- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Szabi=-
tag
válasz
-=Szabi=- #2406 üzenetére
oké, töröltem reggel és letöltöttem újra, meg most az előbb is, de semmi... a betöltőképernyőnél forog a karika de nem jut tovább..
ment a harmadik törlés, és már szerintem így is marad.. csak egy dolog "bosszant" , hogy még 20napi goldom ott maradt amit már nem tudok összeszedni..
-
válasz
-=Szabi=- #2230 üzenetére
Ja igen, nem tudtam, hogy nem a kampányversenyekre gondolsz. Így már oké.
Nekem szerencsémre nem kell aggódnom sárga cuccok miatt, kezdeti Access Pass bug jóvoltából bezsákoltam a raktárba 6 oldalnyit, (igen, 6x6 db
) mindenféle fajtából.
----------------------------------------
@corvette: Én még nem foglalkoztam nagyon a LaFerrari-val, de kettő dolog biztos egyelőre:
- nem akar driftből egykönnyen szabadulni, ami tetszik
- képtelen vagyok vele perfect startot csinálni (bezzeg CSR Racing-ben)
-
válasz
-=Szabi=- #2223 üzenetére
Arany alkatrészt nem adnak a kampány versenyek, szerintem inkább epic-et akartál írni.
Ha a 13-as chapter nyitva van már, akkor Blake versenyeid nyomjad, mert nagyon jól tud pénzileg adni az afféle rendőrblokádos verseny (az imént játszottam egyet pont és 4896$-t ügyeskedtem össze verseny alatt)!
Ha hosszú távon tervezed a játékot, akkor ott érdemes lehet kifarmolni minden BP-t a GTR-hez, mert onnantól nagy eséllyel ugye street főalkatrészeket tudsz majd farmolni pluszban eladásra.Ha van lehetőséged, a további chapter-ek versenyeit is játszd, leginkább a legelsőket (az epic alkatrészt adóakat) és a Boss versenyeket!
Ezek a versenyek már akár 5 jegyű összeget adó kártyákat is tudnak adni (a feleslegesnek tűnő epic alkatrészeket meg ezresért el tudod passzolni).Mellékesként lehet még esetleg nyomni a 4. chapter első, 1 benzines versenyét is, ahol 4ezer fölött tudsz verseny alatt összeszambázni, bár az is igaz, hogy ez a verseny kártyákból csak 1200$-t tud adni.
-----------------------------------------
@Melanoma: Igen, szokott figyelmeztetni 12 órával event zárás előtt mindig.
-----------------------------------------
@corvette: M4 esetében én a legendary váltóba pakolgattam szintén 4 db alkatrészt és egyik sem emelt PR pontot.
Ott gondolkoztam el, hogy hova tovább és szerencsére idejében kapcsoltam és elkezdtem gyúrni a motorra és a turbóra.
Azokkal kellett volna kezdenem, csak gondoltam, ha alapból a többihez van szinte mindenem, akkor azokkal kezdem, de rossz stratégia volt. -
válasz
-=Szabi=- #2199 üzenetére
Csak is az engine és a turbo tuningra koncentrálj innentől (bár gondolom ezt te is tudod
)!
Én jelenleg PR 773-on vagyok és ha holnap felnyomom a turbo-mat legendary-ra, onnantól néhány material beültetés után szerintem könnyű szerrel meglesz a 783-as határ az utolsó chapter előtt.
Nem hittem volna, hogy meglesz, amilyen állapotban volt pár hete az M4-esem.Szóval jövőhét elején mindenképp szóba fog jönni, hogy az eddigi Mclaren helyett érdemes lesz-e inkább a LaFerrari-ra gyúrni, játék végigjátszás céljából és szerjntem elég esélyes lesz foglalkozni a LaFerrari-val.
Emellett a Huracán szinte nevetséges autó a játékban. A kategórián belüli LaFerrari-val 3 csillagos állapotban kicsi befektetéssel is simán lehet hozni minimum 8xx PR-t.
-
válasz
-=Szabi=- #2158 üzenetére
Hm, 786-al én legutóbbi 3 versenyből Tier 5-ben (igaz legyengébb ellenfelek ellen) 3x tudtam nyerni (szerencse is kell hozzá, mert előtte anyáztam én is néhányszor).
A híd utáni legutolsó élesebb kanyar kivételével folyamatosan driftelek és használgatom közben a nitrót, ahogy tudom, de figyelek arra, hogy lehetőleg a híd közepéig elfogyjon.
Aztán igazából ott jön a leginkább sorsdöntőbb pont. Nagyon kell figyelni, hogy a lehető legjobb ívben vedd a kanyart.Legjobb ugye, ha a hidat elhagyva úgy kezded a végső kanyart, hogy csak pár centi választ el a kanyar bal szélétől és igaz még így is folyamatosan térsz ki a külső ív felé (akármennyire is nyomod a kijelzőt
), de meg lehet csinálni.
Legalábbis ha kanyar kezdés előtt minimum 50 méterre van a delikvens, akkor összejöhet, mert egyébként ezek olyan élesen kanyarodnak nagy sebesség mellett, hogy az bőven kimeríti a csalás fogalmát. -
válasz
-=Szabi=- #2087 üzenetére
Igaz.Gondolom elvileg már akkor a korlátlan Access Pass bug mindenkinél javítva lett ugye?
Csak mert van egy jelenleg a tarsolyomban, de azt akkor próbálom majd időzíteni majd a későbbiekre.Jelenleg M4-esem 714 PR-es már, napokon belül megkapja a 6. csillagját.
Igazából erre a pillanatra várnak már a főalkatrészek is, mindegyik 5 csillagos epic és pár darab ilyen-olyan általános material híján mindegyik fejleszthető lenne már akár most.Csináltam is kis felvezetést magamnak cetlire, hogy milyen epic material-ból és epic conv kit-ből mennyim van és így prioritásban mely főalkatrészek esedékesek legkorábban arra, hogy legendary szintre nyomhassam őket és sajnos egyedül a turbó néz ki úgy, hogy ahhoz nulla konv kit-em van jelenleg, szóval ha azon múlna esetleg majd valami, arra el kéne lőnöm majd 250 gold-ot mindenképp Access Pass-ra.
Egyébként jól állok szerintem.Bár azt sem tudom, hogy mennyibe kerülnek majd a legendary-ra konvertálások, a pénz simán szűkös keret lesz még nálam. Na meg a legendary főalkatrészekbe is csak kénének majd nagy számban általánosabb material-ok, ezeknek is utána kell néznem előre, hogy pontosan mik kellenének, hogy minél hatékonyabban oszthassam be, hogy milyen versenyeket játszok újra.
Elég beteges mi?
-
válasz
-=Szabi=- #2081 üzenetére
Mert akkor mégsem úgy van, hogy 3x óránként ingyen kapunk egy Access Pass-t?
Pár napja olvastam ezt (lehet csak itt a topikon belül), de persze lehet csak kamu.Most hogyan van akkor ez az Access Pass-os téma? Tudnál kis felvilágosítást adni? Reddit-et olvasnék, csak nagyon sok idő el tud vele menni mégis (időigényességben facebook-ot simán veri szerintem
).
-
válasz
-=Szabi=- #2012 üzenetére
Ez egy hatalmas bug lesz, mert elvileg reddit infó szerint normál esetben 250 gold-ért lehetne új Access Pass-t venni (5-ös VIP-nél is csak 2 hét alatt töltődik magától újra).
Én olyan 40 perce lőttem el legelső alkalommal az enyémet és kíváncsi vagyok, hogy nálam is újra lehet-e majd ingyen aktiválni.
Addig meg lehet, hogy újratöltök magamnak néhányszor aranyért benzint, mert a legendary material-ok is nagyon jól jönnek, PR 822-as Viper-rel ezeknél a versenyeknél úgyis nevetséges könnyőséggel boldogulok.
Na és ki tudja ugye, hogy milyen hamar érkezik majd a hotfix erre az elég széles kiskapura a főhadiszállásról.Valaki amúgy nem tudja, hogy minimum mennyi PR-esnek kéne lennie az M4-nek, ha csak is a legutolsó versenyt szeretnénk majd skip-pelni az event-je alatt?
-
Amur
addikt
válasz
-=Szabi=- #2012 üzenetére
Jó hogy ezt mondod, én meg azt hittem(mennyire megszoktam hogy az EA szenya) hogy egyszeri induló ajándék az all acces ticket, és ha elhasználom akkor majd aranyért lehet ilyet csak.. ezért frissítés óta örizgetem!
Ahogy írtad gyorsan el is lőttem én is a lovéra, és rögtön elkezdett visszaszámolni 59perctől!
Ez viszont tényleg nagyon baráti!
Sajnos nekem sem Supra, sem Porsche, így vagy rizikózok a még 770-es Viperrel vagy biztosra megyek a BMW-vel és megelégszem 2x25ezerrel(ez utóbbit választottam, és ez is nagyon jót tett a lenullázott bankomnak).
Azt egyébként nagyon utálom hogy pl. kékről lilára fejlesztek egy szekér pénzért és bukok 4-5 PR-t..
legalább egy csillagot megint rebuildelni kell hogy tényleg jobb legyen a kocsi.... -
válasz
-=Szabi=- #1674 üzenetére
Ha jól értem, akkor ha akár csak az egyik autó a 4 közül nem felel meg ezen kritériumoknak, (persze ha végleges játékban is ezek az adatok lesznek érvényben) akkor hiába is hajtunk, nem lesz meg a LaFerka.
Igazából örülmék is neki, ha így lenne,legalább kevesebb időmet kéne áldozni a játékra, a nyereményautót meg így feldughatjdk maguknak... köcsög banda...
-
Darkkoi
tag
válasz
-=Szabi=- #1684 üzenetére
Hát az első 3 még azt mondom belefér talán mert azokat rengeteget lehet farmolni. Talán a mustang volt elsőre meglett max csillagos de az m4 :/ Még a ládák se dobnak super / hyper car alatti alkatrészeket mostanában szóval ötletem sincs hogy lehetne felmaxolni annyira . ( Mert az kb 7 csillag + 7 csillag epic alkatrészek. )
-
válasz
-=Szabi=- #1544 üzenetére
Jaa, így értem. Nem is tudtam, hogy fut még beta verzió a játékból.
Én is 6 csillagosig felhúztam, emellett már csak egy főalkatrészt kell felhúzni lilára és akkor szépen tovább tuningolhatom majd a hétköznapokban anélkül, hogy conversion kit-eket kéne majd bármihez is farmolnom.
Jól is fog jönni, mert ma szereztem meg a Viper-hez a legutolsó csillagot és így is csak 822 PR-es lett az autó, amivel nem fogok túl sok új karrier versenyt lenyomni pluszban, szóval a Huracán lesz valszeg az új ászom.
Nem is tudom pontosan mennyi aranyam van eddig a Huracán-ban, vettem hozzá 2000 arannyi bp-t ugye, egy kék turbót 250 aranyért és 2x (max 3x) vettem ticket-eket 90 aranyért.
Aranyért semmiképp sem látom értelmét venni a bp-n kívül venni bármit is a Market-ben, mert arányokat nézve olcsóbban kijön ticket vásárlással az ember, bőven jut nap végéig farmolni való mára már. -
válasz
-=Szabi=- #1536 üzenetére
Már szeptember előtt, a béta verzióban tudni lehetett, hogy majd év végén ez az autó lesz majd Event autóként?
Ha így van, akkor gondolom tudod azt is, hogy a későbbi Event-ek milyen új autókat hoznak (persze nem akarom előre tudni őket, szeretem a meglepiket).Úgy érted tegnap vetted meg a -80% monthly gold-ot, viszont az előző monthly gold-odra nem adott VIP pontokat?
Lambot 6 csillagra én is felhúzom mindenképp, már csak a hozzá kötődő Car Series miatt is, remélem elég lesz az utolsó versenyhez a 6 csillagos autó.
Hetes csillag szintet már csak arany hiány miatt sem kap, na meg úgysem tudnék sárga alkatrészeket összehozni, amikkel ki tudnám használni a 7 csillagot.
Na meg úgyis vannak egyéb autók is, amiket tápolgatni kell ugye. -
válasz
-=Szabi=- #1408 üzenetére
Ez a grafika valóban hulladék.
Youtube-on a frissített verzióból még nem láttam olyan felvételeket (nem is kerestem őket direkt, elég nekem csak játszani is ezzel), amik megütnék a nálam tapasztalt szintet, ráadásul ezek a videók akadnak is.
Értem én, hogy meg kell osztani mostanában mindent (lehetőleg youtube-on), de néhány embernek lehetne önkritikája, hogy ha akadozós fos az eredmény, azt talán mégsem kéne megosztani a világgal.
Ez utóbbi persze véletlenül sem téged akar minősíteni, hanem a videó készítőjét. -
válasz
-=Szabi=- #1345 üzenetére
Tehát akkor elvileg 12 napon belül globálisan illene mindenki számára elérhetővé tenni a frissítést, különben elég sok ember végleg hitét veszti majd az EA-al szemben, ha a frissítéses szenvedéseik miatt maradnak le arról a Lambo-ról.
Nekem sincs semmi frissítés még mindig, pedig érdekelne eléggé, hogy nálam ez a VIP rendszer jelenleg mennyi pontnál állna majd (ugye hogy beszámítja-e a korábbi IAP vásárlásokat vagy nem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest