Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
tariattila #4512 üzenetére
Inkább azért csökken látványosan, mert a külsős kiadók elpártolnak. A saját exkluzívokból szerintem továbbra sincs kevesebb játék, mint korábban volt.
-
mirci18
addikt
válasz
tariattila #4512 üzenetére
A Nintendo exkluzívok jól fogynak főleg a MArio Kart,Pokemonok,Meg majd a Super Smash Bros, és még a kötelező Mario platform és Zelda játékokat meg sem említettem.
Egyelőre sajnos még a gamecube eladás alatt vannak a wii u játékeladásai (mert ahhoz kell viszonyítani nem a wii-hez) de remélhetőleg a nyugdíjazásáig megközelíti azt.
Sajnos ez a generáció ilyen volt és marad is csökkentett érdeklődésű de tán majd a következő jobb lessz.
Addigra majd kitalál valamit a Nintendo.
De addig is termel a kézikonzol piac annyi hasznot hogy kitartsanak még vagy 15 évig.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged