Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
[kép]
:D -
Rony949
őstag
Ezt olvastátok már? Állítólag 428%-ban növekedett a Nintendo bevétele a vírus időszak alatt. Japán barátainknak nagyon megy most a szekér. [link]
-
tboldi
nagyúr
válasz
Shade45
üzenetére
Nálam minden a legnagyobb rendben volt a májusi fújkálás után, egyedül a drift kezdődött újra tegnap, az is csak ritkán és minimális mértékben (de ez éppen elég ahhoz, hogy zavarjon). Ugyan még csak pár óra telt el a második fújás óta, de minden rendben tűnik, majd pár nap múlva meglátjuk, hogy így marad-e.
Milyen sprét használsz? Nekem Berner van.
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nagyjából így van Nálam is.
Még mondja vidáman, hogy 5 more, mondom az anyád 3.14csáját, hát mindjárt megdöglök!
Meg 1-2 gyakorlatnál amikor mutatja az alap pózt, amit fel kell venni, mondom hölye vagy? Szerintem simán elmenne egy kabaréba 1-1 edzésem. 
-
Shade45
senior tag
válasz
tboldi
üzenetére
Én is befújtam, majd rá egy-két napra megadta magát a mínusz gomb, az SR gomb, és az analóg stick alatt lévő négyesből a bal oldali.
Most már csak akkor hajlandóak működni, ha újra befújom az összes helyen, de ez is csak addig segít, amíg ki nem szárad.
Szétszedtem már, semmi nyoma kosznak, vagy bármi oda nem illőnek, és mégsem működik.
Szóval holnap szerviz, ráadásul gari sincs már rá, kíváncsi vagyok mekkora árat fognak mondani.
-
-
consono
nagyúr
Én a Skyrimen gondolkodom, főleg, hogy benne vannak a DLC-k is. Valamikor évekkel ezelőtt elkezdtem 360-on, de sosem fejeztem be, nagyon a fő sztorival nem is foglalkoztam...
-
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Jaja, dettó.
Szerintem jó kis program, megéri az árát, jól átmozgat. -
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Én a súlyedzéshez vagyok szokva, ahhoz képest teljesen másképp mozgat meg ez a játék. Van egy pár gyakorlat, aminél én is azt mondom hogy ez hülye, nem normális, meg se lehet csinálni, stb.

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
A tüdőbaj?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rony949
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valószínűleg az egész szoba tartalma többet ér, mint a fickónak a lakása/háza.
Nagyon durva!
-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nekem is bőven elég szokott lenni fél óra.

-
Sirandrish
Topikgazda
Egyébként tegnap nyomtam egy 20 perces edzést a ring fit-el,....hát majd beledöglöttem

Amúgy a ritmusjáték részhez nem lehet letölteni néhány liszenszelt zenét? Vagy legalább olyat ahol tényleg ritmusra megy a cucc, mert tegnap kipróbáltam párat, de a ritmustól igen messze állt
-
válasz
Sirandrish
üzenetére
Sajnos mindent el kellett pakolnunk költözéskor

-
30z.Samu
titán
válasz
Sirandrish
üzenetére
Aztqrva!

-
Sirandrish
Topikgazda
-
petymek
senior tag
válasz
Quinine911
üzenetére
A műfaj kedvelőinek mindenképp. Homebrewt használva elérhető rengeteg mod is.
-
mirci18
addikt
Le van árazva a Gear Club c játék [link]
Árban jó de nyújt e valamivel többet mint egy ingyen Asphalt 9?
-
mirci18
addikt
válasz
30z.Samu
üzenetére
Nincs más online Mario Kart játék ezért tud ekkora lenni.
Egyébként szerintem egyszerű a válasz az örök kérdésre.
Egyértelmű hogy a Switch-hez a legtöbb játék remake újrakidás deluxe és egyéb verziók.
Bejött cucc nem kell hozzá a komoly játék felhozatal.Részben olyan játékok amik már jó pár évesek pc-re vagy más konzolra voltak eddig kiadva.
Lásd La Noire,Crash Bandicoot stb.
Imádom mert ezekkel vagy régen vagy egyáltalán nem toltam.Másik csoport pedig a wii u címek portolása.
Régebben is ezt tették a wii-nél is gamecuberól csak nem ennyire látványosan.Annyiból örülök neki hogy fogták a Wii u kiváló címeit amik már grafikailag is megállták a helyüket a wii hez képest és átadták egy sikeresebb platformon.
Számomra egyértelmű az hogy megérte váltani Switchre még úgy is hogy drágább itt a játék még úgy is hogy drágább a gép és a kiegésztők.
Még úgy is hogy a gép közel sem tökéletes főleg szobán kívül a való életben. -
nxswitch
senior tag
Ez egy friss Paper Mario project. Rákerestem hátha van hozzá valami textúra pack, és pont készül. Remélem nem kaszálja el nintendo(nem tudom ez legális-e).
-
-
adalbert1
veterán
Konzolvilág nálam tiltólistán van, mióta Call of Duty WWII-t PS4-re olyat küldtek, aminek a borítóján angol és arab szöveg is van, és ez van ráírva:
"Licensed for sale in Middle East and Africa only"
Meg úgy általában minden konzolbolt lassan, mert a legtöbb helyen könnyű belefutni valami negatív élménybe - üdítő kivitel eddig a Gamepark, ők anno fel is hívtak, mikor a South Park Fractured but whole megjelent, hogy csak német borítósat tudnának küldeni, és így is érdekel-e az előrendelésem.
Szóval arra akartam kilyukadni, hogy Switchre még veszek fizikai játékokat, viszont PS4/Xbox One-ra már leginkább csak a storeban található akciókat használom ki, a gépet meg megveszem alzánál/media marktnál, az ilyen ügyeskedő boltok meg remélem, hogy idővel lehúzzák a rolót, legalábbis én nem költök náluk semmi pénzt. -
30z.Samu
titán
válasz
Alexios
üzenetére
Az oké, hogy egy régebbi platformon jelent meg először a játék, de attól még nem port, hanem nulláról írták újra a játékot. A Donkey Kong vagy mondjuk a Mario Kart, az már port, mert túl sok mindent nem csináltak vele azon kívül, hogy kicsit kipofozták a grafikát és felvitték a felbontást. Ez olyan, minha azt írnád, hogy a Resident Evil 2-3 Remake is csak portok.
-
-
MN98
junior tag
-
Kai_Rong
senior tag
-
MN98
junior tag
Ma megjött a Paper Mario és a Luigi's Mansion 3 a Konzolvilágtól. 1x már volt, hogy német nyelvűt küldtek ki (nyilván a játékra nincs kihatással, csak a hátulján olyan a szöveg), most az egyik német a másik meg spanyol....
. Nem zavar, mert igazából nincs jelentősége, csak érdekes. Ide Magyarországra össze-vissza jönnek be a switches dobozos játékok? Angol, német, spanyol stb.? -
-
Rony949
őstag
válasz
Quinine911
üzenetére
Lazán 100+ órás élmény, rengeteg érdekes mellékküldikkel és nagy újrajátszhatósági faktorral. Arról sajnos már nem tudok nyilatkozni, hogy Switchen hogy fut a játék.
-
Quinine911
aktív tag
Skacok, láttam hogy a Skyrim most féláron van, megéri 30 Euróért? Tudom, hogy már régi játék meg minden....
-
-
nxswitch
senior tag
Nintendo switch eladások június végéig.
61.44M eladott Switch. Ebből 5.68M április-június időszakban kelt el. Ebből 2.62M Lite volt.
Top 10 játék:
Mario Kart 8 Deluxe - 26.74M
Animal Crossing: New Horizons - 22.40M
Super Smash Bros. Ultimate - 19.99M
Breath of the Wild - 18.60M
Pokemon Sword/Shield - 18.22M
Super Mario Odyssey - 18.06M
Pokemon Let’s GO - 12.20M
Super Mario Party - 10.94M
Splatoon 2 - 10.71M
New Super Mario Bros U Deluxe - 7.44MXenoblade DE - 1.32M
Clubhouse Games - 1.02M
Ring Fit Adventures - 4M -
-
-
tboldi
nagyúr
-
draco31
veterán
-
Shade45
senior tag
Más:
Konzolvilágtól ha rendeltek, nyomtatott vagy elektronikus számlát kaptok?
Egész egyszerűen nem találom a saját rendeléseimhez tartozó számlákat, az oldalon belépve csak a rendeléseket látom, de számlát ott se, és nem is rémlik, hogy kaptam volna papír alapú számlát bármikor is...

-
Shade45
senior tag
válasz
Silεncε
üzenetére
Annak függvényében sokallom, hogy kb 800-1.000 forint az az egy alkatrész ebayről, és 15 perc alatt megvagy otthon is a cserével, de legyen max 30 perc, ha sosem csináltál még ilyet.
Tudom, hogy ilyenkor fizeted a tudást, a szerviz eszközeit, a munkadíjat, stb, stb. Na mindegy, ha ennyi, hát ennyi.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
30z.Samu
üzenetére
Már üzemel is a Playitstore webshop-ja is, pont tegnap tévedtem rá valahogy, néztem is hogy ez meg mi a fene, honnét jött, üzleteknél is rengeteg boltjuk van. Aztán egyik - másik boltnál van fénykép és látni rajtuk a videójátékbolt.hu , 576 kbyte, konzolok szervize feliratokat, így már leesett mi is ez a hirtelen jött hatalmas hálózat. Mondjuk az áraikat nem mondanám valami kedvezőnek, kíváncsi leszek KV-nak mennyire sikerül majd konkurenciát teremteniük. [Playitstore]
-
Silεncε
őstag
-
ayo
veterán
válasz
Shade45
üzenetére
nekem igazából már az is pénz volt, hogy postán feladtam mindig, kimenni még több pénz / idő.
amikor tönkrement 3x is a szalagkábel a kb. nagy semmitől, mert ritkán használtam pro mellett, akkor fogtam és aliexpress berendeltem 3 db-ot, ami még mindig olcsóbb volt, mint 1 posta csak oda
szóval csak azt akarom ezzel mondani, ha bárki picit is ért hozzá v van türelme, akkor inkább rendeljen be alkatrészt, akár többet is, ezerszer könnyebb és olcsóbb. -
Shade45
senior tag
Joy-conok javításáért kellett már valakinek fizetnie szervizben?
Milyen áron dolgoznak és milyen hibát kellett javítani?
-
tboldi
nagyúr
-
-
Bazsi1987
őstag
Nagy switch és pro controllerhez létezhet ilyen cucc? [kép]
-
ayo
veterán
válasz
csabicska
üzenetére
viszont ha nem megy, akkor nézd meg hogy a ledek világítanak-e - fel-le szokott menni a zöld led. ez azért fontos, mert van benne egy szalagkábel, ami könnyen törik és a led + SR + SL gombok azzal mennek, tehát ha eltört, akkor nem tudod külön használni, csak egyben. van a beállításoknál is egy joy-con teszt rész, ott a gombokat végig tudod nyomni, ha minden okés, akkor próbálkozz tovább, ha viszont valamelyik rossz, akkor szerviz.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Boombox került a fejemre
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Tesla topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Pánik a memóriapiacon
- További aktív témák...
- Sony PS Vita (PCH-1004) OLED Gyűjtői állapot 64GB+4GB Fóliázott!
- Nintendo Switch kontrollerek Nixy QRD Nexigo Oniverse joy con gripcon
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Xbox Elite Series 2 kontroller 3 hó garancia, számlával!
- Nintendo Switch 2 - Mario Kart - Gyári tok - Gyárli fólia
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Még mondja vidáman, hogy 5 more, mondom az anyád 3.14csáját, hát mindjárt megdöglök!
nem merek újat venni mert félek a gép részével van a gond
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

(wii U-n legalábbis, nem hiszem, hogy fikarcnyit is különbözne itt)

- AZért örülök, gondoltam már az amiibo megjelenésénél, de új részben reménykedtem...