Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Tegnaptól már nem csak passzív olvasója vagyok a forumnak. Költséghatékonyság szempontjából vásároltam egy használt Lite-ot + pokemon let's go Pikachut. Egyelelőre szeretjük egymást, bele is toltam 6 órát a játékba
. Az akksiidővel elégedett vagyok, 4 és fél órát bírt ki közepes fényerővel és wifi on beállításokkal.Egyelőre úgy látom, további játékokat fogok hozzá vásárolni
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

. Az akksiidővel elégedett vagyok, 4 és fél órát bírt ki közepes fényerővel és wifi on beállításokkal.
koncsik
Sirandrish