-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
MrHurricane9 #59133 üzenetére
Számít a kijelző fényereje és a hangerő is, fél felett már észrevehetően jobban meríti az akkut. Egyébként lehet az első teszthez képest pl. adtak ki hozzá patchet, lehet kicsit emeltek az órajelen is, mert eléggé küszködött az a játék a teljesítménnyel (ha jól tudom a switch esetében a játékok is hozzá nyúlhatnak ilyen téren a hw-hez). A laboratóriumi teszteket szerintem nem kell készpénznek venni.
-
válasz
MrHurricane9 #59133 üzenetére
Nyilván
A joycon-okban 525mah akku van, 1-1db. Az OLED switch 4310mah, ebbol szivja le a joycon a kakaot. Ha ket kontroller csutkara van merülve, kapasbol elviszi az üzemidő 25%-t. (Töltési veszteség is van)
Plusz számít a fényerő és a hangerő is, mindkettő jelentősen beleszámít az üzemidőbe.
-
válasz
MrHurricane9 #59130 üzenetére
Jatek fuggo, fortnite alatt kb 3.5 orat bir a gép. Van amivel meg 6 ora is sima.
-
morfondőr
addikt
válasz
MrHurricane9 #58127 üzenetére
Sajnos az első rész kicsit girndesebb, de abba ne hagyd, mert hatalmas csattanó van a végén! Nekem még nem kellett ennyire keresnem az állam, mint ennek a játéknak a legvégén! Az egész sztori ott áll össze. A 2-3 rész már nem annyira vészes casualban, viszont normálon azért ott is kell tolni a mellékküldiket (szerencsére már nem kizárólag fetch quest-ek vannak).
-
válasz
MrHurricane9 #58129 üzenetére
Nekem az első résszel, úgy hogy levettem a nehézséget nem volt bajom. A 2. részt kihagyom, a 3. megvan és tervbe is van véve, de előtte lemegy még a Dragon Age Inquisition tutira.
-
válasz
MrHurricane9 #58127 üzenetére
En pont a grind miatt levettem easyre es csak elveztem a sztorit. Ezt javaslom neked is
-
morfondőr
addikt
válasz
MrHurricane9 #54930 üzenetére
Már hogyne lenne 3,5-ös jack rajta:
A dokkolón nincs, de dokkolva is működik az audiokimenet: redditiRiver:
A fizetésnél kell választani, hogy gold pontokat felhasználsz. Az árból kifizetsz annyit, amennyit akarsz gold ponttal, a többit bankkártyával. -
scyllafren
senior tag
válasz
MrHurricane9 #54930 üzenetére
USB-s nem 100%, hogy megy, tesztelni kell.
Switch már megy Bluetooth-al is, nekem van egy Galaxy Bud Pro 2-m, hibatlanul adja a hangot. -
icemad
nagyúr
válasz
MrHurricane9 #54710 üzenetére
Nem mondanám drágának, de az Animal Crossing annyira gyenge játék, hogy pénzt nem adnék érte. (mégegyszer) Totk már jobban hangzik. Egyébként kb 20k-t számolhatsz Nintendo játékokra/darab, ha kártyás. Ha digitális, akkor 0 Ft-t ér.
Meg valami gari vagy jótállás legyen a gépre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest