Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Rony949
addikt
Jó tudni hogy családbarát a Nintendo. Július 13-ától megvásárolható a Don't Get Caught az eShop-on.
Ez egy recskázós játék. [link]
-
nxswitch
senior tag
Este 7kor Nintendo Treehouse Paper Mario gameplay, és lelepleznek egy játékot egy már ismert sorozatból, amit most fejleszt először WayForward.
Eddigi játékaik alapján nem hiszem, hogy túl nagy dolgot mutatnának, de talán.
-
magic2
tag
Megjelent a Vigor switch verziója.
Sikerült reszelniük rajta a zárt bétában(alphánan) tapasztaltakhoz képest. -
ayo
veterán
válasz
nxswitch
üzenetére
nem hiszem, hogy fog jönni. a végén még gondolkodni kéne és az ilyen nintendo spinoffokat jó ideje lebutította baba fokozatra. régen a kirby-ben meg lehetett halni és izgalmas volt, yoshi island meg sztem néhol nehezebb volt, mint a sima mario, most meg örülök, ha nem unom el magam.
odyssey volt sztem jó ilyen téren, kezdők és pro arcok is tudták élvezni ezeket, egy paper marióba se mertek már beletenni semmi komolyat, mert a végén elakad a játékos. -
-
ayo
veterán
válasz
nxswitch
üzenetére
ahogy írtam pár napja: ezek már nagyon más vonalat képviselnek, mit a régi "igazi" részek. SNES / N64 és GC részeket továbbra is ajánlom, ha valami igazán jót keresel - szerencsére eléggé sok módja van hogy hozzáférj. én ettől az új résztől már csak annyit várok, hogy jobb legyen, mint a Wii U rész, mert az olyan volt nekem, mint amikor a Dark Souls 3-at várja az ember és kap egy Yoshit

-
nxswitch
senior tag
-
nxswitch
senior tag
Paper mario intro video.
-
kr:sz
tag
Sziasztok!
Mivel a modularok eléggé drágák arra gondoltam, hogy city, creator szetteket kellene mini városként összeépítgetni. Tudok esetleg olyan oldalt ahol ilyet csinálnak, esetleg lehet inspirálódni?
Üdv,
Krisztián -
nxswitch
senior tag
Június 12-ei, ez volt már? 4 perc Paper Mario gameplay .
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Úgy látszik összeállt a kezdő játékkészlet.
Most van egy Slaps and Beans,Rayman Legend,L.A. Noire,Doom játék.
Keresek még hozzá jó címeket ebben kellene a segítségetek.
Az AAA címeket ismerem Mario Zelda s egyéb fronton azokban nem nagyon kell segítség.
Ha csak nem arról vélemény hogy a Zelda Link awakeing mennyire lett jó szerethető játék a nagy címekhez az elődökhöz képest.Kérdéses címek:
-Witcher 3
-ARK: Survival Evolved 12-ért láttam. Megér vajon annyit annyira jó játék lenne?
-Friday 13 the game
.Sega Mania
-Wolfeinstein -
Bazsi1987
őstag
Akinek van feles kódja gondolhat rám jó ps-re is
regeltem remélem kapok még max a következő körre 
-
Aki21
aktív tag
Csak a tutoriált toltam végig többre nincs most időm. De eddig bejön a graf és tutoriál alatt nagyon lassulást sem láttam
-
ooooobi
őstag
Jó hogy írtad, hogy megkaptad, 3 napja ott figyel nekem is a levelek között. Én még tavaly regeltem be rá.
-
Aki21
aktív tag
Na megkaptam a Rogue Company-hoz az alpha letöltőkódot

-
smokin
aktív tag
Faja,látom megjelent a Vigor,akkor én most el is vesztem benne.

-
smokin
aktív tag
Mondjuk egy The Godfather és egy Def Jam Fight For Ny remasteredet simán elvislnék.
-
smokin
aktív tag
Eliminator Boat duel,anno rongyosra játszottuk.
-
30z.Samu
titán
válasz
Quinine911
üzenetére
Nem ugrik be a címe.
Ha megnézed a NES könyvtárat, szerintem meg fogod találni, a borítókép is motorcsónakos. -
30z.Samu
titán
válasz
Quinine911
üzenetére
Na király!
Mondjuk rég néztem rá a retro könyvtárra, a NES könyvtárba bekerült az a motorcsónakos, amivel én anno nagyon sokat játszottam.
Örültem neki, toltam is egy keveset, de a neve most sem ugrik be. 
-
törölt tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Egy N46 collection-nek jobban örülnék.
-
Quinine911
aktív tag
Hoppá, Július 15-től elérhető lesz a SNES könyvtárban az 1994-es Donkey Kong Country....jííííhááá!
-
KKaresz45
senior tag
válasz
Silεncε
üzenetére
"jó a Classic steamen most valami 7€ de az nagyon nem ugyanaz"
A Classic is teljes értékű játék, ennyiért meg ajándék. Akit érdekel az nyugodtan próbálja ki a Classicot Steamen. Játszottam mind a kettőt, valóban van plusz content a FB-ban, de bőven élvezhető anélkül is. Nem lenne olyan érzésed tőle "mintha egy másik játékot játszanál".
-
Silεncε
őstag
válasz
Silεncε
üzenetére
Megkovetem magam, csak 50€ eshopban, szóval nem AAA..

wesder: én azt behúztam eshopbol amikor akciozták, beletettem egy csomó időt, de elakadtam, azóta hozzá se nyúltam
Igazából a Catherine is csak azért kéne hogy legyen, olyan hosszú backlogom van, hogy 2 ev múlva se érnék a végéreooooobi: én valahogy nem látom, hogy itthon esnenek a fizikai játékok árai (az Astral Chainnel mázlim volt, egy edigis akcióban 16k-ert behúztam, de mást nem nagyon láttam ilyen jó áron)
-
ooooobi
őstag
Spongyabobot probalta valaki switchen? 22euro a dobozos, gondolkodom rajta, regen szerettem az ilyen platformereket, csak felek ma mar keves ez.
Silεncε: biztos fog lentebb menni az ara a Chaterinenek, itt Nemetben 40-45 korul mar lehet kapni (azert ps4es 27euros ar meg jobb lenne:) ), es inkabb az jellemzo hogy otthon olcsobbak a jatekok mint itt.
-
Silεncε
őstag
válasz
Kai_Rong
üzenetére
A PC-m be van baxva a sarokba és porosodik, van baja, mindegy hosszú, inkább vettem egy XOS All digitalt olcsóbb volt és kényelmesebb is, azóta a PC-t totál letojom (bekapcsolva se volt már vagy 3 hete, az XOS-Switch-mobil kombó kielégíti minden igényem, kivéve a munka, de az meg ugye munkahelyi workstation)
Lehet megéri, de azért én durvanak érzem, hogy egy '11-es játék felturbózott változatáért egy AAA játék árát kérik el (és ugye Switchen nem játszik a "jaj pár hónap múlva olcsó lesz" (meg mondjuk a P5-bol kiindulva ATLUS játék esetén sehol))
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Silεncε
üzenetére
Mondjuk szerintem az XBox meg a PC az kb interchangable
És a japán játékok általában a home country gyártóinak a konzoljára jönnek (Sony, Nintendo).Amúgy a Catherine megéri a pénzét, ez a Full Body PS4-es megjelenéskor is csak egy pár ezressel volt olcsóbb, és tényleg hozzányúltak a sztorihoz / gameplayhez / contenthez.
-
Rony949
addikt
Engem érdekelne a Catherine Full Body, de csesszék már meg hogy 19 ezerért árulják az 1 éves játékot. Tudom hogy örülnöm kéne hogy egyáltalán megjelent egy ATLUS játék Switchre, de ez akkor is sok.
-
scyllafren
senior tag
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nekem ez az év már szerintem közel komplett - a Ghost of Tsushima van még idénre előrendelve, és más nagy durranást nem látok. Még a NieR Remaster fog jönni, ami biztosan első napos nálam, meg majd meglátjuk, hogy a Yakuza 7 milyen formában jön ki. Q3 végétől a PS4 már abszolút felejtős lesz, PS5-re majd egy jó másfél-két év múlva ruházok be, addig ez a játékmennyiség bőven kitart.
Switchen az eddig bejelentettekből ami idén még jön és esetleg érdekel, az a Bravely Default II, bár azért a 3DS-es előző két rész élményei alapján ez messze nem első napos. Jó lenne némi info az év második feléről, mert túl nagy a csend

Ebben a hónapban szeretnék venni egy kifejezetten online multis Switch címet, Mario Kart 8 Deluxe-on vagy a Splatoon 2-n gondolkodom, de nem tudok dönteni. Az MK8 megvan Wii U-ra, maga a játék fun, viszont a Wii U-s online verzió tele van csalóval, szóval ott gyorsan le is tettem arról, hogy online játsszak. A Splatoon elég kaotikusnak tűnik videók alapján, de arról elég jókat hallottam.
-
nxswitch
senior tag
válasz
Quinine911
üzenetére
Activision adja ki. Szerintem valószínű, hogy utólag jön ide is, de nincs ilyen infó.
-
30z.Samu
titán
válasz
Quinine911
üzenetére
Ja azt nem tudom, csak írtam hogy tavalyihoz képest elég keveset költök idén játékra.

-
taki01
őstag
A kontakt spyrevel sikerült megoldani a driftelést a joyconoknál.

-
ayo
veterán
válasz
adalbert1
üzenetére
Pedig Snes RPG vonal, az N64 és a GameCube a legjobb részek sztem, egyszer kell csak elkezdeni, aztán nehéz lesz abbahagyni. Jó gameplay, ötletes feladatok és csomó humor.
A Sticker fajta 3DS meg a Wii U Splash meg talán a leggyengébbek. Utóbbiban nagyjából akkora a kihívás mint az újfajta Kirby részében, de több bajuk is volt.
Ez a mostani lehet jó rész, de ez se a klasszikus vonalat követi. Nem mondom hogy régen minden jobb volt, de az N64 GC részeket mindenkinek ajánlom, mert mai napig az egyik legjobb Mario játékok. Kár hogy Switch-re nem jöttek még ki.
-
adalbert1
veterán
válasz
30z.Samu
üzenetére
Pedig az első része talán még N64-re jött ki. Volt még Gamecub-ra, wii-re (habár ott talán platformer lett), 3DS-re és Wii U-ra is jött ki része (igazából az N64 kivételével mindegyik megvan -habár lehet, hogy a wii-re készültet eladtam), de még egyiket sem játszottam végig

-
mirci18
addikt
Wii-nél és wii u-nál is eljátszottam a gondolattal hogy matricázom de elvetettem mondván utána nehezebb eladni.
Most Switchre ezt találtam. [link]
Próbálta már valaki? -
nxswitch
senior tag
Paper Mario-ban meg tudod simogatni a bomba kutyust. Első napos vétel.

-
30z.Samu
titán
válasz
MasterMark
üzenetére
Lehet, hogy akkor a controller-t nem tudná "meghajtani", fene tudja.
-
ayo
veterán
válasz
MasterMark
üzenetére
nintendont

-
smokin
aktív tag
Egy próbát megér ez a verzió,az ára sem vészes.
-
30z.Samu
titán
Én valamiért abban a hitben éltem, hogy a Switch-ben van normális Bluetooth, amire rá lehet csatlakoztatni rendesen egy fülest vagy bármit. Tegnap akartam volna úgy játszani, erre nem láttam ilyen opciót, pedig a specifikációkban is ott a Bluetooth.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- iPhone topik
- Nos igen, ilyen is lehet egy notebook…
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- EAFC 26
- PLC programozás
- Google Pixel topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Moza R3 PC Csomag még egy év garanciával! (2027.07.17) Ajándék F1-es adapterrel gyári dobozában!
- Sony PS 5 dobozában (2025.09-ben vásárolt) 2 év gar, számla!
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go 512GB SSD kézikonzol garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Xbox One / Xbox Series játékok
- HP Zbook 15u G3 - 15,6" FHD kijelző, i7 6500U, 16GB RAM, 256GB SSD, FirePro W4190M 2GB, számla
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

", de igazából nem is azért, hanem már videón is látom, hogy ez más, mint a régi vonal, ezért is örülök, ha Wii U résznél jobb lesz és akkor majd használtan lecsapok rá - elvégre megvan az összes rész, miért hagynám ki pont ezt 

Igazából a Catherine is csak azért kéne hogy legyen, olyan hosszú backlogom van, hogy 2 ev múlva se érnék a végére

Sirandrish