. U (WiiU): 4.16M / 6.91M = 0.60
Super Mario 3D World (WiiU): 2.21M / 6.91M = 0.32Ugye látni, hogy a legnagyobb kapcsolási rátával a "temessükanintendót" Wii U New Super Mario Bros-a áll? A harmadik meg a Wii U-s 3D World...
Pár egyéb játék kapcsolási rátája:
The Legend of Zelda: Ocarina of Time (N64): 7.60M / 32.93 = 0.23
The Legend of Zelda: Wind Waker (GC) 4.60M / 21.72M = 0.21
Metroid Prime (GC): 2.82M / 21.72M = 0.12
God of War III (PS3): 4.69M / 83.35M = 0.06
Uncharted 3: Drake's Deception (PS3): 6.43M / 83.35M = 0.08
Halo: Combat Evolved (Xbox): 6.43M / 24.65M = 0.26
Halo 2 (Xbox): 8.49M / 24.65M = 0.34
Halo 3 (Xbox 360): 11.93M / 83.05M = 0.14
Halo: Reach (Xbox 360): 9.59M / 83.05M = 0.12
Halo 4 (Xbox 360): 9.09M / 83.05M = 0.11
Gears of War 2 (Xbox 360): 6.68M / 83.05M = 0.08
Gears of War 3 (Xbox 360): 6.06M / 83.05M = 0.07
Killzone: Shadow Fall (PS4): 1.84M / 9.39M = 0.19
Forza Motorsport 5 (Xbox One): 1.43M / 5.10M = 0.28
Titanfall (Xbox One): 2.06M / 5.10M = 0.40
-
GTA V (Xbox 360): 14.41M / 83.05M = 0.17
GTA V (PS3): 17.73M / 83.35M = 0.21Eredetileg be akartam venni a Ratchet, Jak és Sly szériát is, mint a Sony platformer zászlóshajóit, de... olyan siralmasan teljesítettek a Vgchartz adatai szerint, hogy a szemem elkerekedet
Látni, hogy a Nintendo-s címek kapcsolási rátáit más platformok exkluzívjai nem/éppen elérik (Xbox Classicos Halo-k azért kiemelkedőek, mert konkrétan más nem volt a platformra, mint húzócím). Ebből az látszik leginkább, hogy a Nintendo gépeket tényleg az exkluzívok miatt veszik, míg a másik kettőn a multiplatformok dominálnak (GTA V nagyon kiemelkedő példa, talán kakukktojás is...). A mostani generáción még látni ilyen kiugró értékeket, de azok szépen az idő múlásával csökkenni fognak, Nintendo-n azonban nem akkora mértékben.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
mirci18 #4242 üzenetére
A Nintendo már az N64 óta "only for" konzol és nem 1-2 hanem 10-20 milliókat adnak el a top 10-es exkluzívokból (talán 40 millió körül volt a Wii-s Mario Kart). Egy MS összehugyozná magát örömében, hogyha egy Halo-ból elkelne 10 millió, ezt meg röhögve hozza egy sima Super Mario.
-
Szalontahó
tag
válasz
mirci18 #4242 üzenetére
Számomra is elszomorító ez a helyzet, de ezt a Nintendo láthatta (volna) előre. Jóval gyengébb hardware-el jött ki, ami maradt power pc. Amikor az összes gyártó átállt x86 arhitektúrára. Így nem vesződnek portokkal, mert nem éri meg. Egy AAA kategóriás játék évekig készül el így is. Szerintem még a névválasztás sem a legjobb. Reklám szinten az EU-ban mintha nem is lennének. Meg hát maga a gamepad sem akkora innováció(nekem mondjuk rohadttul bejön), mint az elődnél a mozgásérzékelés. A sok apró hiba összeadódva megpecsételi a gépet a videojáték iparban. Mondom, én is szeretném, ha a gép sikeresebb lenne, de nem az. Bár összeladásokat nézve nem olyan rossz a helyzet. Csödbe nem megy a Nintendo az tuti. Ezt a handheld piacot tekintve merem kijelenteni.
Amúgy szerintem a Ninti direkt megy szembe az egész piaccal és valakinek ez tetszik. Köztük nekem is. Ezért is vagyok Wii U tulaj. -
-
PandaMonium
őstag
válasz
mirci18 #4236 üzenetére
Nem a fejlesztés nehézségével van a gond, hanem azzal, hogy az egyetlen hivatalos fejlesztőeszköz a Unity, amire tojnak az AAA stúdiók. Gondolom a "félig belsős cégek" (mint amilyen az Ubisoft volt a Rayman Legends fejlesztésének idején) meg a first-party stúdiók kapnak rendes fordítót meg SDK-t (egy SDK leakről még hír is volt régebben), de a többiek le vannak ejtve.
-
-
n000rbi
senior tag
válasz
mirci18 #4225 üzenetére
Nézd én pl. eddig főként ps fronton mozogtam (ps2-3, most ps4, psp is volt, most vita), de valami mégis hiányzott. Aztán vettem egy WiiU-t és egy 3ds-t és így minden igényem ki van elégítve
Ez utóbbiakat kizárólag az exkluzív címekért vettem (Mario minden mennyiségben, Zelda, ZombiU stbstb), egyetlen Rayman Legends-em van, ami multiplatform cím. Nekem WiiU = explayer.
-
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
mirci18 #3511 üzenetére
Egyszer láttam erről egy műsort. Olyan párok (fiatal-idős) szerepeltek benne, akik személyiség tekintetében tényleg ellentétei voltak egymásnak. Közben pszichomókusok és egyéb tudós emberek osztották meg a nézőkkel a sok éves tapasztalataikat. Abban a megfigyelésben van igazság, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de leginkább csak rövid távon. Ennek oka, hogy az emberek először izgalmasnak, érdekesnek találnak valamit, ami amúgy nem jellemző rájuk. De a kutatási eredmények azt mutatták, hogy hosszú távon főleg a hasonló beállítottságú emberek maradnak meg egymás mellett.
-
boost
veterán
válasz
mirci18 #3508 üzenetére
Bizony, ha lenne egy konzolfanatiker csajod, akkor már bocsánat, de sose lenne aki megfo"zne az este, másnapra, és állandóan border lenne a lakásban. Az ellentétek vonzzák egymást. Az jó, ha tudja mi a konzol, elfogadja, hogy neked ez a hobbid, esetleg néha leül valami egyszerübb címmel játszani, de két rákattant nem jó párosítás.
-
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #3202 üzenetére
Azok azért nem, mert egészen más architektúra volt az előző generációban. Meg más programozási nyelv meg mittudomén. A nagyon-hozzáértők biztosan jobban tudják.
De a Nintinél szinte csak "továbbfejlesztés" volt. Sztem ezért.
Dr. F.E.R.I. !
Én kérek elnézést ! Akkor valóban hivatalos lehet. Sry !!! -
ldave
félisten
válasz
mirci18 #3029 üzenetére
Ezt találtam, ez alapján lesz Twitch stream az eseményről:
"On Tuesday, June 10, Nintendo will welcome 16 previously selected highly skilled Super Smash Bros. players to NOKIA Theatre L.A. LIVE in Los Angeles to celebrate Super Smash Bros. fan culture and find out who will emerge victorious on the big stage. The Super Smash Bros. Invitational will entertain thousands of spectators in person, and will also be live-streamed on both Twitch’s E3 channel and Nintendo’s Twitch channel to let countless others around the world be among the first to see the new game in action"
-
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2948 üzenetére
Milyen furi, hogy erről igazából nem is vitatkozik senki, hiszen mindenki erre jutott végül.
nem mellesleg momentán több független nagy fejlesztőcég (pl. EA) is bojkottálja a Nintendo termékeinek szoftveres támogatását. kezdetnek talán őket kéne visszacsábítani. Hiszen mit ér egy platform FIFA nélkül ??? -
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2927 üzenetére
Nem tudom. Sztem a box vásárlásakor is a játékínálat lehet a döntő, nem pedig az alig-alig mülködő hangvezérlés vagy a mindenhova bekukucskáló kamera, vagy a sok helyen nem is mülködő vagy a mindenért-fizetni-kell szolgáltatások. Talán arra vonzóbb is a jelenlegi kínálat (Forza 5, Risen, Titanfall, nomeg a kilónyi multiplatform cím ami mindegyik vason megvan). De ez már ide OFF nagyon...
