Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
én azt mondom, hogy aki illegális autóval megy be valamelyik pályára, amelyik nyilvánvalóan illegális, azt csak simán megcsillagoztatnám, nem ranglistáznám. Ellenben aki azt hazudja, hogy : C kategóriás Audi A1-es időeredménye van, emelett ugyanazt az audit B-ben is tolja, az inkább alattomos trükk, azt inkább megfognám. Cinquével bemenni valahova illegális, jól látható, nonszensz, haszon nincs belőle, nagyon nem kötekednék ezzel. Én élőben is láttam már nem odavaló autót multiban, sima ügy bemenni bármivel bárhova.
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest