- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983 #12175 üzenetére
én azt mondom, hogy aki illegális autóval megy be valamelyik pályára, amelyik nyilvánvalóan illegális, azt csak simán megcsillagoztatnám, nem ranglistáznám. Ellenben aki azt hazudja, hogy : C kategóriás Audi A1-es időeredménye van, emelett ugyanazt az audit B-ben is tolja, az inkább alattomos trükk, azt inkább megfognám. Cinquével bemenni valahova illegális, jól látható, nonszensz, haszon nincs belőle, nagyon nem kötekednék ezzel. Én élőben is láttam már nem odavaló autót multiban, sima ügy bemenni bármivel bárhova.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- Call of Duty: Black Ops 7
- Sweet.tv - internetes TV
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest