Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Nos, ma hívtak a KVtol, kaptam egy zsír új Lite-ot. Nagyon remélem ezzel vége a sztorinak, nyilván garancia ezen már csak a maradék van (ami még így is valami másfél év), de nagyon remélem ennek már nem lesz baja

-
-
Rony949
őstag
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Én értem hogy egy világjárvány kellős közepén vagyunk, de az hogy az égvilágon semmit nem közölnek, az kezd egy kicsit idegesítő lenni.
Semmi infó a Breath of the Wild 2-ről, semmi infó a Bayonetta 3-ról, semmi infó a Metroid Prime-ról, semmi infó a Hollow Knight-ról és még folytathatnám.
De hé, legalább jön az új Just Dance. YEAAAH!!!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Switch Lite-ból csak egyfajta hardver van?
-
zkxdn
őstag
válasz
pkaresz
üzenetére
Mivel Limited Run kiadás ezért gondolom csak itt van

Volt Collectors Edition is de az már elfogyott"Samurai Jack: Battle Through Time on physical cartridge for the Nintendo Switch. Region free. This is an open pre-order for a limited time. Includes full-color interior art and a booklet.
PREORDERS CLOSE ON SUNDAY, SEPTEMBER 13TH AT 11:59PM EASTERN TIME" -
smokin
aktív tag
Ja, igazábók kártyásan kéne.
-
zoltannagy
aktív tag
Sziasztok!
Itt valaki szokott esetleg dead by daylight játékkal multiban játszani?
Illetve a Switchre is rálehet mikrofonos fülest kötni vagy ez esélytelen?
-
smokin
aktív tag
Azt tudjuk, hogy a Samurai Jack Battle Through Time mikor jelenik meg?
-
boost
veterán
Tegnap eladtam az első napos Switchemet. Kb bejelentés után már a topik tagja voltam. Köszönöm a remek társaságot. Szerintem egy éven belül biztos lesz megint Switchem, ha olyan évvel rukkol elo a Nintendo, ahol megint jön majd egy új (nem remake) Mario és egy új Zelda, vagy Zelda folytatás. Talán 2021 lesz az, meglátjuk. De akkor már egy Switch Lite lesz az új gép. A kanapégéminget a TV eladásával teljesen leépítettem. Meg a héten eladom az XBoxot is. PS4 egyelore marad, monitorra kötve.
-
Dadpool
aktív tag
válasz
consono
üzenetére
Switchupdate 😀
-
zkxdn
őstag
válasz
DJosef
üzenetére
Ebbe most nagyon belenyúltál
"A new Nintendo Switch model will launch next year, a new report claims
TAIPEI-BASED NEWSPAPER SAYS UPDATED MODEL COULD ENTER PRODUCTION LATER THIS YEAR" -- [link] --Amúgy énis idén terveznék venni Switchet, de nagyon nem tudok választani a Lite és a sima modell között
A Pro modell csak tovább nehezítene mindent
-
Dreimus
senior tag
Alza-n 9kor induló akciók közül egy kettő egész jónak mondható:
WRC 8 + Steelbook 8,7e
Darksiders Genesis 8e
Illetve több másik játékra is van kisebb nagyobb kedvezmény, érdemes körül nézni -
Norb79
addikt
válasz
DJosef
üzenetére
Ahogy tboldi is írja, tippelgetni tudunk bármit is, de nintendo azért pár évig piacon szokta hagyni a gépeit, ebből én is azt tippelném, hogy még 3-4 évig ez lesz a piacon, nagyon minimál ráncfelvarrások az olcsóbb előállítás érdekében, ahogy eddig is volt az talán lehetséges.
-
tboldi
nagyúr
válasz
DJosef
üzenetére
Pletykák mindig vannak új gépről, de eddig még egy sem nagyon jött be.

Év végéig még azért sok idő van, addig figyelgesd a különböző nintendós híreket, de nem hiszem, hogy addig lenne bármi új. Next gen sem valószínű, hogy mostanában fog érkezni.
-
DJosef
őstag
Helló sziasztok!
Év vége felé szeretnék egy Switch konzolt vásárolni.
Vannak pletykák esetleg a Switch utódjárol vagy nyugodt szívvel megvehetem?Előre is köszönöm a segítségét!
-
KisTücsök
addikt
Octopath Travelert úgy játszanám elsőre, hogy 4 karaktert viszek, mert úgy olvastam így érdemesebb. Aztán másodjára meg a másik négyet. Viszont most vagyok ott, h megvan a négy kari, de még vagy 8-10 szint hiányzik, h valamelyik chapter 2-esére tudjak menni. Most akkor mit csináljak? Csak menjek aztán öljek mindent xp szerzésnek, vagy valamit nem veszek észre?
-
mirci18
addikt
Nekem ez a jó deal a kártyás verzió helyett:
[link] Unravel two -
mirci18
addikt
válasz
Quinine911
üzenetére
Használt kártyás árban van.
Én most vettem 11-ért meg.
Így legalább ha megunom el is tudom passzolni. -
taki01
őstag
Én végig néztem az összes részt megjelenés napján és tényleg nagyon jó. Olyan dolgokat is elmondtak és bemutattak amiket ha csak rákerestél volna retro gamingre a neten akkor nem biztos, hogy megtaláltál volna. Egy nagyon jó összefoglaló lett. A Vakondok 4 is nagyon tetszett az meg a haza gaming fejlesztés kialakulását mutatja be.
-
Edge
veterán
-
mirci18
addikt
Nézegettem az alábbi [link] ajánló videót.
Elvileg az amerikai eshop-on meg tudnám venni a Submerged nevű játékot 1 dolcsiért ami nekem magyar accounttal 9 euró lenne jelenleg.Kérdésem annyi lenne hogy mi a legegyszerűbb mód eme játék beszerzésére a kedvezményes áron. Csináljak egy plusz amcsi accot?
-
boost
veterán
Sziasztok, írtam, hogy tervezem eladni a Switchet. Hogyan tudom lementeni a teljes tartalmát, hogy esetleg késobb egy Lite vásárlás esetén tudjam folytatni a dolgokat?
-
Exelsior24
aktív tag
Láttam a chat-en sok csalódott embert Silksong-ot irogatni
, de azért volt pár indie játék ami tetszett: Hades, Spiritfarer, Raji, Torchlight 3, Evergate, meg a végén ott daráltak gyyorsan még párat csak azoknak nem volt időm felrni a nevét. -
Bazsi1987
őstag
Hades első napos vétel lesz

-
petymek
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Doom biztos érkezik.
-
boost
veterán
válasz
Bazsi1987
üzenetére
Szia, egyrészt van minden más konzolom is, másrészt most ráálltam a GamePass-es játékokra Boxon.
Olyanra már nincs idom, hogy egy nagy AAA játékot, akár Mario, akár Zelda kijátszok 30-40 órában. Boxon is a GamePass címeket vagy elkezdem, vagy valami este, levezetésnek 10-15 percet lehet tolni játékot tolok.
Akkor meg minek álljon benne a pénz. Ami még ok az eladásra, hogy kb két éve nem játszottam vele TVn, ezért ha legközelebb ha mégis vennék, az biztos, hogy egy Lite modell lenne.
Addig meg élvezze más a konzolt.
-
Silεncε
őstag
válasz
petymek
üzenetére
Örülni fogok neki... Persze mikor bevittem egyből elindult, a srác már adta volna vissza, de kb egyből errorral kifagyott, újraindult és onnantól újra bootloop. Elküldték megint, először a pesti szervizük nézi meg (remélem nem fogják egy resettel megint visszaküldeni, viszont beigazolódott a sejtésem, a GP-nél nem volt a gép) ha pedig nem tudnak vele mit kezdeni, utazik Németországba. Qrva kíváncsi vagyok mi lesz a vége (meg mikor lesz újra Switchem)
-
petymek
senior tag
Állítólag jön az NFS Hot Pursuit switchre is.
-
smokin
aktív tag
Szerintem erre gondolhattok.

link -
tboldi
nagyúr
-
Dreimus
senior tag
Kicsit késve találtam rá, de hátha még valaki elcsípi, 6 ingyen játék a mai napon.
-
Dreimus
senior tag
válasz
mike1334
üzenetére
Fogyasztóvédelem
"
A kijavítás vagy kicserélés időtartamával a fogyasztói jogok határideje nem hosszabbodik meg:
Nem számít bele az elévülési időbe a kijavítási időnek az a része, amely alatt a jogosult a dolgot rendeltetésszerűen nem tudja használni. A dolognak a kicseréléssel vagy a kijavítással érintett részére a kellékszavatossági igény elévülése pedig újból kezdődik. Ezt a szabályt kell alkalmazni arra az esetre is, ha a kijavítás következményeként új hiba keletkezik. Ezért tisztességtelen minden ezzel ellentétes tájékoztatás.
"
Bár már elég sok törvény tudja egymást ütni manapság, aztán egyszerű halandó állapítsa meg melyik az erősebb, vagy épp mire gondolt adott esetben a költő
Többszöri olvastra a PTK-s értelmezhetőbb. -
tboldi
nagyúr
válasz
petymek
üzenetére
Erre gondolsz? Valamikor ősszel.
-
Silεncε
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Igazából én is csináltam, mondjuk én csak factory resetet, mivel nem mertem teljes resetet nyomni mert nem volt leválasztva a fiókom.
Na de köszi mindenkinek a helpet, nem akarom hogy az én bajomról szóljon a topic

-
Silεncε
őstag
válasz
petymek
üzenetére
Igazából ez nem annyira érdekes, alsó hangon is több mint fél év van még a gariból. Nem feltétlenül a KV hibája ez, így jött ki, csak rohadtul bosszant, hogy csak a sz&pás van vele...
Egyébként külön jótállási jegyem nincs (már az a hagyományos, amibe írogatják), egy nyugta szerű hőnyomtatott lapot kaptam, annyit csináltak, hogy reset aztán a wifi jó volt (mondjuk ez igaz, a wifi tényleg megjavult), csak most meg már bekapcsolni se lehet...
De nekem gyanús, hogy a cucc nem járt a gameparkban, hanem csak ők nézték meg, ennek mondjuk annyira nem örülnék...
-
petymek
senior tag
-
Silεncε
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Nem mondom hogy nem csináltak vele semmit (csináltak rajta egy hard resetet), csak úgy tűnik, más baja van...
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Király! 😀

![[link] [link]](https://i.imgur.com/6V9QmuH.png)

Sirandrish