-
Alba Game
tag
válasz
mirci18 #2921 üzenetére
" Eleve egy konzolnál az első év az ismerkedés a szoftverfejlesztőknek.A második harmadik már a bejáratás. A negyedik évtől tudják legjobban kiaknázni egy konzol lehetőségeit. "
Akkor vázolom: egy konzol kiadása (vagyis a boltok polcára kerülése) előtt a fejlesztők már vagy két éve használják a DEV-KIT -eket, gyak az adott hardvert / szoftver környezetet, csak éppen nem abban a szép kis dobozban amit végül te kicsomagolsz majd a karifa alatt. És nem azért vannak "butább" játékok (értem itt tartalomra, grafikára, bármire) mert nem ismerik a határokat, hanem mert mocskosul szorítja őket az idő. Mint a kolléga is említette, pénz-pénz-pénz mindenhol beszél. A gép debütjére pedig jöhet gyak. akármilyen "hulladék" game, jópár százezer vagy millió akkor is elfogy belőle (többek között mert éppen nicsen más). Ha most hirtelen a polcokra kerülne PS4 -re egy akármilyen versenyzős játék, kapkodnák a népek pedig biztosan nem súrolja az adott rendszer határait, csak "hamar összedobták". Mert éppen nincsen más. Namost mire kijön egy gép, a nagyon-nem-hüle fejlesztők -elhiheted- tövéről hegyére ismerik már. Csak éppen a "megismerésen túl" már jóval kevesebb idő jutott a tényleges szoftver fejlesztésére. Pl. ott van az új MGS. Már hónapok óta kiadták az első néhány szakaszt tartalmazó "prológot" és még egy év mire jön a full game. és nem azért, mert addigra ismerik meg a vasat, hanem mert maga a munka (a pályák lemodellezése, stb. ezer más) addigra készül el. Aztán amikor már dübörög a szekér (a gép kiadása után 3-4 évvel mondjuk) már nem kell annyira tekerni, ráérnek 4-5 évig is csiszolgatni egy szoftvert (lásd GT5) és aztán a legmegfelelőbb pillanatban a polcokra dobni azt.
Így megy ez és ezért. Nem pedig azért, mert nem ismerik az adott hardver "korlátait". -
PandaMonium
őstag
válasz
mirci18 #2921 üzenetére
De miben másolta le egymást a Sony meg a Microsoft?
Pont, hogy az XBone meg a PS4 között van eddig a legnagyobb különbség az eredeti Xbox és PSX/2 óta.
Az XBone inkább média center jellegű dologként van hirdetve, komoly gaming kapacitással, míg a PS4-nél csak a játék van a középpontban. Microsoft-ékat szerintem most sem fogja érdekelni, hogy mennyire veszteséges az ág (vagy ha nem is veszteséges, áll benne a pénz), jobban foglalkoztatja őket, hogy a Sony ne tudjon monopol helyzetet kialakítani a gaming terén (mert ha kiesik az MS nem hiszem, hogy Nintendo át tudná venni a helyét). Mindenhol ott akar lenni az MS, ami nem rossz döntés egy óriáscégnél, még ha ez nem is feltétlen termel profitot. Az egész konzol piac túlárazott egyébként, nem csak az XBone, de ez van.(#2920) Mister_X: Nem mondta Moby, hogy lesz új konzol, úgyhogy ezt nem értem miért ő kapta. Amúgy a hsz.-ed tartalma ettől függetlenül igaz.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
mirci18 #2908 üzenetére
Ez a "bizalom" egy maroknyi embert érdekel maximum. A samsung elad minden negyedévben százcsilliárd telefont úgy, hogy a vevők pontosan tudják, hogy egy fél év múlva értékvesztett kifutó modell lesz. A személyes preferenciáid ne akard a világra kivetíteni, mert az nem így működik
-
ldave
félisten
válasz
mirci18 #2906 üzenetére
Most vasárnap a Konzolvilágnál, jövő vasárnap a Platinumshopnál.
-
törölt tag
válasz
mirci18 #2897 üzenetére
>mert ha ősszel megveszem akkor mit ér már az jövőre.
Hol mit ér? Értelmezd már nekem. A használtpiacon? Eladod? Vagy neked mit ér?
A konzol nem befektetés. Ez csak viszi a pénzt. Cserébe ad szórakozást. Akinek ezzel gondja van, az keressen magának inkább valami más/olcsóbb hobbit (bár minden hobbi meglehetősen drága).
Ha kiderült, hogy lesz új, eladod, és megveszed az újat. Vagy megtartod, ha szeretnéd. Ennek a "mit ér"-nek a világon semmi értelme. Most sem ér szart sem a használtpiacon, és még eladhatatlan is.
Én szeretném ha lenne új. Olyan, amit visznek is. Ha viszik, készül sok játék. Ennyi. Pénzbe kerül, igen. A többi konzolom is pénzbe kerül. Evvan. Jó lenne, ha lenne egyetlen olyan gép, amivel minden tartalomhoz hozzájutok, nem kellene ugyanazt az elektronikát megvennem ötször-hatszor, de nincs ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged