Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz
hszilard666
üzenetére
Sikerült átvennem a burnoutot! Azóta is keresem az állam. Szerintem pokoli jó port lett. Bő egy órája játszom vele, de nem röccent meg sehol, fix 60 fps, ezen túl a játék szebb mint anno 2011 ben PC-n. Particle effektekekt megkapta a nagy konzolos remastered verzióból, árnyékok vannak, tükröződések pedig semmi kívánni valót nem hagynak maguk után. Aki nem ismerné a játékot, annak el kell mondjam hogy életem egyik legjobb autós játéka. A végtelen szabadság amit áraszt magából lenyűgöző. Gyors pörgös játékélmény, nem hagy kívánni valót maga után, a zene a játékban sokrétű, rock, metál, dubstep, pop, grunge, classic rock, és még klasszikus (Bach, Lakmé, Mozart,Dvorak, Verdi) is található benne.
A pálya teljesen nyílt, az első perctől kezdve el lehet menni bárhova, hatalmas városról van szó, sok féle környezettel. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Szerintem az ára sem vészes az összes 8 DLC benne van a csomagban ami megjelent mellé, ezen túl kiváló port lett. Nagyon boldog vagyok hogy ez a cím elérhető kedvenc konzolunkra, remélem sok legendás címet kapunk még.Fun fact:
Ugye tudjuk jól hogy az EA jobban szereti a pénzt mint a rabbim, viszont anno a burnout paradise ennek iskola példája volt. Hogy jó vagy rossz értelemben azt döntse el mindenki magának. Anno a játék tele volt reklámokkal. Nem maga a gameplayben volt reklámszünet mint a szarabb mobilos játékokban, hanem a városban plakátok voltak, reklámautók, meg buszok oldalán, ahol valós cégeket reklámoztak. A konzolos verzióban volt gilette, burgerking, ESNP america, sőt 2008 körül az amerikai elnökválasztásnál, még Obama is reklámoztatott a játékban. Konkrétan vezettél a és azt pillantottad meg hogy a kedvenc videojátékodban Obama sasol le egy plakátról
A PC-s verzióban, intel, nvidia, és EVGA reklámok vannak. PC-n mindig felsírtam amikor nvidia-s reklámok jöttek szembe úgy hogy AMD volt a gépemben. Na most, itt a switches verzióban ez teljesen eltűnt, fiktív "gyermekbarát" reklámok vannak. Csokisshake et, fiktív pizzázót, fiktív utazási irodát, nem létező TV műsorokat reklámoznak. Röhögtem volna ha más switches címeket reklámoztak volna, mondjuk supermario, vagy egy jó witcher 3
. Ezen túl a Criterion Games megújult logóját láthatjuk városszerte. En ennek örülök, mert anno amikor az EA elkaszálta a criterion-t, valami eltört bennem. Szerettem őket. Gyerekkorom legjobb játékát kapam tőlük.Remélem jól fog teljesíteni a játék a kasszáknál is, és rájönnek a vezetők hogy sok AAA címre van szüksége a piacnak. Aztán lehet hogy nem és én vagyok gyökér...
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Adam_Shepard
üzenetére
En meg ki se bontottam a definitive edition CE-t. Vissont bovult a kollekcio Xeno 2 CE-vel meg Shulk amiiboval

-
hszilard666
veterán
válasz
petymek
üzenetére
Eddig sajnos csak youtube on láttam videókat, mert csak ma tudom átvenni a példányomat, de nekem eddig pozitív csalódás. Ha jól láttam nincs butítva a részecske fizika, valamint a tükröződés sem. Mondjuk nekem gyerekkorom egyik kedvenc játéka, szóval lehet elfogult vagyok. Délután kapom meg, meglátom mit produkál handheld.
-
petymek
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Nagyon finoman fogalmaztál "nem annyira szép mint a nagykonzolokon".
Sajnos amíg a "viszont hordozható" varázsszóra van rá befogadó kereslet, addig az ilyen 12 éves játékok felhozatala marad. -
Adam_Shepard
addikt
Kszenobléd vélemények?
-
Zolibacsi88
aktív tag
Köszi srácok!
-
válasz
Zolibacsi88
üzenetére

-
pkaresz
őstag
válasz
Zolibacsi88
üzenetére
Megnéztem!
Király!!!!!! -
Zolibacsi88
aktív tag
-
Norb79
addikt
válasz
Quinine911
üzenetére
Én is gondolkozok rajta, szóval kérlek majd tudasd a topikkal, hogy hogyan fut, mennyire szaggat vagy sem, és a kezelőfelület mennyire jól elkapott! Köszi!
-
Quinine911
aktív tag
Yesss, ma végre annyi tologatás után megjelent a Railway Empire! Este veszem is meg! Olvastam pár kritikát így nagyon gyorsan , eddig jókat írnak róla!
-
TXT
őstag
Koszi sracok a segitseget, ugy tunik, megoldodni latszik a dolog!

-
Alexios
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem jó bármilyen ha dockolva is szeretnéd használni, én külföldön hagytam a töltőmet, és akármilyen töltőt nem fogad el sajnos dockolva.
Handheldben bármilyen jó.
-
TXT
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Tehat akkor sima telefon tolto nem lesz jo hozza, ha jol ertem. Es milyen csatlakozoju usb kabel kellene hozza? Type-C? Nem nekem lenne, nekem nincs switchem, masnak probalok segiteni tavolrol, hatha kap ott valahol valami muszaki vagy telefonos uzletben pl, ha nincs ott konzol bolt. Elore is koszi a reszletes valaszt!

-
TXT
őstag
Milyen tolto jo a switch-ez? Otthon maradt es kulfoldon kellene beszerezni egyet, de nem tudom, kaphato e gyari, vagy ha az nincs, mi johetne szoba? Segitsetek pls!
-
Dreimus
senior tag
válasz
Kai_Rong
üzenetére
14 napos elállás velejárója, mert egyik cég sem akar bukni, hátha valakinek jó lesz alapon, garancia ugyan úgy van rá, ha a készülék nem sérült és nem látszik a nyoma hogy használt, és még grátisz játék is jár a géphez ami még érdekli a vevőt akkor az még jó is lehet. Én legalábbis elfogadnám a rendelést ilyen esetben, de ezt embere válogatja, pl én is kaptam már használt darabot amit amiatt küldtem vissza mert látszot hogy meg volt bontva (mobil klíma) és a gart nem akartam bukni, elvitte a futár aztán amikor megkapta az edigital akkor küldte az újat.
-
Kai_Rong
senior tag
-
hadam98
senior tag
válasz
scyllafren
üzenetére
Igazából megmondom őszintén hogy semmi más nyomát nem látom, hogy ez használt. Elvileg a játék ami rajt van el se lett indítva.
-
megott
aktív tag
Sziasztok!
Az Aliról beszerezhetó "ringfit" is tökéletesen használható, sikerült belepasszírozni tegnap egy jó félórát, veszíteni 55 kalóriát és úgy fél liter izzadtságot!

-
hadam98
senior tag
Sziasztok
Megjott a Switch Lite Edigital-ról rendeltem de ez használt. Be van jelentkezve egy Gmail fiókba ilyenkor mivan? Komolyan rendelek egy újat és használtat kapok?
-
hszilard666
veterán
Megjöttek az első burnout Paradise vélemények. Fix 60fps handheldben is, sajnos nem annyira szép mint a nagykonzolokon. Viszont hordozható. Szóval én holnap behúzom!

-
nxswitch
senior tag
Apex Legends jön switchre ősszel.
-
consono
nagyúr
válasz
MasterMark
üzenetére
Ne vicceljünk, kérem

-
válasz
Quinine911
üzenetére
Nekem sajnos semmi egyikkel sem

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ezt a játékot VR-ban tudnám elképzelni.
-
Sirandrish
Topikgazda
-
Quinine911
aktív tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Erre vki? Van bárkinek vmelyikkel tapasztalata? Thx
-
hadam98
senior tag
válasz
Alexios
üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Igazából már van Switch-em, nemrég vettem meg a simát ami a hosszabb üzemidős, csak kellett egy Lite is, hogy tudjunk multiban játszani ketten
Lite remélem legkésőbb itt lesz hétfőre.
A Ring Fitet a rendes Switchez venném, csak az a 35 kicsit húzós érte. Megéri azt az árat? Tartalmas?
Még egy kérdés: Kezdő Switch tulajdonos vagyok, most, hogy két konzolom lesz így mindenképp meg kell venni a másik Switchre is a játékot, hogy tudjunk két konzolról együtt játszani? -
daniiel09
tag
Épp most rendeltem egy nagyobb memóriakártyát, régit már kinőttem. A kérdésem az lenne, mi a legegyszerűbb módja, hogy átmásoljak mindent? Működni fog ha PCn másolom, vagy mindenképp újra kell tölteni amik rajt voltak?
-
Norb79
addikt
válasz
hadam98
üzenetére
Hogy könnyebb legyen, és kényelmesebb legyen kézben tartani hosszabb távon. Nekem van mindkét gép (első verziós sima, és lite is, egyik a fiamnak, másik a lányomnak), és nekem pl a fiam sima switchét kényelmetlen sokáig kézben tartani, míg a lite-al nincs ilyen gond. De ez szubjektív nyilván, fiam simán kézben tartja akármennyi időt, amennyit engedem.

-
hadam98
senior tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Akkor ebből a Lite-ból csak egy verzió jött ki?
Nem értem miért tettek bele kisebb aksit.
Ez a Ring Fit jó drága, 35 a MediaMarktba... Ennyire jó?
-
hadam98
senior tag
Sziasztok
A Nintendo Switch Lite már a jobb akkumulátor üzemidővel jött ki? Nincs belőle 2 verzió mint a simából? Mert edigitalról rendeltem egy Lite konzolt nem ám a kevesebb üzemidőt kapom

-
bb.bocs
őstag
válasz
Scholes9
üzenetére
hát én totál 0 vagyok semmi izom semmi mozgás stb... koronán túl vagyok, még pihenni kéne, de kipróbáltam 2 percre, hát azt hittem összesz.rom magamat , ezt a ringet összenyomni széthúzni, hát be.sok
közben fussá
megjegyzem helyigényes idővel majd,nem tudom hogyan oldom meg
na mind1, át kell majd mennem a nagyszobába akkor ha ezzel akarok játszani
anno volt a fittness boxing, azzal játszottam kicsit, az is fárasztó volt,de ezt még nyomkodni is itt áh
egy konzolnál mozogjál, hová jut a világ
mondjuk az ötlet jó, és totál észrevétlenül 93* nyomtam össze, de közölte hogy 49% és nagyon lájtosan csináltam (jah igen,hogyne
) pihi tovább, majd egy hónap múlva esetleg újra próba ha már tényleg minden okés lesz
aki venni készül készüljön arra hogy ha nincsen formában szenvedős lesz
de láttam ugye valaki itt linkelte talán hogy milyen okossággal lehet pl mario kartozni vele
nagyon beteg 
-
nxswitch
senior tag
válasz
üzenetére
Igen, olvastam. De gyakorlatilag bármi lehet. Nekem fura lenne, ha idén is kapnánk még egy RPG pokémon játékot a 2 dlc mellett. Egy Detektív Pikachu is van még készülőben, arról sem tudunk még semmit.
Pokémon Snap-et miért szeretik ennyire? Nekem unalmasnak tűnik fényképezgetni.
-
bb.bocs
őstag
Árkád média márkt
van ring fit
35000 XD konzolokszervizénél eeeefogyott
nahh pokemont szeretjük, bár máriót is
reméljük használható cuccot dobnak piacra, fogmosás közben nem terveztem pokémont fogni
(wczés közben sem akarok dittót fogni
) vannak gondok
-
nxswitch
senior tag
New Pokémon Snap coming soon.
Pokémon Café Mix okos telefonokra + switch hamarosan.
Pokémon Smile esetleg, ha valaki fogmosás közben szeretne pokémonokat fogni.

24-én új Pokémon Project bejelentés.
-
agyhalottak
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Én is meglepődtem, hogy nincs a nyitójátékok között.
Ez van, addig marad az Ori
-
Quinine911
aktív tag
Én az Urban Trials: Playground triál mocis játékon gondolkodom. 1.5 Euró most keményen.
Meg a When Ski Lifts Go Wrong -on, az is szintén másfél euró.Valakinek bármelyikkel tapasztalata, hogy érdemes-e? THX!
-
törölt tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Még nincs, csak a NES és SNES részek játszhatóak online előfizuval.
Pletykák vannak. Elvileg jön a Prime trilogy, erre azt írták, már júniusban megjelenhet, de eddig nincs hír róla. Illetve egy régebbi 2D-s rész remake-je is készülhet. De semmi hivatalos bejelentés nem volt még. -
MasterMark
titán
Nincs semmilyen Metroid switchre?
Azt tudom, hogy a Prime 4 készül egy ideje, de a régiek esetleg várhatóak?
-
törölt tag
Tegnap megjelent az eshopban egy ugrálóköteles játék, a Jump Rope Challenge.
Szeptember végéig ingyenes. Ránézésre egyszerű, mint a faék
de aki mozogni szeretne, és lemaradt a Ring Fit-ről, az tehet vele egy próbát
-
törölt tag
A Syberia egész komoly leárazást kapott: az 1. rész 5 euro, a 2. rész pedig csak 1,5 euro. Szuper, régi vágású kaland játék, akinek anno kimaradt, vagy nosztalgiázni szeretne, itt a lehetőség
-
ATTN Star Wars Episode l: Racer Fans!!!
We are slated to release on both Nintendo Switch and PS4 on June 23rd.
Thank you for your continued support, .gifs, and kind comments as we've worked on this release.
🏁We'll see you on the racetracks.🏁
@maryllio (PS4 TG)
-
nxswitch
senior tag
Kingdom Hearts: Melody Of Memory Announced For Switch, Launches This Year
A brand new rhythm action gameAmikor azt mondtam, hogy csak KH hiányzik a konzolról akkor nem erre gondoltam...
-
musmus
újonc
Sziasztok! Március végén lettem Switch tulajdonos. Elmúlt napokban (egészen pontosan 4 napja tapasztaltam először) ha handheld módban használtam a konzolt, egyszer-egyszer zörgő hangot hallottam a ventilátorból (mintha beragadt volna valami). De ez a jelenség általában max. fél percig tart, aztán abbamarad. Ma eddig kétszer jött elő, pedig azelőtt egy nap csak egyszer mutatkozott a zaj. Találkozott már valaki ilyesmivel? Ha igen, lehet valamiféle "házi módszerrel" kezelni? Előre is köszi.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Ezt majd az összefoglalóban módosítani kellene, mert nagyjából egy 0.1% valószínűségű risket nagyítunk fel, legalábbis az itthoni viszonylatban. Ha valaki mókolni akar, az más forrásból teszi jellemzően - kis pénz, kis foci, ugye
Külföldi oldalakról rendelt, gyanúsan olcsó cartridge esetében van némi kockázata, de nem jellemző.Röviden: ne aggódj emiatt, nyugodtan vehetsz használt játékokat innen az apróról. Ha minimalizálni akarod a risket, akkor az online multiplayes játékokat ne vedd használtan.
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
hadam98
üzenetére
Apróhirdetésekről beszélünk, nem boltokról. Nézd meg az illető profilját, illetve hogy hány pozitív vélemény van róluk, volt-e negatív, stb. Őszintén szólva azt sem teljesen értem, hogy mi a félelmeid pontos forrása - attól tartasz, hogy nem azt a játékot kapod, amit rendeltél?
-
Alexios
veterán
válasz
nxswitch
üzenetére
Nintendoról beszélünk, akik akcióban sem mennek 40$ alá a saját játékaiknál, szerintem tök fölösleges 60 alá várni bármilyen játékot is tőlük(jött egyáltalán ki switchre Nintendo készítésű játék 60$ alatt?)
Azért nem fogják olcsóbban adni, mert ennyiért is úgyis megveszik, ha kevesebb munka van vele, annál jobb, még több profit.De amúgy eleve fake az egész, redditen volt is poszt róla honnan ollózták össze a plakátot stb, az eredeti pletyka pedig egy 3d mario collectionről szólt
-
nxswitch
senior tag
válasz
Alexios
üzenetére
Attól függ mit jelent a felújítás. Ha nem csinálnak új modelleket, csak részletesebbé teszik és újra textúrázzák, és új menüt kap és ennyi a felújítás, akkor sokkal kevesebb munka és kevesebbért is adhatják.
De ez csak az én véleményem, év végéig úgy is kiderül lesz-e belőle valami és milyen formában.

Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

A PC-s verzióban, intel, nvidia, és EVGA reklámok vannak. PC-n mindig felsírtam amikor nvidia-s reklámok jöttek szembe úgy hogy AMD volt a gépemben. Na most, itt a switches verzióban ez teljesen eltűnt, fiktív "gyermekbarát" reklámok vannak. Csokisshake et, fiktív pizzázót, fiktív utazási irodát, nem létező TV műsorokat reklámoznak. Röhögtem volna ha más switches címeket reklámoztak volna, mondjuk supermario, vagy egy jó witcher 3